- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
Seni alalım kuzenime o zaman![]()
bak bak kuzeni kayından daha çok seviyoruz galiba.

ay neden olmasın nası olsa bekarım artık hıh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni alalım kuzenime o zaman![]()
Her işte bir hayır var işteablana teşekkür et , onun sayesinde kısmet ayağına geldi
bı çay için bence
![]()
Dert konusu izdivaç konusu gibi olduSeni alalım kuzenime o zaman![]()
Dert konusu izdivaç konusu gibi oldu
Ben de ablanı kaynima istiyorum. Ama size bırakıp kaçarız. Zaten yıkılacak yer arıyoruzalın tepe tepe kullanın
Ne ablaymis arkadaş herkes istiyorDert konusu izdivaç konusu gibi oldu
Ben de ablanı kaynima istiyorum. Ama size bırakıp kaçarız. Zaten yıkılacak yer arıyoruzalın tepe tepe kullanın
Ne ablaymis arkadaş herkes istiyorahaha yorumlari okuyup ne gülüyorum ya gece gece keyfe geldim
![]()
:)))Ne ablaymis arkadaş herkes istiyorahaha yorumlari okuyup ne gülüyorum ya gece gece keyfe geldim
![]()
Kompleksli insan kıskanır ablanızın sizi kıskandığı şekilde yani.. İmrenmek güzeldir elbette.. Hedef belirler insan sizin gibi imrenince.. Ama kıskançlık hırsla birleşince yolun sonu iticiliğe çıkıyor.. Ablanızı psikolog konusunda bence uyarın.. Sorunları var belli.. Ya da anneniz falan söylesin.. Anneniz biliyor mu psikiuatristinizn kıskançlık konusunda söylediklerini?valla keşke gitse. ama sanmam. ya kıskanmazsın da imrenirsin. ben de mesela sınavı kazanamadım hep özeniyorum kazanmş arkadaşlarıma bi arkadaşım hayalimdeki dalda şu an çok özeniyorum, ama kötülüğünü istemem kimsenin. kıskançlık bana çok garip gelen bir duygu sevgilimin etrafındaki kızlar hariç kimseyi kıskanmam ben.
Baş yakacak cinsten değil ama ailecek çok hassas olduğunu düşündükleri için koca adama çocuk gibi davranıyorlar. 28 yaşındaki adam da büyüyemedi haliyle. Bu hassasiyetinin üstünden bi tek ablan geliray apartmanı ayağa kaldırdım bu saatte :)))))
yemin ediyorum 1 aydır böyle gülmemiştim sağolun valla..
kaynınızdan nefret ediyor olsanız gerek kuzum :)))
valla ben aldım gitti kaynınızı baş yakacak bir enişte gibi duruyor çok kanım kaynadı![]()
Everin siz onu hazır talipler de varken kaçırma biriyle basgoz etay ben de odamda yarılıyorum kesin duyar da kıskanır alskdaslkdasd
sana attığım fotoyu koyayım da kısmet bulurum belki öldürmiceğini bilsem beni koyardım he
kesin çözüm kısmet![]()
Baş yakacak cinsten değil ama ailecek çok hassas olduğunu düşündükleri için koca adama çocuk gibi davranıyorlar. 28 yaşındaki adam da büyüyemedi haliyle. Bu hassasiyetinin üstünden bi tek ablan gelirtazecik oğlanı verdim. Hadi hayırlı olsun
![]()
Ablanız okusa keşke yorumları hava atardı size talipleri her yerde Cıkıyor yine bi baaak derdi size :)))![]()
Ablanızın kendisiyle alakalı sorunları mı var?
ay gülerek çıktım odadan mutfağa.
uyuyormuş kalktı baktı saç baş karışmış surat yamulmuş neye güldüğümü merak ederek
yemin ediyorum şaka gibi aslkdjasldsakdjasldsad öyle görünce daha bi gülmeye başladım adım iyice deliye çıktı evde alksjdaslkdasd[/QUOTE Düşünün a
blanızda bu sitedeymiş bir de yorumlarınızı okuyor muş
Kompleksli insan kıskanır ablanızın sizi kıskandığı şekilde yani.. İmrenmek güzeldir elbette.. Hedef belirler insan sizin gibi imrenince.. Ama kıskançlık hırsla birleşince yolun sonu iticiliğe çıkıyor.. Ablanızı psikolog konusunda bence uyarın.. Sorunları var belli.. Ya da anneniz falan söylesin.. Anneniz biliyor mu psikiuatristinizn kıskançlık konusunda söylediklerini?