Acaba aldatlyor muyum?

birincisi erkekler bazen güzellik aramazlar öyle bişeyine kapılırki anlamazsın bile

ayrıca eşinin tavırları çok açık ama çok yanlış kaç yıllık eşisin seni kaybetmeyi göze almışki böyle yazıyor bence haddini bildirmelisinlmaz:

bilmiyorum ama ben kapıdan cıkıp gidersem bidaha geri dönmem onu iyi biliyorum sabrediyorsam olayi ayrıntısı ile ögrenmek icin
bide zaten babam nie geldin demez ohh kızım geldi die dügün dernek yapar

e daha ne düşünüyorsun ayrıntıya ne gerek var adam sana nasıl davranıyor bir baksana ???

bunuda sordum cnm esim biraz pisinlikle cvp vererek sen yapamazsın dedi bende enson kültablosunu arkasından attıgımı hatırlıyorum ve ozamandan beri konusmuyoruz

,
eşin sana ya fazla güveniyor yada korkudan yapamayacağını sanıyor çok terbiyesizmişşş

cnmm bi degişiklik varmı acaba??karşına al konuş direk araştırma görecegini duyacagını duymuşsun telle knşup sen odaya girince kapatıormuşşş belli degilmi cebinde hat.vs naparsan yap diormuş 16 yaşındaki veya 20 yaşındaki bi kız için degermi sen onun eşisinn kadınısın yazık yahu nereye gidio evlilikler insanlar..
severek evlenmişsinz emeklerinizi vermişsiniz yazık

kızla arasında 10 yas var demıssınız..
kız suan saglıklı kararlar veremez..ve bırısı ona ılgı gosterdg zaman cabuk baglana bılır..
bu durumda kızı kesınlıkle suclayamam ama kızın ailesını suclarım kı evlatlarını takıp etmedıklerı ıcın..esınız sızı aldatıyo dıyemem bu konuda benım gozumde aldatıyo gorunmez..ama takıbı elden bırakmayın cunku esınız kıza ne sekılde yaklasıyo sız dah ıyı bılırsınız..sizde herseferınde tartısma cıkarmak yerınde olayları tam ogrenıpde onlem alabılırsınız..
esınıze bagırıp cagırmak kavga etmekle hıc bısıyı cozemezsınız kı..

yaa şaşırdı artık insanlar iyice...erkekleri anlamak zor ..insan evindeki tatlı ekmeğini acı yapar mı hiç...bir macera uğruna..bi de utanmadan üste çıkıyor açıklama yapmıyor...kendine olan güveni çok fazla anlaşılan ...CADIARZU

ayol benim eşimde çalışmıyor hep evde bendemi şüpheleniyim dün gece uyandım yatakta yok gittim gizli gizli seyrettim bir bulmaca sitesinde bulmaca çözüyor daha doğrusu kelime oyunu oynuyor kaydirigubbakcemile3napıyon bakimm dedim ödü koptu gecenin karanlığında gebertirim seni çabuk yat dedim pıt damladı hemen kaydirigubbakcemile3

Canım kusura bakma ama adam gözünün içine baka,baka aldatıyor seni.Sen hala aldatılıyormuyum acaba diye soruyorsun.Ay kusura bakma biraz sert çıkış yapabilirim ama.Ben eşinden çok sana kızmak istiyorum madem bir kızla yazıştığını gördün ne demiye ikisininde kafasını kırmadın :mymeka:
Kızın yaşı küçük olabilir ben 14 yaşındaki kızları 35-40 yaşında adamlarla arkadaşlık ederken gördüm yani düşün.Hem o tam cahil çağında evliymiş,büyükmüş çokta umrunda olabilecek bir yaşta değil.

kız 16 yaşında olduğu için ciddiye almadım demişsin.e sen de evlenirken o yaşlardaymışsın.demek ki olabiliyor.al karşına ciddi ciddi konuş.

canim bence sen basta hata yapmissin ne demek 16 yasinda diye ses etmedim konustum..16 yasindada olsa konusmasi sakincali hic mi haberlerde duymadin 16 yasinda cocuklar kendilerinden büyük insanlara netten olsun normalde olsun asik oluyor evli barkli adamlara sonra yuvalar yikiliyor o dönem cok hassas bir dönem ayrica cirkin ve güzel farklidir görecelidir...
illa dünya güzeli olmasina gerek yok yada sizden daha cirkin olmasina ama konusmasi olayi bitirir...nice cirkinler yakisikli adamlarla evli onlar sevmiyor mu güzellikle sevilmez zaten...fakat esinizin netten konusmasina izin vermissiniz bugün 16likla konusur yarin 26likla hem gercekten sacma 16 yasindaki cocukla ne ortak noktasi var tanidigniz dgil birseyiniz degil oturup muhabbet etsn bunla güzel seyler degil...bu isin sonu iyiye gitmez siz bu kadar anlayis sahibi olursaniz

arkadas suclanmis tamam hatalari olabilir..
kadin uyuyor hemen adaminda arkadan is cevirmesi mi gerek???
arkani dondugun an vurmak mi lazim??
illa guvenmemek mi gerekli???kiza ne demeli gec saatlerde msnlerde,telefonlarda.
oyle erkekler varki tatli dille isi bagliyor hic hissetirmiyor..
eger bunu bir kadin yapsa taslardik.
belkide sen kabullemek istemedin..konduramadim esine.
kizin yasinida kucuk soyleyince icini rahatlattin..
belkide oda yalandir yasi buyuktur ve evli oldugunu biliyordur..
acilen bir cozum bul esin seni kaybedecegini anlasin..akli basina gelsin..

Son düzenleme:
Eşin de yakalanmış ve üste çıkmaya çalışan erkek havası sezdim..

Kız 16 yaşında demesiyle,kız 16 yaşında mı olacak..belki26,,
Neden gizli chat yapma gereği duyuyor,bir üşenmemiş sıfır hat almış..
O da arkadaşınınmış...
Hattı Arkadaşından alma gayesi ne ki?gizli bir iş yapanlar kimsenin bilmediği sıfır hat alır..
Bahaneleri zaten hiç inandırıcı değil..
Kız 16 yaşında da olsa bir şey değişmez..sonuçta karşı cins onun için..

benim eşimde küçük bir kızla konuşsa bende takmam
ama gecenin bir vakti konuşsa ve mesajda o kız eşime canım dese bunun altında bişeyler ararım
pek iyi kokular gelmedi burnuma
bir erkek eğer suçluysa kavga çıkarır suçsuzsa açıklama yaparr
bence konuşmaya çalış eşinle

vereliniortak
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

off offf.siz en başta yapmışsınız hatayı.ne demek yahu 16 yaşında bir kızla konuşacak eşim ve ben ses çıkarmayacağım..! sonradan da iş buralara kadar gelmiş.çok üzülüyorum böle şeyleri okuyunca ya.bi de kusura bakmayın ama eşiniz ne kadar rahat ve pişkin inanamıyorum.siz giderim diyosunuz istediğin yap diyo ya

bugün bütün arkdaşlar benim yazacaklarıma yakın şeyler yazıyor :enbuyukkk:

16 yaş kötü bi yaştır buna neden müsade ettiniz. Abisinin interneti kestiğinden bahsediyor neden bunu haber verme gereği duyuyor? telefona mesaj gönderdiğine göre telefonda konuşulan kişi de o olabilir. Belki fiili olarak sizi aldatmadı eşiniz ama ruh yönünden aldatmış bile. Bu ffilen de aldatacağı anlamına gelmez, eğer bu kadarını kaldırabilirsiniz devam edebilirsiniz ama eşiniz hiç sizi haklı bulup vazgeçecek gibi görünmüyor :1no2:

canım arada yapılan yorumları ve yazdıklarını okumadım ama bir kızın 16 yaşında olması onu bir erkek için daha cazip yapar erkek yaş farkına bakarmı bunu nasıl düşünebildin çok iyimsersin valla,bir insan eşinden gizli telde konuşuyorsa hat bulunduruyorsa ve konuştuğu bir kızsa herşey ortada,aynısını sende yap bakıyım genç bi delikanlıyla görüş netten tanıştık diye,eşin sana hoşgörüylemi yaklaşacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…