Yine dertleş ablanla, eminim o seni duyuyordur evet cvp veremez haa belki verir de sen duyamazsin gücün yetmez. Ama ablanı bilirsin hangi durumlarda nasıl duruş sergiler nasıl yol gösterirdi onları hatırla. Allah'a sığın bol bol ve ablana dua et olur mu? Bilmem belki senden büyüğüm 23 haziran benim için büyük gün benim için de dua et ne olur olur mu.Bu konuyu açtığımdan beri aylar geçti ablam gideli bir yıl 3 ay oluyor Hayatta olsaydı paylaşsaydım dertlerimi o bana mutlaka yardım ederdi öyle zor ki yokluğu bigün olsun çıkaramadım aklımdan kalbimden seni çok özlüyorum ablacım
Yine dertleş ablanla, eminim o seni duyuyordur evet cvp veremez haa belki verir de sen duyamazsin gücün yetmez. Ama ablanı bilirsin hangi durumlarda nasıl duruş sergiler nasıl yol gösterirdi onları hatırla. Allah'a sığın bol bol ve ablana dua et olur mu? Bilmem belki senden büyüğüm 23 haziran benim için büyük gün benim için de dua et ne olur olur mu.Bu konuyu açtığımdan beri aylar geçti ablam gideli bir yıl 3 ay oluyor Hayatta olsaydı paylaşsaydım dertlerimi o bana mutlaka yardım ederdi öyle zor ki yokluğu bigün olsun çıkaramadım aklımdan kalbimden seni çok özlüyorum ablacım
Tabiki ederim rabbim gönlünüzden geçen tüm güzellikleri nasip etsin sizeYine dertleş ablanla, eminim o seni duyuyordur evet cvp veremez haa belki verir de sen duyamazsin gücün yetmez. Ama ablanı bilirsin hangi durumlarda nasıl duruş sergiler nasıl yol gösterirdi onları hatırla. Allah'a sığın bol bol ve ablana dua et olur mu? Bilmem belki senden büyüğüm 23 haziran benim için büyük gün benim için de dua et ne olur olur mu.
Mesajınızı okurken bi kez daha ağladım gerçekten yaşamayanın anlayamacağı bir duygu tarifi olmayan öyle zorki yokluğuna alışmakAglattiniz beni..ablanin yeri baskadir bilirim..abla olnca hic arkdsn bile olmasa olur..yeri gelir ayni ailenin icnde birbrne sığınmış iki dost olunur..varligi huzur verir..Allah sabir versin ya icim gitti..zaman insallah care olur..biz de sonsza dek yasamycgz oyle düşünün..yine gorusecksnz..
Öyle sabırlıydı ki ablam 13 yıldıR çektiği hastalığa rağmen hep şükretti yıllarca rutubetli pis evlerde yaşamaya mahkum ettiler hasta haliyle bi kez olsun isyan etmedi çok şükür bugünki Halime derdi hep rabbim onu cennetine aldı biliyorum ama yine de alışamıyorum yokluğunaYine dertleş ablanla, eminim o seni duyuyordur evet cvp veremez haa belki verir de sen duyamazsin gücün yetmez. Ama ablanı bilirsin hangi durumlarda nasıl duruş sergiler nasıl yol gösterirdi onları hatırla. Allah'a sığın bol bol ve ablana dua et olur mu? Bilmem belki senden büyüğüm 23 haziran benim için büyük gün benim için de dua et ne olur olur mu.
Ablanizin çocugu nasil ?Öyle sabırlıydı ki ablam 13 yıldıR çektiği hastalığa rağmen hep şükretti yıllarca rutubetli pis evlerde yaşamaya mahkum ettiler hasta haliyle bi kez olsun isyan etmedi çok şükür bugünki Halime derdi hep rabbim onu cennetine aldı biliyorum ama yine de alışamıyorum yokluğuna
Ablanizin çocugu nasil ?
Yatili okulda mi kaldi hep
Sizi üzmek istemem aslinda sorularimla ama üvey annesi umarim iyi davraniyordur
Mesajınızı okurken bi kez daha ağladım gerçekten yaşamayanın anlayamacağı bir duygu tarifi olmayan öyle zorki yokluğuna alışmak
Allah sabır versn kardesm ne diyelm cok acı....merak ettgm 13 yasında cocugu var demişsnz 13 yıldr hasta demişsnz hamileykenmi cıktı bu hastalık nasıl oldu?birde önce kalpte büyüme mi vardı en baslarda yani ...bi tanıdıgmda var kalpte büyüme2buçuk ay önce kaybettik ablami 13 yıldır kalp hastalığı vardı doğumdan sonra ortaya çıktı kalp yetmezliği 13 yıldır çekmediği acı kalmadı aylarca hastanelerde yattı en son pil takıldı pilden sonra hiç düzelemedi daha da kötüye gitti keşke daha fazla arasaydım daha fazla sıra aydın diye kendimi yiyip bitiriyorum istanbul da oturuyordu Ablam bense farklı şehirde son bir haftadır durumu kotulesmiş kimseye söylemedi 13 yaşında evladını bıraktı arkasında o acı haberi aldığım günden beri iyi değilim en kotusu de yemem diyorsun yiyorsun gülmem diyorsun gülüyordum hayat devam ediyor bi şekilde ama hep eksik hep yarım tarifsizmiş bu acı ölüm başka
Başınız sağolsun rabbim sabır versin öyle zorki yokluğu sizi çok iyi anlıyorum acınızı paylaşıyorumBasinsagolsun... Benim de canim.canım . Kızkardeşim vefat edelim 8 ay oldu. En mutlu olduğum anlarda aklıma geliyor deli gibi agliyorum. Parfümleri ayakkabıları hala gelcekmis gibi odasında hiç ellemiyorum. Bazen onun tshirtlerini giyiyorym ona sarılmış gibi hissetmek için. Mezarina gidip uzun uzun anlatıyorum Hayırlar yapıp dualar ediyorum. Cok zor. Bir daha görmemek sesini duymamak çok zor. Dilerim cennet olsun mekanlari❤
uzak bi şehirde yaşıyor bayramdan bayrama görebiliyorum telefonlaşıyoruz sürekli yanımda kalmasını istiyorum ama babası göndermiyorTesellisi olmayan bir durum. Allah sabır versin.
Eniştenizin sunduğu yaşamla kıyaslarsak ablanız çok çok daha iyi bir yerdedir inşallah.
Yavruya içim çok ezildi. Bu yaşta anneye daha da ihtiyacı vardır çok yazık. Teyze anne yarısıdır derler. Yeğeninizle görüşebiliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?