acaba bir ihtimal var mı?

nereden biliyor ve bu kadar kesin yazıyorsunuz?
epilepsi hastası kadınların %90'ından fazlası sağlıklı bebekler doğuruyor!

bence o isim değişecek triplerinden sonra eğer gerçekten sevdiğinizi söylüyorsanız düzgünce konuşun.
yani isteyen istediği ismi koyar da, kardeşinin eski sevgilisinin adını koymak sence de saçma değil mi?
ya da bu kulağına gitsin de ümit olsun diye beklemek?

hastalığınızı söyledikten sonra da beni kandırdın demiş sanırım, öyle anladım.
düzgün bir şekilde konuşun, üstüne gitmek onu size geri getirmez. aksi olur.
hastalığınızı ve bunu neden yaptığınızı, saçmaladığınızı kabul ettiğinizi anlatın.sonrasında bırakın.
dönerse zaten döner.

ayrıca bu hastalıktan çocuğumuz olmaz diye düşündüm deme, sanki böyle olmasa çocuğunuzun olacağının garantisi mi vardı?sadece çocuk doğur diye mi sevdi seni, olmasa bırakacak mı?

aRAŞTI
nereden biliyor ve bu kadar kesin yazıyorsunuz?
epilepsi hastası kadınların %90'ından fazlası sağlıklı bebekler doğuruyor!
kendi demiş.araştırmadım.

aRAŞTI

kendi demiş.araştırmadım.
Valla konu sahibesi araştıracak zaten biz değil de ben yine de merak edip araştırdım ve çocuk sahibi olamama durumu falan yok hastalıkta.. riskli biraz ama oluyormuş yani.. Bence konu sahibi biraz türk filmi çevirmek istemiş canı sıkılıp heralde.. Ne ilginç insanlar var.. Belki de yaşı bayaa küçükse ondandır bu saçmasapan tripler

Birde sağlıklı olup çocuğu olmayanlar var ..

Boşanalım mı ?

Olur mu öyle şey. .

Hastalıkta ve sağlıkta. .

Aşka ziyan etmişsiniz. .

O kadar insan tanıyorum. Yüzlerce kadın müşterimiz var. Bir tane "Nazenin" duymadım.Senelerdir kadınların içindeyim. Bir tek ben duymamışım. Ama adın güzelmiş.

Biraz konu sahibinin açısından baksak. Adam sürekli baba olmaktan bahsediyormuş. Çok istiyormuş. Herkes ister ama sürekli dillendirince, ilerde üzüntü yaşamak istememiş demek ki. Bir de sakın yanlış anlaşılmasın ama o yöreli arkadaşlar varsa orada çocuğa, çocuk sahibi olmaya önem veriyorlar. Bilmiyorum belki konu sahibinin erkek ark öyle olmayabilir, ama çoğunluğu öyle. Aileler öyle.

öncelikle çocugum olmayacak demedim riskli dedim. hanımefendi dediklerinize dikkat edin sadece fikir sordum kişiliğimi ve triplerimi eleştirin demedim. ayrıca siz benim küçüklüğümü boşverinde 34 yaşının vermiş oldugu olgunluğu takının bence biraz.

Ovvvv çok sarsıldım :) Şimdi canım benim burda senin kişiliğini eleştiren yok triplerine gelince eleştiren görünen o ki sadece ben değilim.. Öncelikle anlamadan etmeden konuşmuşsun her zamanki gibi, ben burda senin çocuğun olur olmaz onu konuşmuyorum kalktım insan gibi senin hastalığını araştırıp buraya bi bilgi yazdım belki saçma triplerinden kurtulmana bi ışık olur diye.. O yüzden tavırlarına dikkat etmesi gereken birisi varsa bu durumda sen oluyosun.. İnsanlara dramatik türk filmi gösterisinden vazgeç de gerçekten sorununu çözmeye eğil biraz bence Bu da sana benden bi abla tavsiyesi boş işlerle uğraşma yani

Başta anlatsaydınız belki hastalıkta ve sağlıkta sizin yanınızda olmayı kabul ederdi. Madem iş çirkinleşmiş o zaman konuşmayın bir daha derim.

ben de sizin yerinizde olsan ne hastalığımı söyleye bilirdim, ne de o kişinin baba olma hayallerini elinden alırdım, tam da sizin yaptığınız gibi yapar ve bitirirdim. Ama ya kalbiniz, sizi dinliyor mu? anlaşılan o ki unutamıyorsunuz, seviyorsunuz ailevi durumundan ötürüde çocuğun öneminin farkındasınız, yani demem o ki iyi tartıp iyi düşünmelisiniz ama bence yine de ipleri tamamen koparmadan kendinize ve o'na bir şans daha verin bu işler nasip kısmet, tabiki sağlık sorununuz nedeniyle endişe etmenizi anlıyorum ama epilepsi hastası olup 3 çocuk sahibi dlan insanlar tanıyorum olmaz diyee birşey yok, mevlam isterse kuru dalları yeşertmez mi?

Ya acı çekmenize gerek yok. Oturun adam akillı konuşun. Düzelmeyecek bir durum yok ortada. Ama isim güzel ve benim çevremde hiç yok.

Yaş farkınız fazla, kültür farkınız var, hastalığınızı söylememişsiniz bi de. bence bırakın olmasın zaten.

ölümden başka her şeyin çaresi var ama hastalığınızı söyleseymişsiniz keşke. pişman olup şimdi söylersen de sana ne kadar inanır o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…