ablamla başım dertte ne yapsam bilmiyorum:p

Sinavi kazanamadin diyen sevgilinin amnesine
ablana
ve bunu soyleyen herkese su cevabi ver
okul orda gidin okuyun sinava girin ve kazanin.
Yillarca o okul onca emegi o bu laf etsin diyemi verdin. Herkes birz haddini bilsin.

en çok gururuma dokunan da bu zaten.

ben çok gururlu bir kızdım rakiplerim bile kötü laf etmeye cesaret edemezdi. şimdi önümden arkamdan atıp tutuyor insanlar şamar oğlanı gibi oldum.

haddini ancak sınavla bildirebilirim yoksa cadalozluk yapmak zorunda kalıyorum ve sinirlerim çok yıpranıyor

Ben doktor değilim ama yakın arkadaşlarımdan birisi doktor. Mecburi hizmetini yapmadı istifa etti, TUS'a çalıştı 6 kez sınava girdi yine istediği puanı alamayınca düşük puanlı bir uzmanlığı yazdı. Ankara'da bir eğitim araştırma hastanesinde görevli şu an. Yani illa mecburi hizmetlerini yapmaları şart değil, arkadaşım yapmadı. (Not: Arkadaşım 30 yaşında.)

uzman olunca yapması gerekiyor ama. uzmanlığı almadan pratisyen olarak zorunlu yaparsan uzmanlık eğitimi alırsan tekrar zorunlu yapıyorsun 2. kez. bu yüzden de sınavı kazanmadan çoğu kişi gitmiyor zorunluya.

neyse çok karıştırmayayım ortalığı :)

Bilmem bizimki Ankara'da şu an. Ama sorarım gidecek misin diye :)

umarım. mutlu olsun ki ben de biraz nefes alabileyim.

onları da denedim ama bir yere kadar işe yarıyor müzik dinlemek de

Hatta yan daldan sonra da var

ne yazık ki :) gidecek başka çaresi yok.

yandal yapanlar bi de yandal zorunlusu yapıyo öyle bi muhteşemlik

Ay o zaman niye koştura koştura yazdı bu ben de diyorum Ankara'da da çalışıyor ne güzel falan. Ankara'da zorunlu yapma imkanı yok di mi?

Ay o zaman niye koştura koştura yazdı bu ben de diyorum Ankara'da da çalışıyor ne güzel falan. Ankara'da zorunlu yapma imkanı yok di mi?

acil uzmanlığı pratisyen olarak acilde çalışmaktan daha iyi. o yüzden koşa koşa yazdı :)

tabi başladığın yerde kalabilirsin istersen mesela ankarada emekli olabilirdi isterse.

bana kendi şehrimden çıksa muhtemelen tusu bırakırdım tanıdık geldi mi TaeYang

Hahah :)
Şimdi diyorum ki keşke kötü bir yer gelseydi.
En azından oturur tus çalışır kazanırdım şimdiye kadar

örnek şekil 1 a bkz kazanamadı.

sevgilim modeli doğuya gidip pişman olmalık kuraya gir kanka. bana ciddi ciddi bunu önerdiydi adam haspinallah. doğu yazıcakmışım zorlanıcakmışım sonra istifa edip çalışcakmışım :))

Ahaha öneriye gel.
Beyin bedava yani.
Süper fikirlerle gelmiş gerçekten.

Sizi yerim, ne kadar tatlısınız. :) Gönlünüzce olsun her şey dilerim.

koca istiyor ablaniz

bugün doğum günüm :)

kutlamadı bile. odasına kapandı.

ne kadar da... garip bi insan ya.

böyle doğum günümü kutlamamaktan keyif bile alıyordur allah bilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…