dedi tabi bu akşam iş çıkışı yemeğe gideceğiz ama önceki durumla kıyaslarsam hasta bir tipmi falan diyorum alışık değilim böyle durumlara şımartılmaya ilgiye falanAnnesi vs garip de oturup kahve için hayata bakış açılarınızı konuşun
Yani geldim sana uzaktan baktım
Aileme anlattım dedi de iş çıkışı ya da hafta sonu bir yere gidelim demedi mi
yaniiii ikilemde kaldım bünye alışık olmayınca acaba normal davranışlar değilmi bunlar diye düünüyorum4 yıl önce bi kız arkadaşım bana da böyle bu durumdan bahsetmişti, 3 hafta önce ikinci çocuğu doğurdu
Tanımadan bilemezsin, bi şans ver.
çok teşekkür ederim :) kısmetse bu akşam yemek yiyeceğiz3-4 günde bir arayan eski erkek arkadaşınız anormalmiş bence :)
Anlatış şeklinize göre bu bey normal geldi bana gayette hoş size ilgili alakalı olması. Yan yana geldiniz mi ?
Anormal bi durum yok kiyaniiii ikilemde kaldım bünye alışık olmayınca acaba normal davranışlar değilmi bunlar diye düünüyorum
Hadi hayırlısıçok teşekkür ederim :) kısmetse bu akşam yemek yiyeceğiz
iyiki yazmışım ya çok teşekkür ederim içimi rahatlattınAnormal bi durum yok ki
Sizden etkilenmiş olabilir ki bu gayet doğal, bi tanıyın derim.
İroni mi?iyiki yazmışım ya çok teşekkür ederim içimi rahatlattın
inşallah yaaa çok teşekkür ederimHadi hayırlısı
İnşallah umduğunuz gibi gider
Yazarsınız buraya merak ederim ben
Beğenmiş canım Tabi ki arayacak. Bence bu normal.çok teşekkür ederim :) kısmetse bu akşam yemek yiyeceğiz
ironi ile alakası yok oldukça doğal ve içten bir teşekkür düİroni mi?
hayırlısı inşallah bizde sizin gibi oluruzaynı biz
bende çok yorulmuştum artık hep olumsuz ilişkilerden evlilikten kaçan erkeklerden , eşimde aylarca benı takip etmiş bildiğin aşık olmuş , aile arkadaş herkese anlatmış ,
ve bana direk evlenme teklif etti bende kabul ettim çok şükür ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?