Ablamın vefatı :(guzel sozlerinize ihtiyacim var

Babası bakıyor hafta içi yatılı okula verdiler hafta sonu babasının yanında telefonla arıyorum konuşuyorum ama gitmek mümkün olmuyor bayrama buraya gelecekler
Annesi ölmüş küçük bir çocuğa bula bula bu çözümü mü buldunuz veya buldular gerçekten.Ya gerçekten Allah kimseyi annesiz birakmasin.Gercekten annen yoksa bu dünyada kimsen yok Hem üzüldüm, hem çok kızdım. Çocuğu iyice yalnızlığa itmemissinizdir inşallah

Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın inşallah ama yeğenimi o durumda kimseye bırakamam herhalde..
Bir tane yeğenim var Allah bağışlasın. Ben kimselere bırakmazdim öyle bir durumda Allah korusun , kardesim bakamazsa ben bakarim ,babası da babalık yapsın gene ama bir kadın eli olsun çocuğun üzerinde Tabii konu için konuşuyorum baba da hayatta şimdi, teyzenin de şartlarını bilemiyoruz ama ne bileyim daha güzel bir yol bulunabilirdi .Anneanne, babaanne falan da yok mu en azından onlarda kalır, sıcak yemeğini yer , anne şefkati görürdü

Ya çocuk zaten alisamamis o yaşta çocuğa hele de anne vefat etmiş yapılır mı bunlar.Gercekten Allah kahretsin ya sinirlerim bozuldu sabah sabah. Rahat rahat evlensin diye mi çocuğu gönderdi , gerçekten ne acelesi vardi.Ya zaten ne varsa bu molla geçinenlerde yok mu. Çocuk birde üzerine bu kadar çabuk evlilige üzülüyordur zaten. Kimse annesinin yerinde baska birini görmek istemez, Valla Bravo travma üzerine travma. Anne baba olma ehliyeti olmalı ya ehliyetsiz olanlara yasaklamak lazım çocuk sahibi olmayı.İnsallah yeni eş vicdan sahipli bir kadındır da çocuğa sahip çıkar diliyorum

ne diyorsunuz siz
içim paramparça oldu
hem çocuğu evinden koparmış hem de daha acısı taptazeyken üvey anne mi getiriyor
ne ara sevmiş de karar vermiş evlenmeye 3 ayda, acısını bu kadar mı kolay atmış üzerinden
yaaa sabah sabah çok sinirlendim

aynen ya, hikaye bence de. zor geliyor 13 yaşındaki sabiye bakması.
telefonlaşıyoruz babası göndermiyor.
ya insan dağı deler yine alır o sabiyi.
herkes rahat babası evlenmiş, herkesin keyfi yerinde.
vah gidene, vah gidenin ardında kalana.

Asla düşündüğünüz profilde değilim yeğenim şuan 14 yaşında kendi isteği ve rızasıyla babasında kalıyor elbette ben onun anne yarısıyım kimselere bırakmam onu ama yiğenim kendisi ayrılmuyor ve yeni kadına anne diyor bunu çok garipsedim hemde ilk günlerden bu kadar çabuk mu unuttu annesini nasıl anne diyebilir dedim sordum neden anne diyosun senin bi annen var anne demek zorunda değilsin diye telefonu yüzüme kapattı defalarca bu soruyu ona sorduğum da bende üstüne gitmedim

Ya çocuğu neden anne diyorsun diye sorgulamak yerine keşke iletişiminizi kuvvetlendirmek için çabalasanız daha iyi olur bence.

Beyninin yıkandığını ve babası tarafından şiddet gördüğünü düşündüm bu yorumunuzdan. Mahkemede, babası tarafından okuması engellenen bir çocuğu kendi istesin veya istemesin babasına vereceklerini sanmıyorum. Bu konuyu bir avukata sorarak araştırın bir de ziyarete gidip ortamını görün gerçekten burada yazdığınız gibi(eskisi) mi yoksa daha iyi mi?
Benim yeğenim olsa bir dakika durmam her türlü yasal hakkımı kullanırım. Ablanizin emanetine sahip çıkın daha çok küçük hayatını mahvetmesinler.

Tüm yasal haklarınızin peşinden gidin. Bu yaşta bir çocuğun kendi hür iradesiyle bu kararları vermesi mümkün değil. Zorlaniyor veya beyni yıkanıyor bencede. Ablanizin hatırası için ne yapıp edin, yanınıza alın. Bu büyük sevabı işleyin lütfen. Gerçekten yedi kat yabanciyiz ama biz bile ne kadar üzüldük. Yeğeni sizde tatilde kalma bahanesiyle alıp herşeyi tatlı tatlı öğrenin.Heba olmasına izin vermeyin, ablanizin kemikleri sızlamasin ne olur

Bende bir ablayim ve mesajınızı okurken şöyle düşündüm bu mesajı benim kardeşim yazmış olsaydı ölen ben olsaydim ona ne demek isterdim.oncelikle sakın uzulme inanin ablalar kardeşlerine yarı evlat gözüyle bakar ve sizin mutlu olmanızı hayata tutunup neşeyle yaşamanızı en çok o isterdi buna emin olabilirsiniz emanetine göz kulak olun kendinize iyi bakın inanın o da olsa bunları düşünür bunlari söyler üzülme ve yasa mutlu olmaya bak çünkü hayat çok kısa derdi ❤

Bende babasına ve yeni kadına kendini kabullendirmek istediğini düşündüm ona anne demezsem beni dışlarlar sevmezler istemezler diye düşünüp o şekilde davrandığını tahmin ediyorum

Bence keşkeleri bir kenara bırakın artık annesiz 13 yaşında bir çocuk var ona kol kanat germelisiniz.

Başınız sağolsun Allah Gani Gani sabırlar versinRabbim mekanını cennet bahçesi eylesin yavrusuna da uzun hayırlı ömürler versin.. çok üzüldüm inanın

Ben nedense sizin burada vicdan rahatlattığınızı düşünüyorum.
Ben öldüğümde kardeşlerim çocuklarımın eğitiminin engellemesine ses çıkarmasa, üstüne de çocuğun kendi kararı ne yapalım, dese; mezarımda ters dönerdim.

Okadar mkansiz bir ortamdayim şuan ama gözümden yaş geldi ya..

Ahhh evlatlar ne tatlı ne kiyilamayan canlar...
Anasinin kuzusuydu o birzamanlar...
Anasizlikla nasil başedecek...
Çocuklar ağlamasin.perisan olmasin bi kösede boynu bükük kalmasinlar Allahim nolur.

Çocuk kalpleri nasil dayaniyor Allahim anasizliga babasizliga..
Ben 22 yasimda yuźlesip kabullenemedim bu aciyi....

bilmediğiniz ablam hayattayken çocuğu okuldan almıştı zaten ilkokulu bitirdikten sonra göndermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…