- 15 Ekim 2015
- 23
- 60
- 3
- 32
- Konu Sahibi feslegenyurekli
-
ya zannettiğiniz gibi birşey değil herkes size marazlı gibi bakıyor hastayım dediğin zaman onu sevdiğim için onun benden kaçması yerine benim benim ondan kaçmam daha az canımı acıtırdı.Neden Türk filmi gibi hastalığı söylemeden ayrıldınız? Sizi seven Ada'm her koşulda yanınızda olur. Kendi elinizle mutluluğunuzu bozmuşsunuz.
Ayy tam türk filmi olmuşş :) Tek eksik gramofon ve ropdöşambır :) Şaka bi yana üstüne gidilecek bişey yok kandırmışsınız adam haklı.. Çocuk da istiyosa hayatını mahfetmeyin derimöncelikle merhaba nasıl başlasam bilmiyorum zor bir durumdayım aslında zor değildi ama bugün zor oldugunu öğrendim. benim bir ilişkim vardı... 7 ay sürdü baya güzel toz pembe bir dünya yaşıyorduk. fakat ben epilepsi hastasıyım ve ileri düzeyde. çocuk doğurmam riskli ve erkek arkadaşım evlenmek ve çocuk istiyordu ona hastalığımı söylememiştim. bu arada ben 22 yaşındayım o 31 yani sürekli evlenmek için baskı vardı üstümde o urfada ben istanbulda yaşıyorum evlenince urfaya gitmem gerekiyodu. ailem urfaya gitmemi istemiyordu oda garibim sürekli uğraşıyor üzmem el üstünde tutarım diye ailemde baskı uyguluyordu hastalıımı söylemem için hastalığımı söylemeden sudan bir sebepten ayrıldım. tabi arada onca verilmiş sözlerden sonra beni baya rezil etti. neyse ayrılalı 2 ay oldu ve bugün ögrendim ki yiğenine benim adımı vermişler. hani ismimde eski bir isim babaannemin adı herkeste yoktur ülkede toplasan 100 tane anca vardır. belli bana mesaj için yapılmış birşey. madem bu kadar seviyor dedim hastayım böyle böyle bu seferdee bana diyor ki beni kandırdın sonra baya çirkinleştik en son o isim değiştirilcek gibi birşey saçmaladım çok özlüyorummmm. size sormak istediğim herşeyini engelleyip birdaha konuşmasam mı yoksa üstüne üstüne gitsem mi barışır mıyız?
zaten onunda kabullenemediği ona bir seçim hakkı bile vermeden kendi kendime karar almam. ama biliyorum çok kalabalık bir ailede ve çocuk çok önemli onlar için.ve benim çocugum olmasa bizim mutluluğumuz iki gün sonra onun aile baskısıyla sona erecektiBu ciddi bir hastalık..
Ama sadece hastalık suç değil..
Böyle önemli bir durumu baştan söylemeliydiniz..
Ben olsam saklandığı için çok kızardım..
Güvenim de sarsılırdı..
Aileniz de haklı sizi göndermemekte..
Kıyamazlar tabi evlatlarına..
zaten onunda kabullenemediği ona bir seçim hakkı bile vermeden kendi kendime karar almam. ama biliyorum çok kalabalık bir ailede ve çocuk çok önemli onlar için.ve benim çocugum olmasa bizim mutluluğumuz iki gün sonra onun aile baskısıyla sona erecekti
ismim "nazenin" 100 değilsede çok çok kullanılan bir isim değill.Isminizi çok merak ettim 100 kişide anca olacak isim ne acaba diyorum kendi kendime
ismim "nazenin" 100 değilsede çok çok kullanılan bir isim değill.
Allah a sükür sonunda 1 kişi anladı halimi . çocuk olmazsa mahvedilmez ama onlarda önemli . çocugum olmayacak diye birşey yok öyle bir ihtimal var . onu çokk seviyorum oda beni seviyor ama allaha bıraktım hayırlısı olsun hakkımızda. sizede teşekkür ederim olaya dümdüz bakmadığınız için.Kiz aşık olmuş çaresizlikten ayrılmış. Adamın hayatını mahvetti vs nasıl sözler bunlar. Belli ki korkusu kaybetmekten söyleyemems. Eleştiri de biraz insanı olmalı çocuk olmazsa hayat mahvedilmiyor Allah korusun her an hersey başımıza gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?