Acaba kocam aldatıyormu

Bu eşlerin eski arkadaşları gerçekten sorun ya. Benim eşimin de öyle 4-5 kişilik eski bir arkadaş grubu var ve o grubun kızları erkekleriyle evli. Yani 2 çift, bir de eşim gibi düşünün. (Çift dediğim de sonradan arkadaşlık sevgililiğe dönüşmüş öyle evlendiler, bizim evliliğimizden sonra) İçlerinden birinin gerçekten eşime karşı farklı bir ilgisi olduğunu düşünüyorum. Sanki bu arkadaşlığın içinde yer almasının sebebi kendi eşi değilde benim eşimmiş gibi. Hatta eşimden karşılık bulsa o arkadaşlık zamanında sevgililiğe dönüşürmüş gibi hissediyorum. Ne zaman bi araya gelsek o günlerini, lise zamanı anılarını anlatıp sen yoktun tabi o zamanlar gibi triplere giriyor, anlattığıda anı değil en azından benim anılarımın yanında 😂 Herneyse aramızda olan tüm sorunlara vâkıf olmaya çalışıyor, bana sürekli eşimin ailesini kötülüyor. Ben daha bir kere bile kıza msj atmadım buna rağmen bana çok sık yazıyor ve eşimlede yazışıyor (bunu biliyorum) arada beni yoklar gibi eşimin telefonuna bakıp bakmadığımı soruyor falan filan. Yani çok rahatsız edici biri ve cahil maalesef. Usül bilmeyen bi tip. Allah'tan farklı şehirlerdeyiz ve eşimin ilgileneceği bi tip değil ama ben mümkün olduğunca kendimi ve eşimi uzak tutuyorum. Evlerine iadei ziyarete gitmiyorum mesela, o yazmazsa asla msj atmıyorum hele öyle canım cicimli hiç konuşmuyorum. Eşinize sorun bakalım siz herhangi bir beyefendiyle öyle arkadaşça samimi olsanız "ne var bunda" deyip geçebilir mi?

Valla akraba değil birşey değil biraz mesafeli durun derim.Yazmayın da kadına siz de niye yazıyorsunuz iyi olmak zorunda değilsiniz.Nasıl insanlar var hayatta aklım almıyor.Millet evlendikten sonra canı sıkılıyor herhalde.Nasılsa garanti eşim var diye milletin gözü dışarda.Yazık ya :(

Haklisin bende olsam aynı tepkiyi verirdim. Sen mesaj atmışsın bırde soğuk davransın konuşmasın umrumda olmaz. Evinede gitmezdim sacmalıga bak. Hepimizin çiftli görüştüğü arkadaşları var niye kocasına mesaj atalım karısı varken pess.

siz haklısınız niye kocanıza atıyor davet mesajlarını çok terbiyesizce . Buna rağmen siz niye msj attınız kadına hazır bozulmuşken keseydiniz ayağınızı niye msj atıp kendinizi küçük düşürüyorsunuz onun size atması lazım

Nedendir bilmiyorum ama erkeklerin eski kız arkadaşım canım dostum dediği insanlarda hep bir sorun oluyor şüphenizde haklısınız

Nedendir bilmiyorum ama erkeklerin eski kız arkadaşım canım dostum dediği insanlarda hep bir sorun oluyor şüphenizde haklısınız
Tuhaf bi sahiplenme hatta sen yokken biz vardık tavrı oluyor. Bi nevi içten içe kıskançlık. Bu da ister istemez bizler için rahatsız edici bi durum. Halbuki senin yerin belli, benimki belli. Sanki hep bi adım beklemiş ama karşılık bulamadığı için arkadaş olarak kalmışlar gibi.

Kocam bir arkadaşı var cok samimi bizim düğüne falan d geldi.. ailesini faln da tanıyor ..adı ümit
Konı şu::: ümit 2 ay oldu evleneli ben bi.türlü eşine karşı içim ısınmadı nedense ..onlara gittgmz zaman kocam kıza takılır şaka falan yapar gülerler ..
Ben pek ısınamadım kıza ..
Herşeyde eşim o kıxı örnek verir. bana en ufak olaylarda ..ben ilk başlarda öyle düşünmedim için takılmadım. 2 hftadır içimi kemiren bişey var ..bugunde cok rüzgar vardı kz eşime msj atmış..
**Mikail abi cok rüzgar var pencerenin camları kırılacak gibi cok korkuyorun acaba bişey olur mu?**
Msj bu bende bana niye atmıyor sana yazıyor dedim..
kocama snir oldum ..kocamda hemen arıyor kızı korkuyorsan gel bize falan dedi ..kızda yok dedi.. ben mi abartıyorum acaba.. gerçekten bu düşünce aklımdan ckmıyor

Güncelleme: kızlar olay patlak verdi .kz. Bigün yemeğe davet etti bizi .eşime msj atmıştı yine .yemek yapmayın akşam yemeğe bize gelin diye. Eşimlede tartışık bana msj niye atmıyor sana atıyo diye neyse.. kötü niyetle değil dedi eşim.o gün akşam gittik tabi kavgalı gittik.eşim gidip kızın kocasına demiş .cansu bana msj attıgı için karımla tartıştık demiş ..kızın kocasına biraz tepki vermiş karısı kıskanç yanlış anlamş falan diye... Sonra bu olaydan sonra kz benim durumlara bakmaz oldu whatsapdaki imali imali sözler paylaşır oldu. Eşimle onlar gidnce başka işler yapmaya başlıyor sürekli benle aynı ortamda bulunmak istemedi ..neyse ben iyi bakmaya çalıştım. Galiba abartm falan dedim bugun msj attım kısa cevaplar verdi .ekran fotosu atıyorum bakın cok karıştı ya kusura bakmayın
Neden kadınla konuşma çabasına giriyorsun ki Kadının yaptığı dengesizlik yani sen tepki gösterdin diye kadın haklı mı oldu şimdi

Neden kadınla konuşma çabasına giriyorsun ki Kadının yaptığı dengesizlik yani sen tepki gösterdin diye kadın haklı mı oldu şimdi
Ben haksz kadın haklı oldu whatsap insgramdan durum paylaştgım zaman kendisi ve kocası bakmıyr bile benım kocam dün whatsapdan durum paylaşmış ikiside bakmış suclu ben oldun eşimde suclu sensin deyip duruyo

Tuhaf bi sahiplenme hatta sen yokken biz vardık tavrı oluyor. Bi nevi içten içe kıskançlık. Bu da ister istemez bizler için rahatsız edici bi durum. Halbuki senin yerin belli, benimki belli. Sanki hep bi adım beklemiş ama karşılık bulamadığı için arkadaş olarak kalmışlar gibi.
Sen yokken biz vardık ne demek ya, ne alaka yani. '' Sen arkadaşısın ben karısı, aynı yerde aynı statüde miyiz ki ne alaka bu kıyas? '' deyip bozacaksın. Öyle kaçmak az görüşmek falan olmaz. G.tü kalkar, herkese konuşur '' Bizden kıskanıyor kocasını, ne kıymetli kocası varmış. '' diye. Net olacaksın, pasif agresif davranışlar sergilemek yerine ne varsa ortaya dökeceksin. Bundan anlarlar.

B baby0101 ama sen iyice mahvetmişsin ya, ne diye mesaj atıyon kadına, suçlu gibi. Hiçbirşey olmamış gibi muhabbet etmeye çalışmalar falan. Gereksiz. Acaba ikileme falan mı girdin, ya ben abartıyorsam diye?

B baby0101 ama sen iyice mahvetmişsin ya, ne diye mesaj atıyon kadına, suçlu gibi. Hiçbirşey olmamış gibi muhabbet etmeye çalışmalar falan. Gereksiz. Acaba ikileme falan mı girdin, ya ben abartıyorsam diye?
Bir de afiyet olsun canım falan yazmış sahte sahte. Resmen mahfetmiş. Ben bir daha bu konuya yazmam :)

Ben olsam birdahakine hepiniz ayni ortamdayken; ay canim sende korkuyorsan birdahakine bize cik gel Mikail e yazmana gerek yok, ümit biliyormu böyle korktugunu? Banada mikail anlatti mesaj yazdigini ona korkuyorum diye. Bu sekilde herkez icinde söylerim
Aynen bencede bu sekilde soyle bak canim suan icin bi aldatma yoktur sanmyrm ama durduk yerede kocasina degilde kocasinin arkdsna ruzgardan korkuyorum diye bi msj atyrsa bi kadin o kadinin niyeti kotudur ustelik bu kadin yeni evli bu tur msjlari kocasyla yapmasi gerekir bak boyle kuduruk bi kadin bnimde basimdan gecti ben aldatildim bildigin canim evli uc cocuklu bi kadinla aldatldim ha benimki tanidik biri degildi oyuda tanisip konusmuslar yakaladgmda kadina ve kocam olacak adama hesap sordugumda kadin sanki evli uc cocuklu degilde kadin benim kocamla evli sanki bana oyle tepki verdiki nerdeyse suclu ben oldum onlari yakaladim diye sanki koca benim degil onundu

Ben haksz kadın haklı oldu whatsap insgramdan durum paylaştgım zaman kendisi ve kocası bakmıyr bile benım kocam dün whatsapdan durum paylaşmış ikiside bakmış suclu ben oldun eşimde suclu sensin deyip duruyo

ne alaka kadının kocası da gerçekten enteresan yani sende suçluluk psikolojisine girme ne olursa olsun haklılığını savun ve onlarla mesafeni koy çok saçma ne demek mesaj atmak evli bir insana bu şekilde ne kadar ayıp

ne alaka kadının kocası da gerçekten enteresan yani sende suçluluk psikolojisine girme ne olursa olsun haklılığını savun ve onlarla mesafeni koy çok saçma ne demek mesaj atmak evli bir insana bu şekilde ne kadar ayıp
Gelde kocama anlat bunu sürekli bni sucluyooo

Back
X