Ben de cok snrlendim eşimde fark etti bundan snra gitmeyecgz onlara evimede almayı düşünmüyomBen o kizi bir rahatlatirim var ya kimse elimden alamaz. Elin kocasina guvenip de mi evlenmis. Evlenmeseymis.
Banada bahane gibi geldi ne bilm ilk defa attı durduk yere çok şaşırdımHiicc normal görmedim ben.Mesaj yazmak icin bahane ariyormus da yazmis.Kesinliklee üzerinde durun bu konunun.
Ben iyi niyetimden fark bile edememşim ki inanın aklıma gelmeyen başıma geliyor galibaKusura bakma kocana o yolu vermişsin nasıl bu kadar rahat olabildiniz bu samimiyeti alana kadar nerdeydiniz çok sinirlendim.
Aklıma gelse arardım direk gelmedi belki biraz yüzü kızarırdıBen olsam kızı arar derdimki bugün çokmu korktun abini aramışsın korktuğunda beni arayabilir mesaj atabilirsin rahatlatırım seni de
Ben böle şeyler yapmayacagımı bilir cok hassasım bu konudaSende söyle o zaman tamm hoşuna gtcekse bnde aklıma birşey takıldığı zama esine sorcam abartma sende o zmn
Durduk yere attı şaşırdım bende hiç beklemiyordm boş yere mi kuruntu yapıyom diye resmen başıma agrı ğirdi kimseye yakıştıramadgm bişeySen abartmıyorsun cnm ve bu kıskanclık değil kız ne diye eşine mesaj atmış ki cok saçma
Kimse atamaz öyle mesaj yani normal insan çekinir ya başkasının eşine hemde bu denli saçma birsey için var bu işte bişeyDurduk yere attı şaşırdım bende hiç beklemiyordm boş yere mi kuruntu yapıyom diye resmen başıma agrı ğirdi kimseye yakıştıramadgm bişey
İllaki tek gelirsek söylerim bişey olursa bana yazabiln arayabilin beni derimBen olsam birdahakine hepiniz ayni ortamdayken; ay canim sende korkuyorsan birdahakine bize cik gel Mikail e yazmana gerek yok, ümit biliyormu böyle korktugunu? Banada mikail anlatti mesaj yazdigini ona korkuyorum diye. Bu sekilde herkez icinde söylerim
Kafam cok kurcalıyor bu durumKimse atamaz öyle mesaj yani normal insan çekinir ya başkasının eşine hemde bu denli saçma birsey için var bu işte bişey
Bende gözlemliyorum böle bişet yaşamam inşBirgün mikail abi ev çok havasız gelde camları aç dediği gün iyice emin olacaksınız....az daha bekleyin...
Eşinin telinden onu engelle esinide açıkça uyar,mesajların ekran görüntüsünu al ,kizdada numaran yok mu seni arasın,İllaki tek gelirsek söylerim bişey olursa bana yazabiln arayabilin beni derim
Var numaram kzda benımde garaibime gitti anlamadım yani bna msj atmasnı beklerdimEşinin telinden onu engelle esinide açıkça uyar,mesajların ekran görüntüsünu al ,kizdada numaran yok mu seni arasın,
Eşim aynısını yapsa ya kapının önündeydi yada balkondan atmistim ona ne elalemin karısından bogarim böylelerini.
Bende böyle şeylere cok dikkat eden biriym cok hassasım eşimle gelince tekrar konuşcam eşimin aklında yokken aklına mı sokmuş oluyorum durduk yere onu bile düşünüyomAblam dediğim insanın meşrebi geniştir kardeşinin eşiyle bile flört edebilecek potansiyeli var. Düğünümüz vardı eşime bana abla demene gerek yok dedi ki arada 3 yaş var. Sebebini ben biliyorum da ses etmedim.
Sonra eşime dedim ablam senin de ablan sayılır ismiyle hitap hoş değil eniştemin belki hoşuna gitmez dedim kapattım konuyu. Tabi perde arkasını ben biliyorum daha iyi.
O sebeple bu konularda babama bile güvenmem mide bulandırıcı şey gördüğüm anda önlemimi alır o kişi ablam bile olsa yuvamdan evimden uzak tutarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?