Kocam sürekli suclu sensin diyor bende attım öyle aramz düzelr belki dye sucluluk duymaya başldmSiz niye nesaj atiyorsunuz ki. Haksız gibi... aldatma durumu olmasa bile siz yine de haklısınız. Bırakın herkes mesafeli olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocam sürekli suclu sensin diyor bende attım öyle aramz düzelr belki dye sucluluk duymaya başldmSiz niye nesaj atiyorsunuz ki. Haksız gibi... aldatma durumu olmasa bile siz yine de haklısınız. Bırakın herkes mesafeli olsun.
Amin inşallh kendimi kötü hissettm için msj attm suclu ben mişim sanki eşim suclu sensin. Dedigi için psikolojikmen oyle hisseder oldımKadina mesaj atman Benimde tuhafima gitti, keske yazmasaydin. Peki kadinin haberi varmi senin rahatsiz oldugundan? soguk bir yazisma olmus sanki onun tarafindan.
Allah yardimcin olsun, devir cok pis kötü, örf adet,namus seref nedir hepten unutulur oldu, mesaj atmayi birak senin esinin o kadinin telefonunda numarasi bile kayitli olmamasi lazim, acil durumlar icin ev telefonu yeterli olmali... Rabbim kimseyi sadirtmasin
Direkt kiza soraydin ben varken esime niye mesaj atiyorsun diye. Bir daha esinize mesaj atamazdi en azindan. Sonrasi niye canim li cicimli mesaj atmissiniz ki sonucta kocaniza asildigini sezmissiniz esinizin yaptigi da bi tuhaf cansu bana mesaj attigi icin tartistik derken yahu arap saçına dönmüş. Sonra üstüne bi de kiza mesaj atmissiniz nabiz ölçer gibiKocam bir arkadaşı var cok samimi bizim düğüne falan d geldi.. ailesini faln da tanıyor ..adı ümit
Konı şu::: ümit 2 ay oldu evleneli ben bi.türlü eşine karşı içim ısınmadı nedense ..onlara gittgmz zaman kocam kıza takılır şaka falan yapar gülerler ..
Ben pek ısınamadım kıza ..
Herşeyde eşim o kıxı örnek verir. bana en ufak olaylarda ..ben ilk başlarda öyle düşünmedim için takılmadım. 2 hftadır içimi kemiren bişey var ..bugunde cok rüzgar vardı kz eşime msj atmış..
**Mikail abi cok rüzgar var pencerenin camları kırılacak gibi cok korkuyorun acaba bişey olur mu?**
Msj bu bende bana niye atmıyor sana yazıyor dedim..
kocama snir oldum ..kocamda hemen arıyor kızı korkuyorsan gel bize falan dedi ..kızda yok dedi.. ben mi abartıyorum acaba.. gerçekten bu düşünce aklımdan ckmıyor
Güncelleme: kızlar olay patlak verdi .kz. Bigün yemeğe davet etti bizi .eşime msj atmıştı yine .yemek yapmayın akşam yemeğe bize gelin diye. Eşimlede tartışık bana msj niye atmıyor sana atıyo diye neyse.. kötü niyetle değil dedi eşim.o gün akşam gittik tabi kavgalı gittik.eşim gidip kızın kocasına demiş .cansu bana msj attıgı için karımla tartıştık demiş ..kızın kocasına biraz tepki vermiş karısı kıskanç yanlış anlamş falan diye... Sonra bu olaydan sonra kz benim durumlara bakmaz oldu whatsapdaki imali imali sözler paylaşır oldu. Eşimle onlar gidnce başka işler yapmaya başlıyor sürekli benle aynı ortamda bulunmak istemedi ..neyse ben iyi bakmaya çalıştım. Galiba abartm falan dedim bugun msj attım kısa cevaplar verdi .ekran fotosu atıyorum bakın cok karıştı ya kusura bakmayın
Dedim kötü niyetle atmadm dedi abi diye konuşuyo bide farkndaysan abi diyorum oyle bişey nasıl düşündün dedi bende senle alakası yok kocam herkesten kısanrm dedimDirekt kiza soraydin ben varken esime niye mesaj atiyorsun diye. Bir daha esinize mesaj atamazdi en azindan. Sonrasi niye canim li cicimli mesaj atmissiniz ki sonucta kocaniza asildigini sezmissiniz esinizin yaptigi da bi tuhaf cansu bana mesaj attigi icin tartistik derken yahu arap saçına dönmüş. Sonra üstüne bi de kiza mesaj atmissiniz nabiz ölçer gibi
Eşim sürekli beni suçladığı için bende kendimi suclu hissettm dışlanmış gib hissediyorum eşimle araları cok iyi ikisinndeDirekt kiza soraydin ben varken esime niye mesaj atiyorsun diye. Bir daha esinize mesaj atamazdi en azindan. Sonrasi niye canim li cicimli mesaj atmissiniz ki sonucta kocaniza asildigini sezmissiniz esinizin yaptigi da bi tuhaf cansu bana mesaj attigi icin tartistik derken yahu arap saçına dönmüş. Sonra üstüne bi de kiza mesaj atmissiniz nabiz ölçer gibi
Acaba siz kendinizi onlardan soyutluyor olabilir misiniz kiskandiginizdan dolayi belki size mesaj atmaya cekiniyordur. Simdi esinize arkadaşlık anlaminda kendisini yakin hissediyordur.Eşim sürekli beni suçladığı için bende kendimi suclu hissettm dışlanmış gib hissediyorum eşimle araları cok iyi ikisinnde
En başından beri eşime hep daha yakında daha iyi anlaşıyolardı ama hiç gözüme batmadı 1 aydır gözüme batar oldu herşeyAcaba siz kendinizi onlardan soyutluyor olabilir misiniz kiskandiginizdan dolayi belki size mesaj atmaya cekiniyordur. Simdi esinize arkadaşlık anlaminda kendisini yakin hissediyordur.
Yapı olarak biraz agrm eşim oyle değil kzda hareketli biraz ben kendimi soyutlamış olablrmAcaba siz kendinizi onlardan soyutluyor olabilir misiniz kiskandiginizdan dolayi belki size mesaj atmaya cekiniyordur. Simdi esinize arkadaşlık anlaminda kendisini yakin hissediyordur.
Mesajınız çok saçma olmuş birde çok gereksiz bir samimiyetle yazmışsınız..ben olsam ağzının payını verirdim kızın herkese de güvenmeyin ortalık fena her konuda..Kocam bir arkadaşı var cok samimi bizim düğüne falan d geldi.. ailesini faln da tanıyor ..adı ümit
Konı şu::: ümit 2 ay oldu evleneli ben bi.türlü eşine karşı içim ısınmadı nedense ..onlara gittgmz zaman kocam kıza takılır şaka falan yapar gülerler ..
Ben pek ısınamadım kıza ..
Herşeyde eşim o kıxı örnek verir. bana en ufak olaylarda ..ben ilk başlarda öyle düşünmedim için takılmadım. 2 hftadır içimi kemiren bişey var ..bugunde cok rüzgar vardı kz eşime msj atmış..
**Mikail abi cok rüzgar var pencerenin camları kırılacak gibi cok korkuyorun acaba bişey olur mu?**
Msj bu bende bana niye atmıyor sana yazıyor dedim..
kocama snir oldum ..kocamda hemen arıyor kızı korkuyorsan gel bize falan dedi ..kızda yok dedi.. ben mi abartıyorum acaba.. gerçekten bu düşünce aklımdan ckmıyor
Güncelleme: kızlar olay patlak verdi .kz. Bigün yemeğe davet etti bizi .eşime msj atmıştı yine .yemek yapmayın akşam yemeğe bize gelin diye. Eşimlede tartışık bana msj niye atmıyor sana atıyo diye neyse.. kötü niyetle değil dedi eşim.o gün akşam gittik tabi kavgalı gittik.eşim gidip kızın kocasına demiş .cansu bana msj attıgı için karımla tartıştık demiş ..kızın kocasına biraz tepki vermiş karısı kıskanç yanlış anlamş falan diye... Sonra bu olaydan sonra kz benim durumlara bakmaz oldu whatsapdaki imali imali sözler paylaşır oldu. Eşimle onlar gidnce başka işler yapmaya başlıyor sürekli benle aynı ortamda bulunmak istemedi ..neyse ben iyi bakmaya çalıştım. Galiba abartm falan dedim bugun msj attım kısa cevaplar verdi .ekran fotosu atıyorum bakın cok karıştı ya kusura bakmayın
Allah yardımcın olsun, eşinin sana baskı uygulaması hiç hoş değil! Peki o kadın biliyormu senin rahatsızlık duyduğunu?Amin inşallh kendimi kötü hissettm için msj attm suclu ben mişim sanki eşim suclu sensin. Dedigi için psikolojikmen oyle hisseder oldım
Yapmaz ki silmezz eşiyle cok iyi dostlar biliyor söyledim kz eşimle mesafa koymak yerine benımle konuşmaz olduAllah yardımcın olsun, eşinin sana baskı uygulaması hiç hoş değil! Peki o kadın biliyormu senin rahatsızlık duyduğunu?
Yerinde olsam kadınla arama mesafe koyardım, eşimede o kadınla görüşmemesini hatta telinden numarasını silmesini istediğimi söylerdim - kesin net bir şekilde!
Dogru diyorsnz artk elimi ayağımı cektm insanlara iyilik yaramıyormuş ben yıprandımMesajınız çok saçma olmuş birde çok gereksiz bir samimiyetle yazmışsınız..ben olsam ağzının payını verirdim kızın herkese de güvenmeyin ortalık fena her konuda..
hayr dilemedim konuşmuyoruz
hayr dilemedim konuşmuyoruz