Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar sorum komik gelebilir. Çünkü yazarken bana da biraz komik geldi Şimdi ben kek, pasta falan türü şeyler yapmayı çok seviyorum. İlişkimizn başında da erkek arkadaşıma yapıyordum çok mutlu oluyordu. Ben de çok mutlu oluyorum hem severek yapıyorum, hem de erkek arkadaşıma kendi ellerimle bir şeyler yapıyorum o da beğeniyor seviyor, bu mutlu ediyor beni. Neyse şu an erkek arkadaşım çok alıştı her hafta bir şey istiyor artık :) Aşkım kek yapar mısın aşkım şunu yapar mısın diyor ben de kıramıyorum. Ama ben de bu durumun sıradanlaşıp rutinleşmesini istemiyorum hani aa sevgilim bana kek yapmış desin mutlu olsun istyorum böyle sürekli yaparsam sanki görevimmiş gibi olacak değil mi? Ya yapılması kolay şeyler zaten de dediğim gibi yapmak zorun değil, ama ne bileyim ya bilemedim saçmalıyor muyum şuan
direkt söyle her dk aynı şeyi yaparsam anlamı kalmaz şımarırsın. keklere biraz ara veriyorum.
erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer lafını bir kes daha doğrulayan ilişki ile karşı karşıyayız