Acaba hamile miyim ?

tambirleydiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2018
354
317
23
Ya bu aralar herkes bana hamile misin falan diye soruyor aşırı kafama taktım. Fotoğraf atıyorum sosyal medyadan 40 tane “hamile misin” diye mesajlar geliyor “yok değilim” diyorum ama güzelleşmisşin falan diyolar. Bide sabahkarı midem de sık bulanıyor artık. Gecen ay hastalığım gecikti ve de az oldu bitti diğerleirnden daha değişikti. Su an korkuyorum cidden. Olmak istemiyorum aslında istiyorum ama eşimle olan sorunlarımız yüzünden hazır hissetmiyorum kendimi. test yapmaya da korkuyorum hamile olsamm da üzülürüm olmasam da üzülürüm

Siz kendiniz bi test yapmadan bunu herkes nereden bilebilir ki? İstemiyorsunuz sanırım hamilelik şuan, ondan mı endişe ettiniz?

Siz kendiniz bi test yapmadan bunu herkes nereden bilebilir ki? İstemiyorsunuz sanırım hamilelik şuan, ondan mı endişe ettiniz?
Evet istemiyorum aslında kararsızım bilmiyorum ya böyle önceden met bi şekilde asla cocuğum olmasın diyebiliyordum ama suan anne olmak diyince içim gıdıklanıyo

Kardeş, güzellikle mide bulantısıyla olmaz bu işler. Sana yazanlar da çok iyi biliyor bunu emin ol, maksat malzeme çıksın işte ağzını arıyorlar.

Belli ki içten içe anne olmak istiyorsun, tavsiyem eşinle büyük sorunlarınız varsa halletmeden çocuk yapma.

Hamileler güzelleşiyor muymuş ne alaka? Hamilelikte basan hormonlar sivilceler kilolar falan bence gayet kadınları çirkinleştiren bir dönem
Eşinizle sorunlarınızı çözmeden de hamile kalmamanız daha doğru bence yine de Allah hayırlısını versin

Yazanlar ağzını arıyor emin ol. Son zamanlarda kilo verdiğim halde anneme kızın hamile mi karnı şiş gibi sorukae geliyordu. Çok kafana taktıysan kanda baktır ne garanti.

Ben olsam hiç araflarda gezemem hemen yaparım test . Madem her 2 duruma da üzüleceksin bari öğren de tekine üzül, yine daha iyi

Arkadaşlar merhaba lütfen yardım edin. geçtiğimiz ay adetime birkaç gün kala geri çekilmeli ilişkim oldu. iki gün sonra regl oldum. aradan bir hafta 10 gün geçti vücudumdaki damarlar dikkatimi çekti memede ve başka yerlerde. korktum bir süre bekledim. ilşkiden sonraki 24. günde idrar testi yaptırdım sonuç negatif. 30. günde yine tam günüöde saatinde regl oldum her şey normaldi. hamile değilim diye sevindim adetim bitince tekrar bi telaş aldı beni gereksiz yere. ve tekrar idrar testi yaptım yine negatif. ama bu damarlar beni her gün daha çok korkutmaya başladı burada bir kaç kişi hamilelik belirtisi demişler. ben de kan tahlili yaptırdım doktorum negatif dedi. bunu öğrendikten sonra rahatlıyorum ama sonra tekrar huzursuzlanıyorum. içimde bi his beni rahat bırakmıyor. psikolojik mi bütün bunlar

Evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…