Acaba kocam aldatıyormu

Atarsam cok büyük sorun olur kocası eşne ve kocama güveni tam aklının ucuna bile gelmzz ümidin ben kötü olurum evini bile yakın tutu bize sırf biz burdayz diye ümit

E canım savunuyon kocani kizlar şöyle böyle dio iyi niyet Dion madem iyi nyetli ise neden yazion aldatıyo die be kuzum
Birne demesem içime dert oldu bugun gün boyu onu düşündüm kz evde kocam beni aramış kızıda kahvaltıya çagralım mı dedi bende yok dedim

[QUOTE
Napacam bilmiyorm ki kocasyla cok samimi eşim iş yerinde hep beraberlee birine demesem içime dert olr
canım o biri eşin olmalı, ne işi var elalemin karısıyla koy tavrını kesinlikle kadınla da mesafeyi koyun asla yüzyüze bile gelmeyin azıtır bu bak diyim

Atarsam cok büyük sorun olur kocası eşne ve kocama güveni tam aklının ucuna bile gelmzz ümidin ben kötü olurum evini bile yakın tutu bize sırf biz burdayz diye ümit
Hmm o zaman sorun tabii. Bana tek mantıklı çözüm kocasıyla konusmak gibi geldi. Siz yine de ekran resmini alın. Yalnız kenara çekip; bak ümit böyle bir mesaj aldık ama benm hosuma giitmedi bu durum sen de bir eşinle konus istersen. Ümit normal karsıladı ama ben normal karsılayamadım diyebilrsin

[QUOTE

canım o biri eşin olmalı, ne işi var elalemin karısıyla koy tavrını kesinlikle kadınla da mesafeyi koyun asla yüzyüze bile gelmeyin azıtır bu bak diyim
Bencede acaba eşim kzdan hoşlandımı falan düşünmeye başladım nedense şakalaşmalarını görünce falan

Birne demesem içime dert oldu bugun gün boyu onu düşündüm kz evde kocam beni aramış kızıda kahvaltıya çagralım mı dedi bende yok dedim
Valla canım restini çek eşin deil sen iyi niyetlisin ki ses cikarmiyosun sen böyle yaparsan kaybeden sen olursun bu kizla arasında bişi olmsa yada bişi hissetmiyosa bile yarın öbür gün başkasına bu şekil gider zten eşim ses cikarmiyo aynı yolda. Gderim duysa valla bırakma canım deki seni bu şekil gormicem o kıza karşı zorlama alır kızı karşıma yanında rezil edrm de

Diyemem herhalde ya böyle düşünceyi gerçekten dilim varmıyor

Eşim abartma saçmalama diyor ne var bunda diyor snirden catladm resmen evde ya görevde gelince tekrar konuşayım

Eşim abartma saçmalama diyor ne var bunda diyor snirden catladm resmen evde ya görevde gelince tekrar konuşayım
Sende söyle o zaman tamm hoşuna gtcekse bnde aklıma birşey takıldığı zama esine sorcam abartma sende o zmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…