Bu eşlerin eski arkadaşları gerçekten sorun ya. Benim eşimin de öyle 4-5 kişilik eski bir arkadaş grubu var ve o grubun kızları erkekleriyle evli. Yani 2 çift, bir de eşim gibi düşünün. (Çift dediğim de sonradan arkadaşlık sevgililiğe dönüşmüş öyle evlendiler, bizim evliliğimizden sonra) İçlerinden birinin gerçekten eşime karşı farklı bir ilgisi olduğunu düşünüyorum. Sanki bu arkadaşlığın içinde yer almasının sebebi kendi eşi değilde benim eşimmiş gibi. Hatta eşimden karşılık bulsa o arkadaşlık zamanında sevgililiğe dönüşürmüş gibi hissediyorum. Ne zaman bi araya gelsek o günlerini, lise zamanı anılarını anlatıp sen yoktun tabi o zamanlar gibi triplere giriyor, anlattığıda anı değil en azından benim anılarımın yanında
Herneyse aramızda olan tüm sorunlara vâkıf olmaya çalışıyor, bana sürekli eşimin ailesini kötülüyor. Ben daha bir kere bile kıza msj atmadım buna rağmen bana çok sık yazıyor ve eşimlede yazışıyor (bunu biliyorum) arada beni yoklar gibi eşimin telefonuna bakıp bakmadığımı soruyor falan filan. Yani çok rahatsız edici biri ve cahil maalesef. Usül bilmeyen bi tip. Allah'tan farklı şehirlerdeyiz ve eşimin ilgileneceği bi tip değil ama ben mümkün olduğunca kendimi ve eşimi uzak tutuyorum. Evlerine iadei ziyarete gitmiyorum mesela, o yazmazsa asla msj atmıyorum hele öyle canım cicimli hiç konuşmuyorum. Eşinize sorun bakalım siz herhangi bir beyefendiyle öyle arkadaşça samimi olsanız "ne var bunda" deyip geçebilir mi?