- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.185
- 798
- Konu Sahibi ayyuzlum01
-
Kilosu olmayan istediğini yiyebilir diye bişey yokki. Paketli gıdalar bir sürü kanserojen içerik barındırıyor. Şeker zaten kendi başına kanser hücrelerinin temel besin kaynağı.Ben de sizinle aynı dertten muzdaripim.Hatta konu bile açtım sizden önce.Evde bulundurmayin diyorlar doğru da evdekilerin suçu ne? Evdekilerin kilo sorunu vs yok.Bütün gün calisip aksam tv nin karsisinda keyif yapmak istiyorlar, haklilar da,seviyorlar da.Olan bana oluyor.Evde bulundurmamak benim icin olası degil.Nefse hakim olmak tek ve kesin cözümü .
Haklısın peki yulaf unu hakkında fikrin ne? Ben onu nispeten daha sağlıklı bulduğum için yulaf unu kullanıyorum bu ara kek istersem,çok az unla muzlu,avokadolu şekersiz brownie yapıyorum gayet güzel oluyor,yağ kullanmıyorum, dışardan almaktan iyidir diye düşünüyorum aslında ama un tabi en nihayetinde.Göbek çevresi tehlikeli arkadaşlar, göbek yağlanıyorsa içerdeki organlar da yağlanıp bir sürü hastalığa davetiye çıkarıyor.
İradeniz zayıfsa, yemin edin 1 ay yemeyeceğim diye. 1 ay sonrasında zaten canınız istemeyecek.
Bir de evde yapılan kek kurabiye daha iyi diye birşey yok, çünkün unun kendisi ofsayt. İçindekiler kısmında sadece un yazsada bir sürü kimyasal da var maalesef. Şeker, yağa değinmeye bile gerek duymuyorum.
Evett,ben de aynen söylüyorum ama nafile!...Kilosu olmayan istediğini yiyebilir diye bişey yokki. Paketli gıdalar bir sürü kanserojen içerik barındırıyor. Şeker zaten kendi başına kanser hücrelerinin temel besin kaynağı.
Mümkünse kendin yulafı öğüt derim, ya da organik al. Glütensiz yaşam diyorsan, yulafı da çapraz bulaşmadan ötürü pek tavsiye etmiyorlar, ama ben de arada tüketiyorum.Haklısın peki yulaf unu hakkında fikrin ne? Ben onu nispeten daha sağlıklı bulduğum için yulaf unu kullanıyorum bu ara kek istersem,çok az unla muzlu,avokadolu şekersiz brownie yapıyorum gayet güzel oluyor,yağ kullanmıyorum, dışardan almaktan iyidir diye düşünüyorum aslında ama un tabi en nihayetinde.
Bir de eşimKilosu olmayan istediğini yiyebilir diye bişey yokki. Paketli gıdalar bir sürü kanserojen içerik barındırıyor. Şeker zaten kendi başına kanser hücrelerinin temel besin kaynağı.
Eşim gazli icecege de cok düskun.Ben cok sevmem onu hatta cok nadir icerim.Böbrek tasi oluşmasini destekliyor ekstra zarari .Eşim taş ameliyati oldugu halde ki neler çekti vazgeciremedim.....Kilosu olmayan istediğini yiyebilir diye bişey yokki. Paketli gıdalar bir sürü kanserojen içerik barındırıyor. Şeker zaten kendi başına kanser hücrelerinin temel besin kaynağı.
Organik alıyorum,benim oğlanın çorbalarına da yulaf unu kullanıyorum,beyaz un yerine,bazı çorbalar unsuz olmuyor çünkü.Mümkünse kendin yulafı öğüt derim, ya da organik al. Glütensiz yaşam diyorsan, yulafı da çapraz bulaşmadan ötürü pek tavsiye etmiyorlar, ama ben de arada tüketiyorum.
Badem ve teff unu da alternatif olabilir. Bu ikisini keçi boynuzu unu ile karıştırınca efsane kek oluyor
Organik alıyorum,benim oğlanın çorbalarına da yulaf unu kullanıyorum,beyaz un yerine,bazı çorbalar unsuz olmuyor çünkü.
Hindistan cevizi unu,teff unu da kullaniyorum kendime aslında un kullanmak gerektiğinde,gluten açısından değilde sağlık tarafindan yaklasiyorum. Bademi kendim çekip kullanabiliyorum tatlılarda.
Tarif versen mi şimdi elin degmisken bize şu efsane kekin.
Evet bir müddet etkili oluyor bende debende yapamıyorum aslında ama tlc de şişmanları seyredince yemek yiyemiyorum
Anladım teşekkurler tarif için.Canım epeydir yapmadım, uydurduğum bir tarif, ama netice pufidik pufidik bir kek oluyordu.
Birebir hindistan/ teff unu katıyordum ben. 2 şer kaşık gibi, keçi boynuzu biraz daha fazla, onu da tadına bakarak karar veriyordum. Karışımı kek harcı kıvamına getirmeye yetecek kadar süt, 1 yumurta, çok az yağ
biraz da karbonat. Bu malzemeden 2 kişilik kek çıkıyordu.
Hazır unlar hakkında haklısın, içinde ne olduğundan emin olmak çok zor. Bir de yulaf çabuk bozulan bir gıda, tam hatırlamıyorum ama mantar üretiyormuş sanırım. Ben eskiden ekmeğini çok tüketirdim, yulaf ezmesini alıp rondoda çekiyordum, hiç ununu tüketmedim.
Karatay nohut, mercimek vs dahil, hiç birşeyin un olarak satılanını tavsiye etmiyor.
masa başı çalışan olduğumdan beri göbek çıkıyor maalesefEvet bir müddet etkili oluyor bende de
Vallahi ben günde 10 bin adim atiyorum uzun süredir; şunu gözlemledim ki hareket evet süper ama beslenme düzeni ve saglikli beslenme en süperi ve önemlisimasa başı çalışan olduğumdan beri göbek çıkıyor maalesef
that sugar diye bir belgesel var. aç izleağzına koymazsın
Nerde bu belgesel? Netflix de var mi?Ay iyiki yazmışsınız bu mesajı. Hemen izlemeye başladım merak edip... ıyyyy çok fena şeyler var. Daha da şeker yemem
Konu sahibi, cidden izle belgeseli
17-19 yaşlarda ben daha çok evde müzik açardım dans ederdim çok etkisini görmüştüm şimdi yapmadığım için pişmanımVallahi ben günde 10 bin adim atiyorum uzun süredir; şunu gözlemledim ki hareket evet süper ama beslenme düzeni ve saglikli beslenme en süperi ve önemlisi
Netflix degil de internette bulursunuzNerde bu belgesel? Netflix de var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?