- 19 Nisan 2015
- 1.375
- 1.001
- 43
- 33
- Konu Sahibi temmuzRuzgari
-
cevap alamadım tekrar soruyorum alkol kokusu almadınız mı?Ya tam iliski degil ama iste sevisme gibi
Evet kokuyor.. ben zaten koku konusunda çok hassasım hemen farkediyorum.. iyi yudum bile alsa eşim hemen farkederim.. zaten enerji içeceğinin daha belirgin oluyo kokusu..İçtikten sonra da kokar mı insanın ağzından filan
Cnm ben icip iyi olani icmeyip kotu olani elestirmedim ickinin kotu bisey oldugunu soyleedim.iİçki kötü bir şey değil, adabıyla tabiri caizse ağzı değil başka yeriyle içmek kötü. İçki içenler kötü insanlar değildir hanımefendi. Pek ala içmeyen de namussuzluk, hırsızlık, kötülük yapabilir. Geçen başı secdeden kalkmayan eski sevgilinin sapık çıktığını okuduk mesela burada. Lütfen şekilci ve kriterci olmayın.
Cok dogru soylemissiniz hanimefendi tesekkurlerNiye birbirinize saygili olamiyorsunuz acaba kadin esinin alkol kullanmasini istemiyo bu bizi ilgilendirmez ki herkesin bi yasam kriteri var alkol icenler pis kaka diye de bisi dememis sadece kocasinin tuketmesini istemiyor offf icse ne olcak tabirleri cok sacma buna biz deil onlar karar verir heralde
Tam iliski d3gildi cnm sadece yaklasti ama bisey gecmediYa ben yanlış anlamadıysam burada evlilik içi tecavüz yaşamışsın hala alkole mi takılıyorsun sen canım?
Alkol kokusunu bilmiyorum ben ama sadece kucuk bi skilde yaklasti ama gerisi olmadi cok kotu durumda degildi kendindeydi biraz.ilerisi olmadicevap alamadım tekrar soruyorum alkol kokusu almadınız mı?
ve kim ne derse desin kusura bakmayın ama taciz tecavüz sadece yabancıdan olana denmez istemediğin halde cinsellige maruz kaldıysan bunun adı bellidir bence alkolden çok bu problem olsun senin için
Zaten enerji icecegini hep icki kokusuna benzetmissimdir.Cok pis kokuyodu zaten ama enerji icecegine benziyodu alkol kokusunu bilmiyorum ki ben
Konu sahibine gereksiz yüklenen olmuş kendisini tanırım eşinin de kendisinin de yaşam biçimi farklı. Alkol ikisi de sevmez.
Zaten yüksek ihtimal eneri içeceği diye votka enerji vermişlerdir uyuşturucu vs zaten bulaşmaz alışık olmadığı için bünye çarpmış
Adam alkole karsi olsa icer mi sizce?
Cocuk mu gozleri kizarana kadar anlamadan icsin. Ilk yudumdan ayirt eder.
Konu sahibine ters olabilir ama kocasina degil demek ki. Citirlarla kopmak da ters degilmis mesela. Arkadaslarinin sucu yok. Ortak eylemler var ortada.
Sen hiç votka içtin mi hele alışık olmayan bünyeye nasıl etki eder enişte bi tane içse bıraksa yeter onu çarpar. Hemen kızlar alem oooo
bence dogru okusan iyi olur citir ddiyen arkadasi bakan da kocam degilAdam alkole karsi olsa icer mi sizce?
Cocuk mu gozleri kizarana kadar anlamadan icsin. Ilk yudumdan ayirt eder.
Konu sahibine ters olabilir ama kocasina degil demek ki. Citirlarla kopmak da ters degilmis mesela. Arkadaslarinin sucu yok. Ortak eylemler var ortada.
Tamam trkrar okurum birde sen oku ama ve ben bi votka ile zum olanı da çok gördüm merak etme güzel arkadaşımGaliba anlamiyorsunuz. Ben de en az bir kadeh ictigini iddia ediyorum zaten.
Yani kandirilarak enerji icecegi diye icmis falan degil. Votkanin tadini almadan 1 kadeh icmesi imkansiz.
Kizlar ve alem konusundan ise hani tanidiginiz olan konu sahibi bahsetmis. Lutfen arkadaslarinizin mesajlarini okuyunuz.
Ekleme: Votka hakkindaki tahminleriniz de yanlis. Bir yudum icse kesinlikle carpmaz, kesinlikle gozleri kizarmaz.
Hem de enerji icecegiyle icince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?