• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablamla başım dertte ne yapsam bilmiyorum:p

Dert konusu izdivaç konusu gibi oldu :halay:
Ben de ablanı kaynima istiyorum. Ama size bırakıp kaçarız. Zaten yıkılacak yer arıyoruz :KK45: alın tepe tepe kullanın

ay apartmanı ayağa kaldırdım bu saatte :)))))

yemin ediyorum 1 aydır böyle gülmemiştim sağolun valla..

kaynınızdan nefret ediyor olsanız gerek kuzum :)))

valla ben aldım gitti kaynınızı baş yakacak bir enişte gibi duruyor çok kanım kaynadı :p

valla keşke gitse. ama sanmam. ya kıskanmazsın da imrenirsin. ben de mesela sınavı kazanamadım hep özeniyorum kazanmş arkadaşlarıma bi arkadaşım hayalimdeki dalda şu an çok özeniyorum, ama kötülüğünü istemem kimsenin. kıskançlık bana çok garip gelen bir duygu sevgilimin etrafındaki kızlar hariç kimseyi kıskanmam ben.
Kompleksli insan kıskanır ablanızın sizi kıskandığı şekilde yani.. İmrenmek güzeldir elbette.. Hedef belirler insan sizin gibi imrenince.. Ama kıskançlık hırsla birleşince yolun sonu iticiliğe çıkıyor.. Ablanızı psikolog konusunda bence uyarın.. Sorunları var belli.. Ya da anneniz falan söylesin.. Anneniz biliyor mu psikiuatristinizn kıskançlık konusunda söylediklerini?

ay apartmanı ayağa kaldırdım bu saatte :)))))

yemin ediyorum 1 aydır böyle gülmemiştim sağolun valla..

kaynınızdan nefret ediyor olsanız gerek kuzum :)))

valla ben aldım gitti kaynınızı baş yakacak bir enişte gibi duruyor çok kanım kaynadı :p
Baş yakacak cinsten değil ama ailecek çok hassas olduğunu düşündükleri için koca adama çocuk gibi davranıyorlar. 28 yaşındaki adam da büyüyemedi haliyle. Bu hassasiyetinin üstünden bi tek ablan gelir :sopa: tazecik oğlanı verdim. Hadi hayırlı olsun:halay:

Baş yakacak cinsten değil ama ailecek çok hassas olduğunu düşündükleri için koca adama çocuk gibi davranıyorlar. 28 yaşındaki adam da büyüyemedi haliyle. Bu hassasiyetinin üstünden bi tek ablan gelir :sopa: tazecik oğlanı verdim. Hadi hayırlı olsun:halay:
:KK71:

O nasıl psikiyatr ya teşhisi size değil görüşmediği ablaniza koyuyor. Çok saçma degil mi?
Neyse bu aralar su düşüncedeyim. Kardeş iyi hoş da kardeşler arası kıskançlık hep çocukluk travmalarindan. Ebeveynler dengeyi kuramıyor, büyük kardeşi yeni doğacak olana hazırlayamiyor, yada suçluluk hissiyle büyüğe fazla özel davranıyor vs vs velhasıl kelam zor iş kardeşin olmasi, kardeş yapmak. Şimdi ben niye bunlardan bahsediyorum, ne alakaysa. Öyle işte...

ay gülerek çıktım odadan mutfağa.

uyuyormuş kalktı baktı saç baş karışmış surat yamulmuş neye güldüğümü merak ederek

yemin ediyorum şaka gibi aslkdjasldsakdjasldsad öyle görünce daha bi gülmeye başladım adım iyice deliye çıktı evde alksjdaslkdasd:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Ablanızın kendisiyle alakalı sorunları mı var?

aslında şu an sorunu kafasına göre birini bulup evlenmemek. onun dışında çok şükür sağlığımız yerinde maddi olarak da sıkıntımız yok. yani aslında çok keyifli olmamız lazımken böyle olması sinir ediyor benid e.

ay gülerek çıktım odadan mutfağa.

uyuyormuş kalktı baktı saç baş karışmış surat yamulmuş neye güldüğümü merak ederek

yemin ediyorum şaka gibi aslkdjasldsakdjasldsad öyle görünce daha bi gülmeye başladım adım iyice deliye çıktı evde alksjdaslkdasd:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:[/QUOTE Düşünün a:skandal:blanızda bu sitedeymiş bir de yorumlarınızı okuyor muş

Kompleksli insan kıskanır ablanızın sizi kıskandığı şekilde yani.. İmrenmek güzeldir elbette.. Hedef belirler insan sizin gibi imrenince.. Ama kıskançlık hırsla birleşince yolun sonu iticiliğe çıkıyor.. Ablanızı psikolog konusunda bence uyarın.. Sorunları var belli.. Ya da anneniz falan söylesin.. Anneniz biliyor mu psikiuatristinizn kıskançlık konusunda söylediklerini?

söyledim ama kabul etmedi hayır ondan değildir ablan seni kıskanmaz vs diyor. annem iyi kalpli gerçekten konduramıyor bazı şeyleri ablama. ben söylediğimde de sanki aksine ben suçluyormuşum gibi muamele ediyor bana.

ablamı uyardım çok ama dinlemez bu konuda beni. bazı konularda tutuk. alıp elinden tutup götürsem bana yapmadığını bırakmaz.

alışkın olmadıkları şeylere karşı önyargıları var. mesela ev yakarca kaynıyordu çok ısırıyordu bizi kış günü yuva yapmış. böcek ilaçlamacı getirttim çünkü olcak gibi değil, ilaçlama yaptı eve burnumdan getirdiler bizi zehirliyorsun diye. onlara kalsa sineklerle otururlar.

Back
X