- 19 Mayıs 2020
- 47.334
- 212.640
- 598
Hiç aradı mı Ümit Bey sizi?Ümt ararsa sorun yapmaz kocam takılmaz benım gibi degl o
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç aradı mı Ümit Bey sizi?Ümt ararsa sorun yapmaz kocam takılmaz benım gibi degl o
Ne değişik bir ailen var canım ya, Allah sabır versin.Ablam dediğim insanın meşrebi geniştir kardeşinin eşiyle bile flört edebilecek potansiyeli var. Düğünümüz vardı eşime bana abla demene gerek yok dedi ki arada 3 yaş var. Sebebini ben biliyorum da ses etmedim.
Sonra eşime dedim ablam senin de ablan sayılır ismiyle hitap hoş değil eniştemin belki hoşuna gitmez dedim kapattım konuyu. Tabi perde arkasını ben biliyorum daha iyi.
O sebeple bu konularda babama bile güvenmem mide bulandırıcı şey gördüğüm anda önlemimi alır o kişi ablam bile olsa yuvamdan evimden uzak tutarım.
İkinci evliliğimi yaptım ben. Anlattığınız, İlk eşimde yaşadığım mevzu.. okulda görev yapıyorum o zamanlar. Kocam ve kadın aynı zümrede ben başka.. kocam sigara içer ben içmem. Kadın sürekli yanıma gelir sigara içen erkeğin kokusuna bayılıyorum filan der. Önce anlamadım. Hatta dalga geçtim ne akılsız karı diye. Sonra kocama sürekli bazen komik bazen müstehcen karikatürler attığını farkettim, bu sebeple kocamla tartışmaya başladık.. en son bi akşam seni rüyamda gördüm diye mesaj attı. Eşini aradım. Gürol abi dedim eşine ulaşamıyorum sanırım telefonu çekmiyor kocamı rüyasında görmüş onu yazıyodu whatsapp tan mealini söylemek için aradım ama sen ona söylersin artık dedim. Sonuç.. onlar boşandı ve sonra kocamın farkına vardım ben de boşandım.kocalarınıza fırsat vermeyin.
Kocası bu soruyu yanıtlayamıyor da mı Mikail abisine soruyor vah canımmKocam bir arkadaşı var cok samimi bizim düğüne falan d geldi.. ailesini faln da tanıyor ..adı ümit
Konı şu::: ümit 2 ay oldu evleneli ben bi.türlü eşine karşı içim ısınmadı nedense ..onlara gittgmz zaman kocam kıza takılır şaka falan yapar gülerler ..
Ben pek ısınamadım kıza ..
Herşeyde eşim o kıxı örnek verir. bana en ufak olaylarda ..ben ilk başlarda öyle düşünmedim için takılmadım. 2 hftadır içimi kemiren bişey var ..bugunde cok rüzgar vardı kz eşime msj atmış..
**Mikail abi cok rüzgar var pencerenin camları kırılacak gibi cok korkuyorun acaba bişey olur mu?**
Msj bu bende bana niye atmıyor sana yazıyor dedim..
kocama snir oldum ..kocamda hemen arıyor kızı korkuyorsan gel bize falan dedi ..kızda yok dedi.. ben mi abartıyorum acaba.. gerçekten bu düşünce aklımdan ckmıyor
Bence yeterli bir sebepBu sebepten mi boşandınız?
Bence yeterli bir sebep![]()
Siz samimi olduğunuz bir erkek arkadaşınız dahi olsa 2-3 kere ona seni rüyamda gördüm pantolonunu indirdin yazar mısınız, müstehcen karikatürler gönderir misiniz? Ben eşimin telefonunda bunu görüyorsam ve eşimin de bu durum hoşuna gidiyorsa uyarılarıma durumu normalleştirerek cevap veriyorsa benim için başka ispata gerek yokturKesinlikle yeterli sebep. Ama ispatladınız mi var mıymış gerçekten ilişki
Siz samimi olduğunuz bir erkek arkadaşınız dahi olsa 2-3 kere ona seni rüyamda gördüm pantolonunu indirdin yazar mısınız, müstehcen karikatürler gönderir misiniz? Ben eşimin telefonunda bunu görüyorsam ve eşimin de bu durum hoşuna gidiyorsa uyarılarıma durumu normalleştirerek cevap veriyorsa benim için başka ispata gerek yokturayrıca başka sebeplerim de vardı bu durumu destekleyecek ben hamile iken sürekli benimle tartışacak sebep arar ,tartışır, akşam dışarı çıkar o gerginlikle sabaha karşı gelirdi. Bazen de beni evden kovardı. 8 ay katlandım kendisine. Gebeliğim kendisinin yüzünden sonlanmak zorunda kaldı. Sürekli git aldır şu çocuğu boşanma davası aç derdi. Kayınbabam,kaynım,kaynanam herkes bizim durumlarımıza dahildi.yatak odama bile karışıyorlardı. Ev triblexti biz çatı katındaydık. Migrosa gider gelirdim kaynanam poşetlerimi kontrolden geçirir bizi öyle eve alırdı. Biz işteyken çıkıp bizim katı karıştırırdı ama sanırım bunlara katlanmaya devam edebilirdim güvenim sıfırlanmış olmasaydı ve saygımı yitirmeseydim. Bir kadın olarak ezdirilmek,ezilmek ve saygı ve sevgi görmemek herşeyi bitirdi. Bu arada öncesinde 4 yılımız vardı. Anlamadınız mı hiç diye soracaksınız. İnsan aşık olunca affetmek için bahane arıyor. Düzelecek sanıyor fakat insanlar değişmez bunu sonradan anlıyorsunuz.
oldum çok şükür sağolasınızÇok yazık olmuş yaa. Biz bu pisliklerin ve ailelerinin kahrını çekmek için gelmedik bu dünyaya. Iyi yapmışsınız boşanmakla. Adamın özsaygısı yokmuş. Basit biriymiş. Şu anlattıklarınız bile eski kocanızın erkekligine hakaret. Umarım çok mutlu olursunuz.
Ben olsam kocasına ekran resimini çekip atardım. Benim kocama böyle bir mesaj atmış size de dert yandımı bu konuda diye.. Tabii sinirle yapardm bunu. Ama ne yapılır ki. Yılanın başını en başta eziceksin. Böyle böyle susarsan daha da ilerler bu durum. Ne demek ya ?!?! Kızla konuşma işe yaramayabilir inat edip iyice yakınlasabilir
Bukadar saf olmayın lütfen.Bnde aynı şeyi dedim kocası biraz soğukkanlı kızar falan diye de düşünmüştür
Ben şahsen kurmuyorum zaten. Konu sahibesine söylemek gerek :)Valla bizim çok samimi arkadaslarımız var çokta şakalaşırım eşleriyle hiç böyle bi anlam gelmedi aklımahatta yeri gelir biçok konu içinde akıl danışırım arar sorarım ne benim eşim ne arkadasım böyle bir anlam çıkartıpta sorun etmemiştir. Güvenmiyorsanız bu sekilde bence kimseyle dostluk arkadaslık kurmayın sımut birşey görmedikçe böyle düşünceler çok sağlıksız.
Ay ben cok yanlış yere yanıtlamışımBen şahsen kurmuyorum zaten. Konu sahibesine söylemek gerek :)
Hayır karışmaz hiç o aklına bile gelmezkizin kiyafetlerine falan da karisiyor mu esiniz?
Kadının eşinize olan yaklaşımına kızmanız normal ama yaptığınız suçlamadan sonra size eskisi gibi davranmasını beklemeniz anormal.Kocam bir arkadaşı var cok samimi bizim düğüne falan d geldi.. ailesini faln da tanıyor ..adı ümit
Konı şu::: ümit 2 ay oldu evleneli ben bi.türlü eşine karşı içim ısınmadı nedense ..onlara gittgmz zaman kocam kıza takılır şaka falan yapar gülerler ..
Ben pek ısınamadım kıza ..
Herşeyde eşim o kıxı örnek verir. bana en ufak olaylarda ..ben ilk başlarda öyle düşünmedim için takılmadım. 2 hftadır içimi kemiren bişey var ..bugunde cok rüzgar vardı kz eşime msj atmış..
**Mikail abi cok rüzgar var pencerenin camları kırılacak gibi cok korkuyorun acaba bişey olur mu?**
Msj bu bende bana niye atmıyor sana yazıyor dedim..
kocama snir oldum ..kocamda hemen arıyor kızı korkuyorsan gel bize falan dedi ..kızda yok dedi.. ben mi abartıyorum acaba.. gerçekten bu düşünce aklımdan ckmıyor
Güncelleme: kızlar olay patlak verdi .kz. Bigün yemeğe davet etti bizi .eşime msj atmıştı yine .yemek yapmayın akşam yemeğe bize gelin diye. Eşimlede tartışık bana msj niye atmıyor sana atıyo diye neyse.. kötü niyetle değil dedi eşim.o gün akşam gittik tabi kavgalı gittik.eşim gidip kızın kocasına demiş .cansu bana msj attıgı için karımla tartıştık demiş ..kızın kocasına biraz tepki vermiş karısı kıskanç yanlış anlamş falan diye... Sonra bu olaydan sonra kz benim durumlara bakmaz oldu whatsapdaki imali imali sözler paylaşır oldu. Eşimle onlar gidnce başka işler yapmaya başlıyor sürekli benle aynı ortamda bulunmak istemedi ..neyse ben iyi bakmaya çalıştım. Galiba abartm falan dedim bugun msj attım kısa cevaplar verdi .ekran fotosu atıyorum bakın cok karıştı ya kusura bakmayın