Acaba icmis mi

Canm

bence dogru okusan iyi olur citir ddiyen arkadasi bakan da kocam degil

Bakin arkadasi kocaniza citirlardan bahsedip uzun zamandir kopamadik? diyorsa eylem kocanizi da kapsiyordur.

Bu hikayeden kocanizi ak cikaramazsiniz yani. Isterseniz 5000 kisiye sorun.

Kopmak fiilini de kahvede cay icmek icin kullanmaz.

Yani

1. Esinizin ilk alkol alisi bu degil,

2. Bu kopmanin kadinlarla bir baglantisi var.

Arkadaşının bu yorumundan sonra eşinizle konuşmadınız mı? Sormadınız mı " ne demek kopamadık " diye eşinize? Bu konu bence daha önemli... İçme konusunda ben pek bilmem ama bişeyler içtiği kesin... Eşinizle tartışmadan uygun bi zamanda konuşmalısınız ve çaktırmadan takipte olmalısınız

Canm
bence dogru okusan iyi olur citir ddiyen arkadasi bakan da kocam deg
Bende dedim ki bekarken takildigi arkadasi ve biz daha evleneli 1 sene oldu yani.kopmayali da evleneli anladinmi canm.bekarken olan beni alakadar etmez

Canm

Bende dedim ki bekarken takildigi arkadasi ve biz daha evleneli 1 sene oldu yani.kopmayali da evleneli anladinmi canm.bekarken olan beni alakadar etmez

Bekarken alkol aliyorsa da, evliyken alkol aliyorsa da alkolun ona ters olmadigi anlamina gelir.

Iyimser yorumunuza bir sey diyemeyecegim

Sizi hicbir zaman dinlemedigini soylediginiz adam icin hayaller kuruyorsunuz.

Bekarken alkol aliyorsa da, evliyken alkol aliyorsa da alkolun ona ters olmadigi anlamina gelir.

Iyimser yorumunuza bir sey diyemeyecegim

Sizi hicbir zaman dinlemedigini soylediginiz adam icin hayaller kuruyorsunuz.
Off dinleme konusuda ciddi olarak degil genel olarak kocam iyiyi kotuyi biliyo kandirilmis olabilir ne gelirse arkadastan gelir biliyosn

Off dinleme konusuda ciddi olarak degil genel olarak kocam iyiyi kotuyi biliyo kandirilmis olabilir ne gelirse arkadastan gelir biliyosn

Bilmiyorum oyle bir sey. O laf da zaten arkadasin kaziklamasi gibi durumlar icin soylenir, boyle durumlar icin degil.

Esiniz koca adam, kendi istegiyle alkol almis. Arkadaslariyla konunun alakasi yok.

Canm

İşte bekarken olan beni alakadar etmez kısmını bekarken ciddi düşündüğü sevgilisi için diyebilirsin ama çapkınlık, dalgasına kızlara bakmak gibi durumlar için diyemezsin. Neden? Çünkü çapkınlık kızlarla öylesine eğlenmek bir karakter meselesidir. Ama görüştüğü bir kız olur anlaşamazlar ayrılırlar evet bu seni ilgilendirmez. Ama durum bu değil ki..

Ben senelerdir alkol alırım
Sarhoş da olmuşumdur ancak gözlerim hiç kızarmadı. Bana daha çok uyuşturucu madde kullanmış gibi geldiniz eşiniz açıkçası.
Redbullla içilebilen çok sayıda uyuşturucu madde var..
Bu konuda dikkatli olmalısınız.

Oyle canm da bu devirde hangi erkek sadece ciddi olsun diye iliski yasar ki görüyoruz egleniyolar iki gn sonra birakiyolar

Cnm aklımda soru şüphe her neyse burda biz yaptı yapmadı içti içmedi bile desek sen eşinden duyman daha gönlünü ferahlatır. Ama sana tavsiyem hiddetle sorma sevgiyle sorki gerçekten içtiyse yolundan döndürebilirsin. Ama ters çıkışınca her erkek gibi sanamı hesap vercem der. Yapmadıysa bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…