acaba ben ne zaman hamileyim diyebilcem

Evlendiğimiz gün itibariyle YÜCE RABBİM hayırlısını versin en hayırlı zamanını o bilir dedim 22 ocakta hayırlısıyla çok şükür evlenmiştik suan nisan ayındayız ve hayırlısıyla diyip şuana kadar bekledim suan düşünüyorum illede olsun deseydim belki ramazan ayında oruç tutamicaktim o yuzden şuan hala hayırlısını ve en hayırlı zamanını RABBİM sen bilirsin o zaman nasip eyle diyorum ben de istemez miyim kocamla birlikte ellerimizi karnımıza koyup hayal kurmayı aserip kocacığım hadi git bana bunu al canım çekti demeyi beyin canım eşim bebek alışverişi yapalım demeyi emin ol bende çok istiyorum ama ramazan ayına kadar böyle dileyip sabırla bekleyeceğim benim etrafımda da adet oldunmu diye soran var korunuyor musunuz hatta düşünüyor musunuz diye soran da var hepsine dediğim tek şey ALLAH verirse olur dedim hala ısrar la korunuyor musunuz diye tekrar sorulup tövbe tövbe ALLAH verirse olur yani diyip gülümsedim o yuzden sabredelim canım hayırlısını iste

Benim bi arkadaşım da çok istiyor..evlendiği ilk ay ilaç içmiş korunmak için bida içmemiş bırakmış doktora da gitmişler doktor biraz sabır bekleyin demiş
Adeti de her ay gününde gelir kızın yumurtalarında da bişey çıkmamış ama olmayınca olmuyor işte ben de anlamadım

ben bazen çocuğu istediği zaman olmayanları anlamıyorum. kimi diyor ki benden saklıyor sanki nazarım değecek?? kimi diyor bana söylüyor hem de çocuk istediğimi ve olmadığını bile bile??
ya bunlara takılmayın artık. Rabbim ne zaman uygun gördüyse o zaman olur. yeter ki hayırlısıyla olsun. sağlıklı olsun, ömürlü olsun. inş sizin de kucağınız tez vakitte hayırlısı ile dolar.

3 yılı geçti deligibi istiyorum. Hep hayal kuruyorum eşim ve iki çocuklu uyuyuşlarımız.. Ahhh ahhh bnde çok istiyorum

bebeğim olmadığını bilenler bile beni arıyor haberi vermek için. insan hiç düşünmez mi ya---------

Boyle dusunmeyin bence. Benim cocugum yok. Bana boyle dusunceler hos gelmiyor.

Sonra insanlar soylemez, bu defa da, benim cocugum olmuyor diye benden sakladılar dersin. Senin kafanda takıntı haline geldiği için hamilelere karşı ekstra hassas olmuşsun Kimsenin hayatına bakma Kendi Hayatına bak senin de Allah ne zaman yazmışsa o zaman olur başkasının çocuğu var diye oldu diye senin olmayacak değil

Eşi niye doktora gitmiyor ki? 1 ay ilaç içmekle birşey olmaz hem. Eğer eşi de gittiyse ve bir sorun yoksa muhtemelen sebepsiz infertilite. Ben de aynı durumdayım ve doktor beklentiye girince stres yükselir, stres ve beklentinin artışı bebeğe engel olur dedi. O yüzden mutlaka müdahale etsinler, boş boş beklemekle gelmiyor malesef çok kötü bir kısır döngü

Aynı düşünüyoruz aynısı arkadaşımın başına geldi komşumuz 4 aylık hamileymiş geç söyledi diye alındı Sanki benim gözüm mü Kalacak dedi ama konu sahibi gibi söyleyince de neden söyledi oluyor. hamile olan kimseyle konuşmayın görüşmeyin ilişkinizi kesin o zaman Evi olmayanlar da evi olanlarla görüşmesin işsiz olanlar da işe gidip gelenlerle görüşmesin. Bu mudur yani bu kapıya çıkıyor.

Insanların çocuğu oluyor diye Suçlu mu yani ya da çocuğu size hamile olanlar mı nasip etmiyor

Ben 2010 da evlendim,2011 şubatta doktora gittim ve hiç bir problemin yok dediler,elimde de sorun cıkmadı 6 ay klozet ve çatlama iğnesi kullandım 2 aşılama geçti ama olmadı bu arada buyuk eltı hamile kaldı kardesım rsı hamile kaldı kapı koydum hamile kaldı ben de tık yok çok üzülüyordum. Sonra tüp bebekle hamile kaldım. İkizlerim dogdu şimdi 4 yanındalar.zaten çocuk olmadı hamile kalamam dıye duruyordum ama yıne de esim korunuyordu.şimdi hiç planda yokken çocuk düşünmezken hamile kaldım. Çok uzun oldu ama moral olsun kafana takma deseler de takacak gibi ama kendimi sürekli meşgul edecek seyler yap hayırlısı olsun de hayattan zevk al çocuk olunca kendıne ayıracak 1 saat bıle. Özleyeceksin

Ya evet bizim neler yaşadığımızı bilenler bunları yapınca gözümüze sokuyor gibi hissediyoruz. Seni çok iyi anlıyorum. İnşallah ikimizin de bir gün bebeği olur..

Allah evlatlarınızı size bağışlasın. Umarım ben de görürüm o günleri..

Benim her iki tüpümde de var yalnız

Yaa ne güzel :) Bişey sorcam karbonatlı suyu nasıl hazırlıyodun ve et gerçekten zararlı mı çikolata kisti için

Söylediklerinizin hepsinde çok haklısınız. Peki siz kaç yıldır çocuk istiyorsunuz?

Amin canım aminn.. Ben de dayanamıyorum böyle söylendiğinde kendimin tek olduğunu da hiç düşünmedim. Yani biliyodum ki çoğu insan isteyip olmayınca bu haberi almaktan yıpranıyor...

Gerçekten mi Allah hepsine sağlık sıhhat versin. Çok umutlu bir hikaye çünkü ben de artık tüp bebek için gün sayıyorum.. :)

Bu ay gidemem de düğünden sonraki ay gidebilirim. Bilmiyorum daha kötü oldu diye korkuyorum. Gidince sana yazarım.
Doğum kontrol hapini da kimse tavsiye etmiyor ki hemsire kuzenim var oda tavsiye etmiyor
Hemşireyim. Ve emin ol bu herkesin ağzında saçma sapan bir cümle halinde. Bu kadar uzman doktor hiçbir zararı yok, tedavi uyguluyoruz ve ilacı bırakır bırakman hamile kalmak daha kolay derken bizim bu hemşire arkadaşlar bu bilgileri nerden alıyor acaba...

Ama arkadaşta çikolata kisti yokuş. Pco varmış..

Canım üzülme sende lutfen çikolata kisto olan çok kadın anne oluyor benim annem 8 çocuk doğurmuş tek yunurtalikla . Yakın arkadasimda ikinci cocguna hamile çok şükür insalah senin de olur üzülme oluyor etragimizda çok hamile var insanın gözüne gözüne sokuyorlar sanki ama yapacak bişey yok herkes bu kadar hassas düşünmüyor sen dua et bol bol güçlü durmaya bak ınan yakın zamanda olacak tamam mi

Allah nasip eder inşallah..

Sizin böyle bir durumunuz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…