Acaba Pişman olacak mıyım..

İşte... Gönlü kırılmasın diye..

sebep? onun gönlü kırılmasın sizinki mi kırılsın? o sizin gönlünüz kırılmasın diye napıyor sizi tesettüre zorlamaktan başka?

ayh deli olcam ya hiç mi akıl mantık çalışmıyor allah aşkına. evlenmeyin şu adamla. ya d aevlenin gününüzü görün.

İşte benim hayata bakış açım bu. İstediğim bu. Balayına bile Karadeniz'e gitmek istiyor. Neymiş efendim ben açık giyinmek şort gitmek isterseymişimmm...

herhalde isteyeceksin eger acik bir bayansan. Simdi sen terbiseyizlik edip mayo bikini giyip denize de girmek istersin (sakaydi tabi)

İşte benim hayata bakış açım bu. İstediğim bu. Balayına bile Karadeniz'e gitmek istiyor. Neymiş efendim ben açık giyinmek şort gitmek isterseymişimmm...
Göz göre göre hata yapıyorsun,3 gün sonra aşk bitince bu adamla başbaşa kalacaksın,tahammül edebilecek misin ?

imam nikahı filan yapılmış. hey yavrum hey. valla başka genç kızın başı yanacağına bunla evlenin de sizin başınız yansın. oh.

Okumus muhendis olmussun bende muhendisim .. Kariyer yap bosver evliligi yazik etme ... Bu adam seni eve kapatir calisamazsin da.. Sonra yazik okudugun yillara universite de cektigin sikintilara yazik .. Aileni dusun annen baban arkanda belli ki onlari dinle.. Ben de evlilik yolundan dondum neden bizi engelleyen erkeklere takilip kaliyoruz ki benin dusuncelerim boyle .. Kariyer yap .. Iyi niyetli gormus sömürüyor

evet baba g....tümde de var deseydiniz la havle vela kuvvete

Ha bu arada.. babası bileziklerimi takmama bile karışır oldu. Açık açık takmayacakmışım olan var olmayan varmış göstermeyecekmişim. Eee o zaman niye taktı nişanlım? Sözümde bileziklerimi nişanlım aldı taktı, ailesi bir şey yapmadı

Kendisi memur ve benim de memur olmamı istiyor

Yaaa tabii, cok takma cok alisma alacaklar nasilsa senden

imam nikahı filan yapılmış. hey yavrum hey. valla başka genç kızın başı yanacağına bunla evlenin de sizin başınız yansın. oh.
En azından bilerek kabullenen birinin başının yanması daha makul gerçekten. Başkasına kendini tamamen gizleyerek yaklaşıp hayatını karartmasından iyidir.

Bak arkadaşım ben de evlendim ayrıldım,tecrübe etmeni istemem,gerçekten kötü bir şey,kimsenin yaşamasını istemem,o yüzden tekrar tekrar uyarıyorum seni.
Yazdıklarından senin de aklının biraz havada olduğunu seziyorum,sana tüm bu kısıtlamalar gelirken sen nasıl sesini çıkar mıyorsun,neden kendini karşı tarafa ezdiriyorsun?Bu şekilde evlilik olmaz,yok ben seviyorum davetiyeler de dağıtıldı,rezil olmayalım diyorsan buyur evlen,ilerde ne demek istediğimizi anlarsın.

Davetiyeleri 1 haftadır bekletiyorum, çünkü Emin değilim onunla evlenmek istediğime.. bazen tamam diyorum işte hayalimde ki istediğim adam bu, bazen de öyle oluyor ki tiksiniyorum gerçekten

Kesinlikle pişman olacaksın şimdiden böyleyse evlenince düşünemiyorum.

Davetiyeleri 1 haftadır bekletiyorum, çünkü Emin değilim onunla evlenmek istediğime.. bazen tamam diyorum işte hayalimde ki istediğim adam bu, bazen de öyle oluyor ki tiksiniyorum gerçekten
Hayalinde ki adam gercekten bu mu ? Anlatsana hayalinde ki adami .. Hayalde ki adam diye birsey yok bence sana deger veren seni degistirmeyen el ustunde tutan adam olmali yani nesi hayaline gore?

Bunları yapan insanın sevgisinden nasıl bu kadar emin oluyorsun ? seven insan kusur bulmaz , değiştirmeye çalışmaz kendini kandırıyorsun bence sen.

Davetiyeleri 1 haftadır bekletiyorum, çünkü Emin değilim onunla evlenmek istediğime.. bazen tamam diyorum işte hayalimde ki istediğim adam bu, bazen de öyle oluyor ki tiksiniyorum gerçekten[/QUOTE
tekrar

Beğendiğiniz bedenlere, hayalinizdeki ruhları koyup, aşk sanıyorsunuz...
WİLLİAM SHAKESPEARE

Hayalinde ki adam gercekten bu mu ? Anlatsana hayalinde ki adami .. Hayalde ki adam diye birsey yok bence sana deger veren seni degistirmeyen el ustunde tutan adam olmali yani nesi hayaline gore?
Sadece beni değiştirmeye çalışıyor. Buda beni zorlayan şey

Evlenme lütfen yazık canına. Ailesiyle de kendisiyle de çok sorun yaşarsın. Sevgi filan kalmaz içinde.

Insan gercekten sevdiginden tiksinmez..
Bu kadar insan gozunuzu acmaya calisiyor , bile bile lades diyorsunux

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…