- 30 Mayıs 2016
- 1.936
- 2.663
- 133
2buçuk ay önce kaybettik ablami 13 yıldır kalp hastalığı vardı doğumdan sonra ortaya çıktı kalp yetmezliği 13 yıldır çekmediği acı kalmadı aylarca hastanelerde yattı en son pil takıldı pilden sonra hiç düzelemedi daha da kötüye gitti keşke daha fazla arasaydım daha fazla sıra aydın diye kendimi yiyip bitiriyorum istanbul da oturuyordu Ablam bense farklı şehirde son bir haftadır durumu kotulesmiş kimseye söylemedi 13 yaşında evladını bıraktı arkasında o acı haberi aldığım günden beri iyi değilim en kotusu de yemem diyorsun yiyorsun gülmem diyorsun gülüyordum hayat devam ediyor bi şekilde ama hep eksik hep yarım tarifsizmiş bu acı ölüm başka
dunyanin kanunu bu.olenle olunmuyor.ama delip geciyor malesef.Birde Rabbimin bir lütfuda var,sabrini veriyor ve zamanla unutturuyor.yoksa yasanmaz.mekani cennet olsun ablanizin2buçuk ay önce kaybettik ablami 13 yıldır kalp hastalığı vardı doğumdan sonra ortaya çıktı kalp yetmezliği 13 yıldır çekmediği acı kalmadı aylarca hastanelerde yattı en son pil takıldı pilden sonra hiç düzelemedi daha da kötüye gitti keşke daha fazla arasaydım daha fazla sıra aydın diye kendimi yiyip bitiriyorum istanbul da oturuyordu Ablam bense farklı şehirde son bir haftadır durumu kotulesmiş kimseye söylemedi 13 yaşında evladını bıraktı arkasında o acı haberi aldığım günden beri iyi değilim en kotusu de yemem diyorsun yiyorsun gülmem diyorsun gülüyordum hayat devam ediyor bi şekilde ama hep eksik hep yarım tarifsizmiş bu acı ölüm başka
Babasi vermez kendim bakacağım kimseye bırakmam diyorCok uzuldum allah sabir versin hepinize.
Anneniz babaniz cok mu yasli aslinda 13 yasindaymis artik bakim zorluguda yok. Yazik cocuga bakamazlar mi?
Alın yanınıza gunah kimbilir neler hissediyordur.
Sizin de başınız sağolsun: ( mevlam sabır versin bize bende bir kızım olursa anlamın adını vermek istiyorum Teyze olmayı çok istiyordu hep çocuk yap diyordu bana bu acı hiç bişeye benzemiyor onlar yeni eş yeni gelin buldular ama biz anlamı bulamiyoruzSize nasıl teselli versem ki.
Bilmiyorum..
Bu acı hiç geçmiyor..Gün geçtikçe artıyor benim içimdeki sancı..2.5 sene oldu benim kardeşim fidan boylum gülüşü güzelim Anılım bizi bırakıp gitti.
Hasta değildi gideceğine hazırlamadı bizi sarilamadim vedalaşamadik onu çok özledim burnumun direği sızlıyor karanlık bir yoldayım nasıl çıkacağımı bilemiyorum.
Evlatlarım yaşama kaynağım küçük oğluma dayısinin adını verdim iyi gelir sandım ama her adını çağırdığımda içimde kıyametler kopuyor..
Size edeceğim tek dua Allahım içimize sabırlar versin dayanmak için güç versin yavrusuna yardım etsin...Amin.
Off icim paramparca oldu bu mesajinizaŞunu da anlatayim sizlere enistem boyle nasil desem kendini sofi zannedip herseyi ben bilirim hocayim diye takilan cinsten cocugu ilkokul bittikten sonra okuldan aldi ve kuran kursuna gonderdi ne dediysek dinlemedi kendi bildigini yapti egitim hayatini bitirdi cocugun.Kuran Kursuna gitmeye basladi iste ilkokuldan sonra 9-10 yaslarinda yani hafiz olsun diye sabah gidip aksam geliyodu eve kurstan gecen yil yatili kursa verdi cocugu ablama annesine yani o kadar duskunduki yapamadi kursta ablamda cok ozluyodu onu ama eşine sesini cikaramiyodu yavrum kursta yapamayınca yatilidan aldılar tekrar sabah git akşam gel yapıyordu o şekilde devam ediyodu sonra Ablam vefat etti tekrar yatiliya verdi ama bu sefer alışmak zorundaydı nazlanacagi bir annesi yoktu artık tabi pat diye alışamadı yine hala alışmış değil ama hafiz olsun diye babası gönderiyor oda sanırım biraz biraz alıştı düzene ve daha çocuğun annesinin yokluğuna alışamadı enişte bey evleniyor şuan tam 3 buçuk ay oldu Ablam vefat edeli pazar günü düğünü varmış davetiye basmış bide düğününüz var diye ilk bayramında gelmedi çocuğunu getirmedi mezarına üstelik bu evlilik işi 1 buçuk aydır varmış yani anlamın vefatindan 2bucuk ay sonra ayarlamış çok doluyum herkes bayramını yaşarken biz kahrolduk
Şunu da anlatayim sizlere enistem boyle nasil desem kendini sofi zannedip herseyi ben bilirim hocayim diye takilan cinsten cocugu ilkokul bittikten sonra okuldan aldi ve kuran kursuna gonderdi ne dediysek dinlemedi kendi bildigini yapti egitim hayatini bitirdi cocugun.Kuran Kursuna gitmeye basladi iste ilkokuldan sonra 9-10 yaslarinda yani hafiz olsun diye sabah gidip aksam geliyodu eve kurstan gecen yil yatili kursa verdi cocugu ablama annesine yani o kadar duskunduki yapamadi kursta ablamda cok ozluyodu onu ama eşine sesini cikaramiyodu yavrum kursta yapamayınca yatilidan aldılar tekrar sabah git akşam gel yapıyordu o şekilde devam ediyodu sonra Ablam vefat etti tekrar yatiliya verdi ama bu sefer alışmak zorundaydı nazlanacagi bir annesi yoktu artık tabi pat diye alışamadı yine hala alışmış değil ama hafiz olsun diye babası gönderiyor oda sanırım biraz biraz alıştı düzene ve daha çocuğun annesinin yokluğuna alışamadı enişte bey evleniyor şuan tam 3 buçuk ay oldu Ablam vefat edeli pazar günü düğünü varmış davetiye basmış bide düğününüz var diye ilk bayramında gelmedi çocuğunu getirmedi mezarına üstelik bu evlilik işi 1 buçuk aydır varmış yani anlamın vefatindan 2bucuk ay sonra ayarlamış çok doluyum herkes bayramını yaşarken biz kahrolduk
Başınız sağolsun çok çok üzüldüm2buçuk ay önce kaybettik ablami 13 yıldır kalp hastalığı vardı doğumdan sonra ortaya çıktı kalp yetmezliği 13 yıldır çekmediği acı kalmadı aylarca hastanelerde yattı en son pil takıldı pilden sonra hiç düzelemedi daha da kötüye gitti keşke daha fazla arasaydım daha fazla sıra aydın diye kendimi yiyip bitiriyorum istanbul da oturuyordu Ablam bense farklı şehirde son bir haftadır durumu kotulesmiş kimseye söylemedi 13 yaşında evladını bıraktı arkasında o acı haberi aldığım günden beri iyi değilim en kotusu de yemem diyorsun yiyorsun gülmem diyorsun gülüyordum hayat devam ediyor bi şekilde ama hep eksik hep yarım tarifsizmiş bu acı ölüm başka
Başınız sağolsun Allahım geride kalanlara sabir versin2buçuk ay önce kaybettik ablami 13 yıldır kalp hastalığı vardı doğumdan sonra ortaya çıktı kalp yetmezliği 13 yıldır çekmediği acı kalmadı aylarca hastanelerde yattı en son pil takıldı pilden sonra hiç düzelemedi daha da kötüye gitti keşke daha fazla arasaydım daha fazla sıra aydın diye kendimi yiyip bitiriyorum istanbul da oturuyordu Ablam bense farklı şehirde son bir haftadır durumu kotulesmiş kimseye söylemedi 13 yaşında evladını bıraktı arkasında o acı haberi aldığım günden beri iyi değilim en kotusu de yemem diyorsun yiyorsun gülmem diyorsun gülüyordum hayat devam ediyor bi şekilde ama hep eksik hep yarım tarifsizmiş bu acı ölüm başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?