- 19 Mayıs 2016
- 656
- 216
- 18
- 27
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
-
Muhtemelen içmiştirCok pis kokuyodu zaten ama enerji icecegine benziyodu alkol kokusunu bilmiyorum ki ben
Alkol falan bize ters canm o yuzden arkadaslarina uyduysa bida gorusturmuycemiçse kokar buram buram,alkol koktuğunu anlamadınız mı?
Yaa gercekrten mi vardi bi gariplik zaten normalde acik alanda elele tutusmayi sevmeyen adam cekinen adam pendlcere acikken beni opmeye kalktiMuhtemelen içmiştir
Ben lohusayimda ondan dedimBana bişey olacak diye derken?
Kokar tabi enerji içeceği kokmaz öyle
Günahını almak istemem, ben de kullanmam etrafımda da alkol kullanan insanlar yok ama bi kaç muhatap olduğum durumda bariz koku vardı yani.Yaa gercekrten mi vardi bi gariplik zaten normalde acik alanda elele tutusmayi sevmeyen adam cekinen adam pendlcere acikken beni opmeye kalkti
İlginç... Görüştürmeyeceksiniz demek.. Hmm..Alkol falan bize ters canm o yuzden arkadaslarina uyduysa bida gorusturmuycem
Ben de hep karıştırıyorum kokusunu içmedim diyor ama emin olamıyorum. Ben de hiç hoşlanmıyorum icmesindenCok pis kokuyodu zaten ama enerji icecegine benziyodu alkol kokusunu bilmiyorum ki ben
Enerji içeceği kokar tabiki de votkayla karıştırıp içmiştir muhtemelen.. bi de şunu anlamadım bi rahatsızlığınız mı var? Neden yaklaşamıyo size? T temmuzRuzgariBana bişey olacak diye derken?
Kokar tabi enerji içeceği kokmaz öyle
Alkol falan bize ters canm o yuzden arkadaslarina uyduysa bida gorusturmuycem
Bnmki yapmadi hic daha bekarken yapmistir ilgilendirmez ama ilkndeta boyle gordumBen de hep karıştırıyorum kokusunu içmedim diyor ama emin olamıyorum. Ben de hiç hoşlanmıyorum icmesinden
Yaa inkar ediyo sakaya vuruyo konuyu kapatyoGörüşünüze saygım var lakin ben sizin eşinizin yerinde olsaydım sizin inadınıza görüşürdüm ,çünkü yasak olan herşey tatlı gelir :)Hele de inatçılık varsa..Eğer alkol aldıysa zararlarından bahsederek tatlı dille caydırabilirsiniz kişisel fikrim.
Lohisayim benEnerji içeceği kokar tabiki de votkayla karıştırıp içmiştir muhtemelen.. bi de şunu anlamadım bi rahatsızlığınız mı var? Neden yaklaşamıyo size? T temmuzRuzgari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?