Acaba kocam aldatıyormu

Sen abartmıyorsun cnm ve bu kıskanclık değil kız ne diye eşine mesaj atmış ki cok saçma
Durduk yere attı şaşırdım bende hiç beklemiyordm boş yere mi kuruntu yapıyom diye resmen başıma agrı ğirdi kimseye yakıştıramadgm bişey

Durduk yere attı şaşırdım bende hiç beklemiyordm boş yere mi kuruntu yapıyom diye resmen başıma agrı ğirdi kimseye yakıştıramadgm bişey
Kimse atamaz öyle mesaj yani normal insan çekinir ya başkasının eşine hemde bu denli saçma birsey için var bu işte bişey

Bence tüm anlattıklarınızda iyi niyetli olan sizsiniz. Daha önce mesajlaşma olmasa birden bu mesajı atmaz. Aldatma olarak mesaj atılmamıştır. Ama ne için atılırsa atılsın doğru bulmadım

Kesinlikle bu işte bir iş var sizde temkinli bir şekilde gözlemleyin Allah korusun bişey varsada ispat edebilecek şekilde deliller toplayın . Umarım biz abartıyoruzdur sadece

İllaki tek gelirsek söylerim bişey olursa bana yazabiln arayabilin beni derim

İllaki tek gelirsek söylerim bişey olursa bana yazabiln arayabilin beni derim
Eşinin telinden onu engelle esinide açıkça uyar,mesajların ekran görüntüsünu al ,kizdada numaran yok mu seni arasın,
Eşim aynısını yapsa ya kapının önündeydi yada balkondan atmistim ona ne elalemin karısından bogarim böylelerini.

Ablam dediğim insanın meşrebi geniştir kardeşinin eşiyle bile flört edebilecek potansiyeli var. Düğünümüz vardı eşime bana abla demene gerek yok dedi ki arada 3 yaş var. Sebebini ben biliyorum da ses etmedim.

Sonra eşime dedim ablam senin de ablan sayılır ismiyle hitap hoş değil eniştemin belki hoşuna gitmez dedim kapattım konuyu. Tabi perde arkasını ben biliyorum daha iyi.

O sebeple bu konularda babama bile güvenmem mide bulandırıcı şey gördüğüm anda önlemimi alır o kişi ablam bile olsa yuvamdan evimden uzak tutarım.

Var numaram kzda benımde garaibime gitti anlamadım yani bna msj atmasnı beklerdim

Bende böyle şeylere cok dikkat eden biriym cok hassasım eşimle gelince tekrar konuşcam eşimin aklında yokken aklına mı sokmuş oluyorum durduk yere onu bile düşünüyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…