- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi ayyuzlum01
-
bedeniniz gerçek şeker almadığı için sürekli onları yeme ihtiyacı hissediyorsunuz. Bir ara şeker pancarı kullanılan ürünler için reklam çalışması hazırlarken baya bir bilgilenmiştik. yediklerinizin içerisinde gerçek şeker olmadığı için karaciğeriniz şekeri algılayamıyor ve beyne sinyal gidiyor şeker gönder şeker gönder diye. sizde bu sefer daha çok abur cubur yiyorsunuz ama onların hiç birinde gerçek şeker yok. bu sefer karaciğeriniz işlevini tam yapamıyor. ve bu durum size karaciğer büyümesi,yağlanması, kilo,obezite hatta siroza katar götürüyor. ancak meyve, hurma ve kuru meyvelerden gerçek şeker ihtiyacınızı karşılarsanız abur cubur yeme isteğinizde azalacaktır. ilk başlar alışkanlıktan ötürü abur cubur isteyebilirsiniz ama düzenli olarak özellikle de hurma yerseniz bedeniniz gerekli şekeri algılayacak ve yeme isteğiniz azalacak.Merhabalar. Ben çoğu zaman yarım tabak yemek yiyip sonrasında kraker bisküvi çikolata yiyen biriyim. Gün içinde ayrı akşam çayın yanında ayrı. Yedikten sonra pişman oluyorum bir daha böyle yapmayayım diye sonra yine aynı. Bir ara eve hiç almadım bu sefer de canım bsyler istedi akşam 10 da kek yaptım vs. Bu arada 1.66 boya 59 kiloyum. Göbek bölgemden kilo alıyorum. Önceki kıyafetlerim dar gelmeye başladı. Çünkü bildim bileli zayıftim. Ne önerirsiniz ?
Evde kardeşim var misafirim. Onun için lays gong popkek filan aldım. Ayda yılda bir yiyen çok da aramayan ben hapur hupur yiyorum. Yok arkadaş yok hiç almicaksın. Bir daha tövbe misafirime de meyve kültürü aşılicam.Laysimle şeftali suyum bitsin cvp yazıcam
Merhabalar. Ben çoğu zaman yarım tabak yemek yiyip sonrasında kraker bisküvi çikolata yiyen biriyim. Gün içinde ayrı akşam çayın yanında ayrı. Yedikten sonra pişman oluyorum bir daha böyle yapmayayım diye sonra yine aynı. Bir ara eve hiç almadım bu sefer de canım bsyler istedi akşam 10 da kek yaptım vs. Bu arada 1.66 boya 59 kiloyum. Göbek bölgemden kilo alıyorum. Önceki kıyafetlerim dar gelmeye başladı. Çünkü bildim bileli zayıftim. Ne önerirsiniz ?
Len bir buçuk sene önceki mesajım. Olsa da yesekEvde kardeşim var misafirim. Onun için lays gong popkek filan aldım. Ayda yılda bir yiyen çok da aramayan ben hapur hupur yiyorum. Yok arkadaş yok hiç almicaksın. Bir daha tövbe misafirime de meyve kültürü aşılicam.
Diox çayı öneririm ve bizzat kendim ilgileniyorum 30 kilo verdim hikayemi merak ediyorsan mesaj atman yeterli yardımcı olurumMerhabalar. Ben çoğu zaman yarım tabak yemek yiyip sonrasında kraker bisküvi çikolata yiyen biriyim. Gün içinde ayrı akşam çayın yanında ayrı. Yedikten sonra pişman oluyorum bir daha böyle yapmayayım diye sonra yine aynı. Bir ara eve hiç almadım bu sefer de canım bsyler istedi akşam 10 da kek yaptım vs. Bu arada 1.66 boya 59 kiloyum. Göbek bölgemden kilo alıyorum. Önceki kıyafetlerim dar gelmeye başladı. Çünkü bildim bileli zayıftim. Ne önerirsiniz ?
Çok eski bir konuymuş tam bana göreymiş ya bende de bağımlılık oldu bi gün yemesem bir gün arıyorum çok zararlı annem 1 porsiyon meyve yediğinde şeker oranına çok bişey olmazken market bisküvisinden bikaç tane yese şeker seviyesi artıyor ne kadar zararlı olduğu ortada ama ben çok seviyorum çikolata çikolatalı bisküviler ve çikolata ile olan herşey diyetisyene mi gitmem lazım psikolojik olarak danışmam mı lazım bu konuda pek irademe hakim olamıyorum
Umarım yapabilirim hergün yemesem de mesela haftada bir kez canım istiyorAlmayın eve. Evliyseniz eşiniz yapsın market alışverişini siz gitmeyin markete.
Siz gitmek zorundaysanız markete gitmeden liste yapın ihtiyac mazemelerini yazın. Marketteyken sadece listedekileri alın ve çıkın marketten. özellikle karnınız tok gidin.
Yerine başka şeyler koyun. mesela kuru meyve kuru incir kuru kayisi kuru uzum. Çiy kuruyemiş atıştırın canınız abur cubur istediğinde.
Beslenme sekli bir alíkanlıktır. basta zorlanirsiniz ama yeni beslenme sekline alisirsaniz sonrası aklıniza bile gelmez abur cuburlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?