benim sifremle okey oynamıs orda tanısmıslar bundan 1 ay önceye kadar msn sifresini biliyordum ama deisti bunun icinde tartıstık ama ozaman üstüne gitmemistim olayın acaba yeni hattı o kızlamı konusmak icin aldı yoksa baska biriylemi konusuyor ben kızın fotosunu gördüm ve bana rakip olacak bi güzelligi yok icim rahatlad biraz ama erkeklerin isi bellimi olur ben bu hattaki tlf görütügü noları nasıl bulabilirim 3 gündür onla ugrasıyorum ama sinirden dısarı cıkamadım bir türlü
senin dedigini yaptım kısmen ama senin kuruntuların cin bunu yapmam dedi bak bu is böyle süremez bana adam gibi ya acıklamasını yaparsın yada ben bu isin pesini bırakmam kendim bulursam ceker giderim dedim istedigini yap dedi
bilmiyorum ama ben kapıdan cıkıp gidersem bidaha geri dönmem onu iyi biliyorum sabrediyorsam olayi ayrıntısı ile ögrenmek icin
bide zaten babam nie geldin demez ohh kızım geldi die dügün dernek yapar
bunuda sordum cnm esim biraz pisinlikle cvp vererek sen yapamazsın dedi bende enson kültablosunu arkasından attıgımı hatırlıyorum ve ozamandan beri konusmuyoruz
cnm esim 1 kac aydır calısmıyor kriz dolayısıyla isten cıkarttılar is bakıyor o yüzden bu aralar evde ama zamanının cogunu pc basında geciriyor facebookta aynı odadayız görüyorum kimle konustugunu hep tanıdık akrabalar bu olaylar ne ara oldu anlamadım hersey konturolum altında oldugunu sanıyordum benim evde olmadıgım zamanlar biseyler karıstırıyor demek ben bundan bunu cıkartıyorum 2 mizin pc side aynı odada cunku kimle konustugunu görüorum hep buzamana kadar yanlıs bi olay görmedim net acısından iste tlf olayına kadar acaba netten deilde gercekte tanıgı birimi aklıma bir sürü soru geliyor hangisi bilmiyorum bu olayı ortaya cıkartamazsssam cıldırcam delikafaduldendelikafadulden
vereliniortakVay...triplere bak sen....!!!
O zaman sende erkeklerle mesajlas, telefonlas, görüs....birsey dediginde ayni yataktami yakaladin kocacim!! ayni yatakta yakalarsin konusursun dersin....
Bakalim o zamanda böyle rahat ve genis olabilecekmi?
Bu erkek milletinin bahaneleri hic bitmez, hem suclu hem güclü birde yag gibi üste cikmaya calisirlar....
Ayrica bu is güzellikle cirkinlikle alakali degil be canim...
Hülya avsarda bana göre Ferayden bin kat daha güzeldi....
baştan beri okudum.
eşim 16 yaşındaki kızla msn de görüşüyor, onunla ne paylaşabilir ki ses etmedim gibi birşeyu söylemişsiniz.
siz de eşinizle 17 yaşında evlenmişsiniz ama.
demek o yaşlarda kızlar da bayağı birşey paylaşabiliyor.senin de eşinle aranda 6 yaş var..
ha 6, ha 10 bence farketnez.
hee bunları niye söylüyorum.
16 yaşında kızla 26 yaşındaki erkek birbirini hiç tanımadan msn den masumca yazışmaz.
bana bunun aksini kimse iddia edemez.
sen ipleri boşlamışsın, yaşı küçük yazışsın ne olacak diye.
ayol Türkiye sallandı 70 küsur yaşındaki Halis Toprakla 17 yaşındaki kız evlendi diye hiç mi duymadın..
neyse..
bu işin peşini bırakma bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?