Bnde aynı şeyi dedim kocası biraz soğukkanlı kızar falan diye de düşünmüştürKocasini aramayip neden mikail abisini ariyor acep? Umite ne olmus ku?
Bende eşimle konuştum bugun ümit cok samimi arkadaşı olınca böyle bişey derken bile dilim varmıyor ama bu düşünceden de cıkamıyomAğzını yırtarım onun ne münasebet ya ne münasebet.
Bnde aynı şeyi dedim kocası biraz soğukkanlı kızar falan diye de düşünmüştür
Benm kocam cok ii niyetli hwrkese böyle sana niye msj attı dedim kocama samimiyetten atmıştır diyoKusura bakmayin da sefkati kocanizda mi bulmus tovbe tovbe.
Çok sacmaaaaBnde aynı şeyi dedim kocası biraz soğukkanlı kızar falan diye de düşünmüştür
Olabilir benim kocamda çok iyi niyetli ve emin ol ki kuzeni dahi kocama yazmaz kocamda yazsa bile asla cevap vermez ben kiskanicam huzursuz olcam diyeBenm kocam cok ii niyetli hwrkese böyle sana niye msj attı dedim kocama samimiyetten atmıştır diyo
Benm kocam cok ii niyetli hwrkese böyle sana niye msj attı dedim kocama samimiyetten atmıştır diyo
Kocam da aradı korkuyorsan gel bize falan dedi ben işe gidcem birazdan zten dediOlabilir benim kocamda çok iyi niyetli ve emin ol ki kuzeni dahi kocama yazmaz kocamda yazsa bile asla cevap vermez ben kiskanicam huzursuz olcam diye
E canım savunuyon kocani kizlar şöyle böyle dio iyi niyet Dion madem iyi nyetli ise neden yazion aldatıyo die be kuzumBenm kocam cok ii niyetli hwrkese böyle sana niye msj attı dedim kocama samimiyetten atmıştır diyo
Ümt ararsa sorun yapmaz kocam takılmaz benım gibi degl oSen de cok iyi niyetli olsan Mikail efendi esini aramak yerine samimiyetten seni arasa esin ayni tepkiyi verir mi?
Valla haklı olabilirsin dikkat et derimKocam bir arkadaşı var cok samimi bizim düğüne falan d geldi.. ailesini faln da tanıyor ..adı ümit
Konı şu::: ümit 2 ay oldu evleneli ben bi.türlü eşine karşı içim ısınmadı nedense ..onlara gittgmz zaman kocam kıza takılır şaka falan yapar gülerler ..
Ben pek ısınamadım kıza ..
Herşeyde eşim o kıxı örnek verir. bana en ufak olaylarda ..ben ilk başlarda öyle düşünmedim için takılmadım. 2 hftadır içimi kemiren bişey var ..bugunde cok rüzgar vardı kz eşime msj atmış..
**Mikail abi cok rüzgar var pencerenin camları kırılacak gibi cok korkuyorun acaba bişey olur mu?**
Msj bu bende bana niye atmıyor sana yazıyor dedim..
kocama snir oldum ..kocamda hemen arıyor kızı korkuyorsan gel bize falan dedi ..kızda yok dedi.. ben mi abartıyorum acaba.. gerçekten bu düşünce aklımdan ckmıyor
Napacam bilmiyorm ki kocasyla cok samimi eşim iş yerinde hep beraberlee birine demesem içime dert olrBöylelerini saçını eline dolayıp duvardan duvara
Eşimden bile şüpheleniyorum onlara gidnce şaka yapar gülerler falan ben mi abartıyomm bilmiyom kiValla haklı olabilirsin dikkat et derim
Ümt ararsa sorun yapmaz kocam takılmaz benım gibi degl o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?