ablamla başım dertte ne yapsam bilmiyorum:p

E esmergizmo doğum günün kutlu olsun burçdaşım. Haftaya da benim doğum günüm.

Ablanı hiç anlamıyorum yani bariz kötü niyet bu. Ben de ablayım, kardeşlerim beni ne kadar kızdırırsa kızdırsın yine de kötülüklerini istemem.

yaa teşekkür ederim

valla onu da öyle kabul edicem artık başka bi çare bulamadım ben

Ablanın yerine biz kutlayalım :)
Doğum günün kutlu olsun
Hiç kafana takma
Şu sınavı kazan ve alanında bir numara ol inşallah

Kiyamam sana ya ablan püsküllü belan olmuş resmen Allah ıslah etsin dr.koca bulamadigi için sen Dr olduğun için ve muhtemelen Dr koca bulacağın için ezikliğini saldırıya çevirmiş birde kavga programlarını izleyip benim üstümde uyguluyor nedir ya evlere şenlik bir kızınız var acil tedaviye ihtiyacı var ablanın Allah sana yardım etsin

teşekkür ederim...

belki o düzelir ya da ben uzaklaşmanın bi yolunu bulurum.

artık bilemiyorum hiç nasıl ne olacak.

mesleğimden de nefret ettim artık, bu kadar insanların kinini nefretini kazanacağımı bilsem kendi ablamın bile kesinlikle başka bir meslek seçerdim. gerçekten bıktım artık.

annen sana abla değil düşman doğurmuş...

Yahu girlboss neden yurda cikmiyorsun ya da kendine ait bir studio'ya tasinmiyorsun, yok mu durumlar

annen sana abla değil düşman doğurmuş...

valla ben de üzgünüm hayalim büyüyünce arkadaş gibi olmaktı çok kırgınım.

Evlendirin ablanizi.oda rahat etsiz sizde.

bana kalsa keşke. geçmişteki sevgilileriyle gaza getirmediğime pişmanım.

Yahu girlboss neden yurda cikmiyorsun ya da kendine ait bir studio'ya tasinmiyorsun, yok mu durumlar

Bunu soyleyince kotu oluyorsun, nasil olur da kardesler dusman olurmus falan kimse inanmiyor.
Ama gercekler boyle

valla ailemin durumu fena değildir aslında ama böyle kiraya ve yurda vs para vermeyi parayı çöpe atmak olarak görüyorlar. onun yerine ev alıp kredi ödemek daha mantıklı geliyor onlara.

aslında eşyalı duran boşta bir evimiz var oraya taşınmak isterim ama yemek biraz problem benim için sürekli dışarıdan yiyemiyorum

valla kimse inanmıyor evet, ama olabiliyor ya.

hay allahım annemle ablam kavga ediyo

ablam sürekli çemkiriyo anneme ağlıyo annem de

daha dün annem ablamın hiç yanlışı olmadığını savunuyordu bana :)) hatta ablamın benle kavga sebebi annemi korumak içinmiş güya :)))

çekirdeğimi aldım izliyorum

Yaw bu kavgalar normal aslinda ama 14-20 yaş skalasında. Ablan ergenligini tam yaşayamadı mi?

Yaw bu kavgalar normal aslinda ama 14-20 yaş skalasında. Ablan ergenligini tam yaşayamadı mi?

yaşadı aslında ama babamın iş problemleri vardı o dönemde ailesel sıkıntıdaydık biraz belki sıkıntı yapmıştır. benim de ilkokul çağıma geliyordu ben çocukluğumu anlamadım çünkü.

Ablani doktor bi arkadaşla tanistir evlendiriverin gitsin onun vakti gelmis sinir yapıyor tabi ister istemez.. Sora omur boyu duacin olur artik madem bu kadar kıskanıyor seni en azından esiylen avunur doktor kocam diye diye..

Ablani doktor bi arkadaşla tanistir evlendiriverin gitsin onun vakti gelmis sinir yapıyor tabi ister istemez.. Sora omur boyu duacin olur artik madem bu kadar kıskanıyor seni en azından esiylen avunur doktor kocam diye diye..

aslında çok uğraştım bi dönem, onun yaşındaki çevremdeki doktor abilerle tanıştırdım, muhabbet ettirdim bahane oldum yani 3-4 kişiyle tanıştırmışımdır düzgün olanlardan. (çünkü bi de yamuk ayak olan tayfa var erkek drlar içinde) kısmet olmadı ama daha napabilirdim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…