- 19 Mayıs 2016
- 657
- 216
- 18
- 27
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
-
Neden ilgincİlginç... Görüştürmeyeceksiniz demek.. Hmm..
Eğer hoşlanmadığınız bi durumsa umarım toparlarsınız kısa sürede.. eşiniz dinler mi sizi?Lohisayim ben
bence o arkadaşdan uzak tutun kocanız elden gitmeden ve eşinizin abuk subuk hareketlerine bakılırsa içmiş bence konuşun ciddi bir şekilde.Y bu gittigi arkadasi bi keresinde esim benm yanimdayken bi marketteydik iki tane kiz gecti esime dedi ki citirlara bak dedi kac zamndir kopamiyoz falan dedi. esimde hicbisey diyemedi.
Y bu gittigi arkadasi bi keresinde esim benm yanimdayken bi marketteydik iki tane kiz gecti esime dedi ki citirlara bak dedi kac zamndir kopamiyoz falan dedi. esimde hicbisey diyemedi.
O zaman alkoldur yüksel ihtimal. Eşimin davranışları değişmedi hiç ama alışkın değilse onu etkilemiş olabilirBnmki yapmadi hic daha bekarken yapmistir ilgilendirmez ama ilkndeta boyle gordum
İçtikten sonra da kokar mı insanın ağzından filanEnerji içeceği kokar tabiki de votkayla karıştırıp içmiştir muhtemelen.. bi de şunu anlamadım bi rahatsızlığınız mı var? Neden yaklaşamıyo size? T temmuzRuzgari
Cok az dinler beni genelde dinlemezEğer hoşlanmadığınız bi durumsa umarım toparlarsınız kısa sürede.. eşiniz dinler mi sizi?
Evet bekarken takildigi arkadasi.kendiside biliyo o arkadasinin fena biri oldugunu ama bize yakin otursugu icin gorusmeye basladiSu sözden sonra sadece alkol icin endiselenmezdim ben.
Görüşmesin elbette eşiniz. Ne pis arkadasları varmıs ya.
Soyluyorum ama kabullenmiyo sakaya vuruyo ustunubkapatiyoSen niye içtin diye zarf at. Hiç mi alkol kokusu duymadınız?
Ben böyle metrobüste otobüste her yerde denk geliyorum.
Ahanda biraaa içmiiiiş bensiz diye.
Bence de alkol almış gibi eşiniz, hayırlısı olsun.
Esim o arkadasinin fena bbiri oldugunu biliyo zaten evleneli gorusmuyodu bize yakin oturdugu icib gorusuyo simdi kuzeni falan geliyiArkadaş ortamı insana yapmadığı şeyleri yaptırmaya başlıyorsa o gruptan ya da kişiden uzak durmak gerekir. Eşiniz bu durumun farkında değilse onu uyarın. Görmesini sağlayın. Kötü yönde değişmeye başlıyorsun. Farkında mısın deyin.
Evet bekarken takildigi arkadasi.kendiside biliyo o arkadasinin fena biri oldugunu ama bize yakin otursugu icin gorusmeye basladi
Ne olabiliriçmiş ama bence içki değil başka bir şey
Alkol falan bize ters canm o yuzden arkadaslarina uyduysa bida gorusturmuycem
Ne olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?