Acaba Pişman olacak mıyım..

ozgeoz341

Mühendis hanım
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
636
700
53
Merhaba..
Biliyorsunuz sözlümün zoruyla nişan yapacağız. Yani 2 gün nişan istemeleri bize tuhaf geldiği için istememiştik ve sonuç olarak 15 gün sonra nişan olacak 2 gün. 1.gün erkek evi kendi arasında akşama kadar eğlenecekmiş, Pazar günü de bize gelip nişan takacaklar. Bütün masraflar nişanlıma ait. Gelelim konuya.. birbirimizi çok seviyoruz, ondan da şüphem yok ama eski hevesim kalma telaşlar için koşturmaya. Ailesinden gelin olarak bir iğne görmedim zaten 8 ay boyunca, nişanlımda değişti 3 Aydır. Sürekli beni değiştirmeye çalışıyor, oje sürme,dar giyinme,ufak bir dövmem var, babasıyla ikisi ona takmış sildirmem gerekirmiş. Ve istediği şeye tamam demediğimde küsüyor, hiç konuşmuyor, hep ben gönlünü almak zorunda kalıyorum. Ve çok yıprandım gerçekten. Nişan 2 gün olacağı için 2.gün diktirdiğim nişanlılığı giyeceğim, 1.günde yani onlar aralarında eğlenirken de abiye giyecektim böyle anlaştık. Dün bana gitti tesettür abiye aldı(ben tesettürlü değilim) kırılmasın diye tamam dedim aldım ama eve gelince içime sinmedi hiç, Ailem de beğenmedi bu ne böyle dedi. Hatta mağazadaki kadın bile arkamızdan konuşmuş, kız açık ama tesettür abiye aldı diye. Dün akşam dedim ki abiye içime sinmedi değiştireceğim yarın. Ve bana dedi ki nişanın 2 günü de nişanlılığını giy. Eee o zaman ne anlamı kaldı ki, 2 gün nişanlılık giyilir mi? Bir gün onun ailesi benim Ailem oturuyoruz hep beraber, bende de kısa kollu t-shirt vardı. Bir tartışmada annesi demesin mi kp kv yanında kısa kollu giyilmez ayıp diye. Nişanlımda açık açık söylemese de, onların yanında onlara benzetmeye çalışıyor beni. Halbu ki beni olduğum gibi kabul etmişti. Ki ben zaten açık saçık giyinen birisi değilim ve artı daha dikkat ediyorum huzursuz olmasın diye. Ama onun istekleri hiç bitmiyor ve dediğim gibi en ufak şeyde afedersiniz ama karı gibi küsüyor naz yapıyor konuşmuyor benden adım bekliyor. Bu sabah alyansını takmadan aldı cebine attı. Biz o tüzüğü kolay mı taktık ki, cebe atabiliyor. Annem diyor ki kızım göz göre göre başını yakıyorsun yapma vazgeç. Artık o kadar mutsuzum ki anlatamam.. davetiyeleri 1 hafta önce teslim aldık ama saha ailelere göndermedik, nişan istemiyorum çünkü. 2 gün nişan olur mu, ailesi bi iş çevirecek sanki. Bana akıl verir misiniz.

Evlenirsen çok pişman olacaksın, yakma kendini. Her şey o kadar belliki. Seni zorla kapatabilirler büyük ihtimalle. Ailesiyle çok daha başka sıkıntıların da doğabilir. Anneni dinle, boşanıp o zor dönemi atlatmaktansa yapma nişanı kurtar kendini.

Anneler bilir.
Anneni dinle.
Önce sizi beğenip sonra ailesinin istediği kalıba sokmaya çalısması kabul edilemez.
Tesettürlü değilseniz o abiyeyi hiç almamalıydınız. Bu şekilde dayatmalarla yaşamak çok zor olur sizin için.
Dovmeyi de ben olsam sildirmezdim.

Eminim pişman olacaksın bu o kadar belli ki. Senin de içine sinmiyor zaten, istemeye istemeye yapıyorsun dediklerini bir bir. Ama sen kırmayayım alınmasın diye dediklerini yaptıkça o "nişanlım çok düşünceli beni kırmamak için dikkat ediyor" diye düşünmeyecek. Ne düşünecek biliyor musun, "heh yavaş yavaş geliyor yola". Benim fikrim nişan mişan yapmayın ayrıl gitsin adam hiç kendini saklamıyor kabak gibi belli ileride ne olacağını göstermiş şanslısın ayrıl derim..

Ne güzel evlenmeden sana gerçek yüzünü göstermiş, seni zorla değiştirmeye çalışıyor...
Bak canım nişanlılıkta bazı sorunları tolere edebilirsin katlanabilirsin, ama evlilikte edemiyorsun ve zaten de etmemen gerekiyor.
O zaman tesettürlü bi kızla evlenecek o kadar biliyorsa.

Evlenince ahh ben ne yaptım demeyin..
Yol yakınken bitirin bu işi pişman olmamak için.
Hayırlısı olsun.

Hepiniz yazdıklarınızda o kadar haklısınız ki. Tam da dediğiniz gibi " ben o kırılmasın diye istediklerini yapmaya özen gösterirken, o hiç benim isteklerimle ilgilenmiyor nerdeyse" Onun A dediğine ben B dersem kıyamet kopuyor, küsüyor tuhaf hallere giriyor. Önceden hiç böyle değildi. Ne zaman ki ailesi ile barıştırdım tuhaflaştı. Çok seviyor, üstüme titriyor ama ben ne dersem o olacak diyor.. benim yapım bu değil ki, ben kısıtlamaya gelemiyorum ki. Onun hoşlanmadığı şeyleri zaten yapmamaya özen gösteriyorum ama o her geçen gün tuhaf şeylerle geliyor bana. Çok yoruldum, Allah yukarda, o kadar yıprandım ki. 2 ay sonra düğünüm olacak güya, ama ne ev ne eşya bişi yok ortada. Ben her şeyi nasıl içime atıp hala buradayım ki diye soruyorum kendime...

Karı gibi ne demek ya!
Siz kendiniz kadınlığı aşağılıyorsunuz size saygı duyulmasını nasıl beklersiniz?
Nişanlılık tanımak içindir. Yeterince tanımışsınızdır herhalde.
Bir seneye kalmadan ağlaya ağlaya annenizin evine dönersiniz zaten. Aha yazdım buraya.
Annenizi dinleyin. Sakın evelenmeyin.
Tez o yüzükler atıla!

Bu arada bugün gittik tesettür abiyeyi değiştirdik. Kendisi sadece bana üstüne fark olursa diye bir miktar para verdi, mağazaya girmedi sen hallet dedi dışarda bekledi. Sıfır kollar, sırtı ve dekoltesi V yaka gelen abiye aldım, merak edip sormadı bile nasıl aldın diye.

Evet Karı gibi lafını kullanmam yanlış olmuş. Burda kastım, nazlı demekti aslında. İnan'ın kafam allak bullak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…