Ablamın vefatı :(guzel sozlerinize ihtiyacim var

Yatılı okuldan aldı zaten sübyan tarzı biyerdi okutmadı çocuğu hepimiz karşı çıktık hatta şikayet bile ettim isimsiz olarak milli eğitim Bakanlığına bi yolunu buldu göndermedi yine ilk okul dan sonra eğitim hayatı bitti anlayacağınız açıktan okuması için teşvik ediyorum şuan yiğenimi kendi iş yerleri var enişte beyin hırdavat tarzı şeyler satıyorlar çocukta orda yanlarında çalışıyor işte üvey anne iyi diyorlar yakınlarından Bilgi alıyorum inşallah gerçekten iyidir

5 ay önce abimi kaybettim ben de şeker komasından
acısı o kadar taze ki, hala o kadar kabullenemedim ki
evlerimiz çok yakındı bazen yolda yürürken karşıdan biri gelirken abim zannedip anlık, sonra hemen aklıma geliyor artık onun olmadığı, taaa içimde bi yerler sızlıyor
ya da ne biliyim en sevdiği yemeği yerken aklıma geliyor, ya da hiç alakasız bir anda gördüğüm alakasız birşey bana onu hatırlatıyor
geçecek mi bu acı bilmiyorum ama çok zor hele ki gencecik hiç beklenmedik bi şekilde olunca
yazarken bile gözlerim dolu dolu şu an, yaşadığım her mutluluğum eksik kalıyor, sanki ben mutlu olunca ona ihanet edecekmişim gibi

Allah mekanlarını cennet eylesin ablanızın da abimin de, başınız sağolsun, Allahım sabırlar versin hepinize

Allah sabir versn..ne zor..sizler yazdikca ben aglyorum ya..of

Bacım Allah rahmet eğlesin, sana bir tavsiyem bu konuyu kapattır. Biz ne yazarsak yazalım belki sen daha da çok üzülüyorsundur konuyu gördükçe

Her canlı ölümü tadacaktır.vakti zamanı yaşı sırası yok malesef.Bol bol dua edin ablanıza mekanı cennet olsun insallah

İçim parçalandı üzüntüden okurken ağladım Allah sabırlar versin Allah geride kalan evlatları korusun kimseye muhtaç etmesin

Doğumdan hemen sonra çıktı hastalık kalp yetmezliği kalbi yüzde otuz çalışıyordu

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Genç ölümler çok acı oluyor gerçekten. Biraz sabır ve metanet gerekiyor sanırım.

Allah sabir versin.Hayatiniza devam etmek zorundasiniz.Kotu evet ama cani verende alanda Allah.

Rabbim cümlemize sabırlar versin sizinde başınız sağolsun o kadar iyi anlıyorum ki sizi bitarafım hep eksik içimde kocaman bir boşluk yerini hiçbişey dolduramıyor zamanla alışıyorsun diyorlar ama asla alışamıyorsun zaman sadece üstünü kapatmaya yarıyor ama o yara hep kanıyor

Basiniz sagolsun.Gittigi yerde kus gibi hafif olsun

Başınız sağ olsun.Kim ölürse olsun hepimiz arkasından pişman oluyoruz keşke şunu demeseydim daha çok ilgilenseydim vs Keşke daha iyi niyetli daha sabırlı insanlar olsak ama bunu hepimiz yapıyoruz eminim ablanız sizden razıdır.Arkasindan bol bol hayır yapin

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Kızına ve size sabır diliyorum. Kayıp çok zor ama alışıyoruz maalesef. Ben de abimi kaybettim tarifi yok acının. Ama zamanla unutulmaz sadece o acı ile yaşamak öğrenilir.

Allah yardımcınız olsun.Allahım kimseye yaşatmasın

uzak bi şehirde yaşıyor bayramdan bayrama görebiliyorum telefonlaşıyoruz sürekli yanımda kalmasını istiyorum ama babası göndermiyor
Ya çok özür dilerim ama hayatta en sevmediğim profili ciziyorsunuz. İsteseniz herşeyi yaparsınız ama mağdurum, elimden ne gelir deyip vicdanınızı rahatlatmak daha kolay geliyor.
En az 3 4 yorumda yol göstermişler. Çocuğun durumu kötü siz ah ablam vah ablam diyorsunuz. Ablanizin tek emanetinin size ihtiyacı var. Siz neredesiniz??
Çocuğun okuma hakkı engellenmiş, baba başından atmış. Hak var hukuk var. Ne demek babası vermiyor? Çok üzülerek yazıyorum işinize geliyor.
Varsa çok geçerli bir alamama nedeniniz babası vermiyordan başka paylaşın lütfen.
Hiç denemediniz mi velayetini almayı, mahkeme yolu ile?

Allah sabırlar versin. Böyle zamanlarda ablanizin hep yaninizda olduğunu hissedin. Gidipte geri dönen yok ama ya bizim yanimizda olabiliyorlarsa üzüntümüzü görünce onlar belki daha çok üzülüyordur. Ağlamak çözüm değil tabiki acimizi yasayacagiz sonucta insanız. Ancak sizin daha büyük gorevleriniz var. Yegeninize sahip çıkın ve ablaniz icin mucadele edin. Onun bu dünyada hastaligindan ötürü yaşamış olduğu acıları bilmiyosunuz, bilmiyoruz. Hepimiz en yakinlarimizdan birilerini kaybediyoruz malesef. Doganin kanunu bu. Sıramız geldiginde bizlerde orada olacağız. Ablaniz icin sadece dua edin ve emanetini görmezden gelmeyin. Allah yardimciniz olsun insallah mekani cennet olur ablanızın

Ablanizi mutlu etmek istiyorsaniz çocuğunun üzerinden elinizi çekmeyin. Böylelikle aciniz da hafifler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…