Acaba icmis mi

Y bu gittigi arkadasi bi keresinde esim benm yanimdayken bi marketteydik iki tane kiz gecti esime dedi ki citirlara bak dedi kac zamndir kopamiyoz falan dedi. esimde hicbisey diyemedi.

Sen niye içtin diye zarf at. Hiç mi alkol kokusu duymadınız?
Ben böyle metrobüste otobüste her yerde denk geliyorum.
Ahanda biraaa içmiiiiş bensiz diye.
Bence de alkol almış gibi eşiniz, hayırlısı olsun.

Y bu gittigi arkadasi bi keresinde esim benm yanimdayken bi marketteydik iki tane kiz gecti esime dedi ki citirlara bak dedi kac zamndir kopamiyoz falan dedi. esimde hicbisey diyemedi.
bence o arkadaşdan uzak tutun kocanız elden gitmeden ve eşinizin abuk subuk hareketlerine bakılırsa içmiş bence konuşun ciddi bir şekilde.

Su sözden sonra sadece alkol icin endiselenmezdim ben.

Görüşmesin elbette eşiniz. Ne pis arkadasları varmıs ya.

Arkadaş ortamı insana yapmadığı şeyleri yaptırmaya başlıyorsa o gruptan ya da kişiden uzak durmak gerekir. Eşiniz bu durumun farkında değilse onu uyarın. Görmesini sağlayın. Kötü yönde değişmeye başlıyorsun. Farkında mısın deyin.

Esim o arkadasinin fena bbiri oldugunu biliyo zaten evleneli gorusmuyodu bize yakin oturdugu icib gorusuyo simdi kuzeni falan geliyi

içmiş ama bence içki değil başka bir şey

Evet bekarken takildigi arkadasi.kendiside biliyo o arkadasinin fena biri oldugunu ama bize yakin otursugu icin gorusmeye basladi

Size yakın oldugu icin görüşmeye başladıysa bile artk onun icin görüşmüyor bence. Biseyler içmek icin (uyusturucu yahut alkol) ve zamparalık icin görüşüyor olabilir. Üzgünüm ama bu tarz bi adamdan baska bir sey beklenmiyor. Umarım esiniz uymaz ona, ama bu konuda gördüğümüze gore içme konusunda uymus. Diger konu icin ise bilmiyorum...

Alkol falan bize ters canm o yuzden arkadaslarina uyduysa bida gorusturmuycem

Burda böyle yazın ama eşinize bu şekilde yansıtmayın. Eşiniz yetişkin bir birey sonuçta. Onunla konuşun, hassasiyetlerinizi söyleyin, rahatsızlığınızı belirtin. En başta konuşma yolunu deneyin. Tartışma boyutuna taşımayın.
Ama sizin rızanız olmadan size yanaşması kabul edilemez. Siz o an istemediyseniz bu zorla olacak bir şey değil. Keyif alınacak bir şey eziyete dönüşmemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…