- 29 Aralık 2010
- 8.421
- 23.885
- 548
- Konu Sahibi esmergizmo
-
E esmergizmo doğum günün kutlu olsun burçdaşım. Haftaya da benim doğum günüm.
Ablanı hiç anlamıyorum yani bariz kötü niyet bu. Ben de ablayım, kardeşlerim beni ne kadar kızdırırsa kızdırsın yine de kötülüklerini istemem.
23 sayfa ne konuştunuz ya
Ablanın yerine biz kutlayalım :)
Doğum günün kutlu olsun
Hiç kafana takma
Şu sınavı kazan ve alanında bir numara ol inşallah
Amaya hiç girme yaparsınçok teşekkür ederiiiim
milletin ortasında yalandan kutladı bi
kazansam. olurum. o kadar seviyorum ama...
Amaya hiç girme yaparsın
Yeterki hedefine odaklan
Kiyamam sana ya ablan püsküllü belan olmuş resmen Allah ıslah etsin dr.koca bulamadigi için sen Dr olduğun için ve muhtemelen Dr koca bulacağın için ezikliğini saldırıya çevirmiş birde kavga programlarını izleyip benim üstümde uyguluyor nedir ya evlere şenlik bir kızınız var acil tedaviye ihtiyacı var ablanın Allah sana yardım etsin
annen sana abla değil düşman doğurmuş...selam kızlar bu konunun benzeri şeyleri çok açtım ama bu sefer ayrıntı bir şey soracağım. sadece sorduğum soruya odaklanırsanız sevinirim.
sınava çalışıyorum sınav dönemim baya uzadı elimde olmayan sebeplerden. ailemle yaşıyorum, bekar bir öğretmen ablam var aramızda 6 yaş var.
şöyle bir sorunum var; zaten stresli bir dönemdeyim bir de ablam canı sıkıldıkça bana sarıyor. onla kavga etmemeyi başaramıyorum ya, illaaa beni o kavgaya sokmanın bir yolunu buluyor, gittikçe dozu arttırıyor, damarıma basıp, bundan çok yoruldum artık. bir de kavga anında beni çok küçümsüyor, hakaret ediyor, uzun süre etkisinden çıkamıyorum, özgüvenim çok zedeleniyor. bu yüzden hiç kavgaya karışmak istemiyorum aslında.
bu aralar annemle aramız düzeldii, sanırım onu da kıskanmaya başladı beni evde bulduğu vakit, ağlıyor zırlıyor, bağırıyor çok fazla, üstüme gelip bağıra bağıra hakaret ediyor, insan kayıtsız kalamıyor. annemle eski kavgalarımızı hatırlatmaya çalışıyor sanki anneme, tuhaf taktikleri var. çocuk gibi oldu iyice. zaten bu kavga içeren yarışmaları da çok sever ve resmen ordaki taktikleri öğrenir survivor kısmetse olur fanıdır misal. sanki oralardaki taktikleri uyguluyor bana. ben de böyle konularda hiç bilmem ne yapacağımı. ondan zorlanıyorum.
(psikiyatra gidiyorum, sorunumuzun ablamın benim mesleğimi kıskanması olarak buldu. yani değiştirebileceğim bir şey yok maalesef bu konuda)
ne yapabilirim böyle bir şekilde sataşmaya geldiğinde? yani olay kavgaya girmeden nasıl çevirebilirim? bi tavsiyeniz var mı?
Bunu soyleyince kotu oluyorsun, nasil olur da kardesler dusman olurmus falan kimse inanmiyor.annen sana abla değil düşman doğurmuş...
annen sana abla değil düşman doğurmuş...
Evlendirin ablanizi.oda rahat etsiz sizde.
Yahu girlboss neden yurda cikmiyorsun ya da kendine ait bir studio'ya tasinmiyorsun, yok mu durumlar
Bunu soyleyince kotu oluyorsun, nasil olur da kardesler dusman olurmus falan kimse inanmiyor.
Ama gercekler boyle
Yaw bu kavgalar normal aslinda ama 14-20 yaş skalasında. Ablan ergenligini tam yaşayamadı mi?hay allahım annemle ablam kavga ediyo
ablam sürekli çemkiriyo anneme ağlıyo annem de
daha dün annem ablamın hiç yanlışı olmadığını savunuyordu bana :)) hatta ablamın benle kavga sebebi annemi korumak içinmiş güya :)))
çekirdeğimi aldım izliyorum
Yaw bu kavgalar normal aslinda ama 14-20 yaş skalasında. Ablan ergenligini tam yaşayamadı mi?
Ablani doktor bi arkadaşla tanistir evlendiriverin gitsin onun vakti gelmis sinir yapıyor tabi ister istemez.. Sora omur boyu duacin olur artik madem bu kadar kıskanıyor seni en azından esiylen avunur doktor kocam diye diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?