neyin savunmasi ki bu simdi? basliginiza bakin.. cevabim 'evet' olmus; normal olarak.. kimse beni anlamadi diye kendinize hak verdiginiz yönü anlatiyorsunuz.. oyleyse neyi duymak istediginizi soyleyin, biz de bilelimRahatsız olacak bir şey yapmıyorum eşime anlatamadığım annesinin hatalarını söylüyorum. Eşim beni haklı bulsa inanın biri bana hak versin diye başka birine dert yanmam. Annemi ararım sabır der kuzenimi ararım o daha dertli kardeşime derim aman abla başta koysaydın tavrını der eşime anlatacam annem o benim ne yapayım dövim mi sövim mi der . Biride çıkıp sen haklısın ama böyle demez hepsi benim haklı olduğumu biliyor görüyor ama kimse sen haklısın idare et demiyor. Ben bu durumdan rahatsız olmasam buraya yazmazdım emin olabilirsiniz. Ve artık konuşmayacağımı ve bu konu hakkında yorum yazmayacağımı da belirttim ama siz beni düşünüp incelik gösterip yazmışsınız bende nezaketen cevap vermek istedim teşekkür ederim ilginiz için
Ben onun duygularını öğrenmeseydimde yüz yüze gidip görüşmezdim. Teklif etti duygusunu açıklamadan önce ben denizle dertleşmeyi çok severim dalgaları sahile vurdukça derdimle dertlendiğini sanırımHaklısınız o konuda var öyle insanlar burda sinir bozan ama boşverin onları görmezden gelin.Onlar olduğu kadar gerçekten sizinle dertleşecek,düzgün yorum yapacak bir çok insanda var burda emin olun.Benim size tek önerim o insanla muhabbetinizi kesin.Şuan ortada bir şey yok belki ama eşinizle bir tartışmanız olur mesela ne bileyim ciddi anlamda çok sinirleriniz bozulur sonra o arkadaşınız gel görüşelim dertleşelim falan der erkek bu güven olmaz çünkü sonra teselliyi onda ararsınız Allah korusun şeytana uyarsınız falan yani ne olacağı belli olmaz bunlar olmayan şeyler değil.Eşiniz de bunu duysa hiç hoş olmaz ona da yazık günah yuvanız yıkılır yani..Burda ki insanlarda size o yüzden görüşme yanlış yapıyorsun diyorlar yani bu görüşme ileri boyuta taşınır,yüzyüze görüşürsünüz işin rengi değişir diye.
Kötü anlamda yazmadım ben onu. Yanlış anlaşılma oldu sanırım. Yani kötü bir şey yapmıyorum anlamında yazdım. Özür dilerim kırdımsaneyin savunmasi ki bu simdi? basliginiza bakin.. cevabim 'evet' olmus; normal olarak.. kimse beni anlamadi diye kendinize hak verdiginiz yönü anlatiyorsunuz.. oyleyse neyi duymak istediginizi soyleyin, biz de bilelim
Konuşmayacağımı yazdığımı sanıyorum diğer yorumlarda ilginiz için teşekkür ederim ama o konuyu kapattım bengel buraya yaz kaynana dertlerini
elalemin adamına neden yazıyosun
arkadaşmış yav he he kesin o arkadaş olarak görüyodur seni.
bu işin sonu iyi değil Beynel, yanlışlardasınnn
Yanlış düşünüyorsunuz ben kocamı severken başka bir erkeğe bakacak kadar onursuz biri değilim.Off kizlar ben de kocami cok seviyorum ama eski sevgilimi de cok seviyorum simdi isyerinde yeni biriyle tanistik onu da cok seviyorum hata mi yapiyorum .s.s.s
Tabii ki hata yapiyosun. Adam senden hoslansaydi zaten evlenmeden once soylerdi. İyi bi adam olsaydi eger evli bi kadinin kafasini karistirmaya calisip evlenmesen senle ciddi dusunuyodum demezdi. Sirf ego. İlgini hissetmis ya bu onun hosuna gitmis bi yerleri kalkmis. Sen evlenince de egolarina yedirememis. Sen evlenmesen de o senle evlenmiycekti zaten. Belki bikac gun gonul eglendirir birakirdi. Belki helalimsin nasil olsa evlenicez diyip birlikte olup kayiplara karisirdi. Cunku o serefsismisss
yanmamı özlediğiniz için teşekküryanlış yapıyorsun yapma yanacaksın
Canim kocanin ilgisizligi seni bunaltabilir ama sakin o kisiyle konusmayin cok tehlikeli bir durun çünkü zaman neyi gosterir bilinnmez ama tehlikeli onu belirteyim sen nekadar yalnis yapmam desende nefis bu hangi erkek olsada derlesmek konusmak yalniş atesle barut yan yana durmaz unutma umarim esinle arani duzeltirsin baskasina ihtiyac duymazsin allah yardimcin olsunYanlış düşünüyorsunuz ben kocamı severken başka bir erkeğe bakacak kadar onursuz biri değilim.
Bana düşüncesini söylediğinde de tepkimi verdim. Boşlukta bulundum felan dedi. Onun benimle konuşabileceği bütün yollar kapalı ben istediğim zaman yazıyordum. Oda konuya yorum yapıyordu. Başka bir şey yok o öyle hissettiğini söyledi. Ben bu konuşmanın ardından uzun süre konuşmadım. Oda hata yaptığını felan anlamış felan konu bu değil di ama ben anladım daha fazla bu konu hakkında yorum yapamıcam sanırım çünkü yanlış anlaşılmalar oluyo ve anşayacağımı anladım
hayır kırılmadım, özür dileyecek bşy yok, ben kırıcı konuştuysam ben de özür dilerim.. sadece, savunma yapmanızı anlayamadım, bunun savunulacak tarafı yok zira.. sizin belki kötü niyetiniz yok ama basınız agrıyabilir Allah korusun.. o yuzden aldıgınız karar isabetli; yani bidaha görüşmemek..Kötü anlamda yazmadım ben onu. Yanlış anlaşılma oldu sanırım. Yani kötü bir şey yapmıyorum anlamında yazdım. Özür dilerim kırdımsa
Yok öyle ileri boyutlara taşınacak bir şey yok orta ama beni düşündüğünüz için yazdığınızı biliyorum ama konuşmıcağım. Eşimle aramda problem yok çok şükür onu çok seviyorum ve sanırım bu yüzden onu kıracağımı sandığım için, beni anlamadığını düşünüp kendi egomu tatmin ediyordum sanırım ama öğrendiğim bir şey var bu paylaşımda o yüzden konuşmıcam bir dahaCanim kocanin ilgisizligi seni bunaltabilir ama sakin o kisiyle konusmayin cok tehlikeli bir durun çünkü zaman neyi gosterir bilinnmez ama tehlikeli onu belirteyim sen nekadar yalnis yapmam desende nefis bu hangi erkek olsada derlesmek konusmak yalniş atesle barut yan yana durmaz unutma umarim esinle arani duzeltirsin baskasina ihtiyac duymazsin allah yardimcin olsun
Bilmiyorum bu konuda tepki veren çok oldu çarıştırmış ta olabilirim yorumları ama anladım yani. Anladım biraz kötü oldu sanırım emin oldum düşüncemde yorumlarınız için teşekkür ederimhayır kırılmadım, özür dileyecek bşy yok, ben kırıcı konuştuysam ben de özür dilerim.. sadece, savunma yapmanızı anlayamadım, bunun savunulacak tarafı yok zira.. sizin belki kötü niyetiniz yok ama basınız agrıyabilir Allah korusun.. o yuzden aldıgınız karar isabetli; yani bidaha görüşmemek..
Şuan ilgisini bilmiyorum. Bilmekte istemiyorum ben ona yazarken haklı olduğumu bilmek için yazıyordum ama sanırım buna ihtiyacım yok artık. O eşim ile aramın iyi olmasını felan ister hep onu pek anlamış değilim zaten de. İşte anladım ben yapmam gerekeni konuşmıcam yani zaten duymak istediğimi duymak için yazıyordum ama artık bir önemi yokSana değer veriyorsa bekarken yanında olaymış.evli kadın fantazisimi.laflara bak iğrenç yok erken evlenmişsin.koca bir hatanın içindesin.eşinin öğrenmesi ve senden ayrılması an meselesi. Acaba ozamanda seni anlarmı bi düşün
O zaman neden huzurlu degilsiniz? Madem normali bu. Bakın evli kimse çıkipta burda eski sevgilimle yada bana ilanı aşk etmiş biriyle hala görüşüyorum demez. İş yerindeki sıradan bir arkadaş değil bahsettiginiz zira. Yanlış bir kiyas yapiyorsunuz bunun farkına varın derim.Ne yapıyorum da aldatıyorum acaba siz iş yerinde erkek arkadaşınıza dert yanıyorsunuz diye zina işliyorsunuz o zaman ki ben bu adamla telefonda bile konuşmuyorum sadece facebook üzerinden bir iki konuda dert yandım düşüncenize hayranım doğrusu ben ne soruyorum siz ne söylüyorsunuz
Onun düşüncesini öğrenmeden önceydi ve her mesaj attığımda da onun bu düşüncesi aklıma geliyor du sadece derdimi yazıp susuyorum oda yorum yapıyor du. Huzursuz olmamın sebebi ben evliyim ve bana duygularını söylemiş daha sonra sında o Önceden di boşlukta bulundum söyledim demesiydi. Ben kO zaman neden huzurlu degilsiniz? Madem normali bu. Bakın evli kimse çıkipta burda eski sevgilimle yada bana ilanı aşk etmiş biriyle hala görüşüyorum demez. İş yerindeki sıradan bir arkadaş değil bahsettiginiz zira. Yanlış bir kiyas yapiyorsunuz bunun farkına varın derim.
Bir bayan' eşim eski iş arkadasıyla yazışıyor,kızın eşime ilgisi var'dese ne yazacaksak sizede onu yazıyoruz farkımdaysanız. Eşiniz bu durumun içinde olsaydı ne yapardıniz? Aman ya dertleşiyorlar ne olacak mı diyecektiniz.Onun düşüncesini öğrenmeden önceydi ve her mesaj attığımda da onun bu düşüncesi aklıma geliyor du sadece derdimi yazıp susuyorum oda yorum yapıyor du. Huzursuz olmamın sebebi ben evliyim ve bana duygularını söylemiş daha sonra sında o Önceden di boşlukta bulundum söyledim demesiydi. Ben k
Ona dert yanıyorum o beni hep mutlu görmek istiyor ama bu mutlu görmek istemesinin altında hala sevgisi olabilir mi acaba diye vicdan muhakemesi yapmam dan dolayı paylaşım yaptım ama sağolun çoğu kişi soruma cevap değil paylaşıma yorum olsun diye yapıyor. Olanı ben biliyorum zaten vicdanım rahat etse zaten böyle bir konu açmam daha yapıcı yorumlar yazabilirdiniz ama önemi yok artık
İlgisi yok şuan. Yada bana belli etmiyor. Kadın ve erkek aynı değildir. O iradesini farklı yönde kullanabilir ama bayanlar için sanmıyorum. Ayrıca hergün öyle saatlerce konuştuğum söylenemez en fazla 6 kez yada yedi kez konuşmuşumdur. Ben ne konuştuğumu biliyorum ama ilgili bir kadının yapmayacağı şey yoktur.Bir bayan' eşim eski iş arkadasıyla yazışıyor,kızın eşime ilgisi var'dese ne yazacaksak sizede onu yazıyoruz farkımdaysanız. Eşiniz bu durumun içinde olsaydı ne yapardıniz? Aman ya dertleşiyorlar ne olacak mı diyecektiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?