Acaba Pişman olacak mıyım..

Canim esimgil de çok kapali bir ailelerdi cok resmiler.Ben aciktim .Kimse kapan demedi.Etnik koken olarak da farkliydik.Kayinbabam da evlatlari da hic ses edemediler esim arkamdaydi cunku .Kayinbabam kapaninca ben ah ne guzel oldun dedi esim niye eskiden cirkin miydi dedi .Nisanlin neden seni sorguluyor bu kadar sirun burada.Yuzuk de ilk zamanlar cok hevesli oluyorsun sonra geciyor yani .

Canım nişanlın üç aydır tuhaflaşmamış resmen gerçek karakterini göstermiş, uyanık ol lütfen. Senin yaşadıklarını bende yaşadım, 9 yıllık evliyim, eşimden buz gibi soğudum, önce kapımızı kapatır evimize gireriz kimse karışmaz diyen adamı bi görsen... Hayat görüşü, hayata bakışı daha farklı biriyle evlenmeni tavsiye ederim. Bak az önce bizde kavga çıktı, adam bayan kuaförlerinde çalışan erkek personele takmış, diyorki oralara giden kadınların namusundan şüphe ederim, çıldırdım yeminle....Bu en küçük örnek... Zamanında köpekler gibi koşturan adam şimdi kılık kıyafet olarak istediği gibi değilim diye etmediği hakareti bırakmıyor, her sabah işe giderken onun o kıyafetime pis bakışlarına şahit oluyorum, ki asla çok açık giyinme. Kot tişört sadece... Keşke senin gibi sözlü olsam 1 dk bile düşünmezdim. Benimki çok uyanıktı hiç göstermedi gerçek yüzünü

Çünkü benim güçlü olmamı istemiyor. Hep kendi sözü geçsin istiyor ki bunu da ağzıyla söyledi zaten. Ya bilmiyorum iyiyken o kadar iyi ki diyorum en doğru kararım. Ama en ufacık bir olayda hemen küsüp düşman kesiliyor ya anlayamıyorum. Ve düşüncem de insan kötü zamanda belli olur. İyiyken herkes iyi

Ne düzgün karakterli insanlar var, niye hem kendi hem ailesi sorunlu biriyle uğraşasın ki ömür boyu... Aileni dinle bence.

Benim annem de bana sen bundan cok mutlu bir kizdin ne zaman bu adam hayatina girdi hergun mutsuzsun eskisi gibi canli degilsin seni tanimiyorum artik demisti hic unutmam benim sorunlarim farkliydi senden ama gene de degirtirme cabasi vardi .. dusunmek lazim insan evlenecegim diye mutlu olur bulutlarda ucar heyecandan ama simdiden sorun varsa mutsuzluk cikaran seyler varsa olmaz daha fenaya gider oyle gercekler bu

Akıllı kızsın, nişanlının aklı başına gelir umarım bir an önce. Gelmezse yine biliyorsun hiçbir şeyin ve hiçkimsenin senden değerli olmadığını, kafa yapının uyuşabileceği başka insanların da var olduğunu.

Sanırım çok benziyoruz sizinle. Bizde de ben güzel giyinirim ve der ki, zaten çok güzelsin bide güzel giyiniyorsun etraf sana bakıyor hep çıldırıyorum diyor

Sanırım beni çözdünüz biraz :) annemin sitemlerini bir duysanız.. hele bu akşam annem babam çıldırmış gibi. Babam sabah burdasın başlarım onlara dedi. Uçak biletimi aldım bende. Sanırım benim istediğim hayat ve hayat arkadaşı daha farklı... şuan mutlu değilim...

Ben kör kütük aşık değilim. İlk zamanlar mantığımız benzerdi. Hayata bakışımız aynıydı. Karışmazdı bir şeye. Ama son 3 Aydır Aslan kesildi başıma. Yat dediğinde yatıp kalk dediğinde kalkacağım mantığı var adamda

Sanırım çok benziyoruz sizinle. Bizde de ben güzel giyinirim ve der ki, zaten çok güzelsin bide güzel giyiniyorsun etraf sana bakıyor hep çıldırıyorum diyor
İlk önceleri eşimde öyle derdi kıskanıyorum falan, şimdi direkt hakarete varıyor, iki çocuk annesi kadın utanmıyor musun falana getiriyor, normalde evlenmeden önce tesettürü düşünürdüm artık aklımdan hiç geçmiyor, ters tepti yaptıkları

Aynen öyle... ben geçmiş hayatında 1 yıl kadar tesettürlü kalmış birisiyim.. kendi arzum ile kapandım kendi isteğim ile açıldım geri. Ve o zamanlar hayatımda yoktu zaten. Ve yine tesettür olacaksa buna ben karar vereceğim kimse değil.

Peki şimdi ben nasıl bir yok izlemeliyim?
Mesela dün sabah ben WhatsApp ta resmimizi falan kaldırdım ama o kaldırmadı.
Ciddiyetimi sezdiği an geri adım atıyor her defasında. Ama bu defa gerçekten her şeyin farkına varsın istiyorum. Mesela bayramda ailesini aramayacağım. Gitmeyeceğim.

Canım tek tavsiyem çok çok ciddiyim yol ver gitsin, o küçük geri adım atmalarla hiçbir değiştiremezsin. Emin ol evlendikten sonra hiç geri adım atmayacak, sen atacaksın... İnsan dünyaya bir kez geliyor onuda bu kendini geliştirememiş hödükleri eğitmeye çalışmak için değil... Şu an beni bi görsen moralim sıfır, aklımdan sürekli boşanmak geçiyor. Keşke kadınlar kulübüyle nişanlı iken tanışssaydım, inan burda o kadar tecrübeli yardımsever ablalarımız varki, herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. Ben buraya ilk konumu açtığımda üç dört aylık evliyim, herkes boşan dedi, salak ben ne yaptım yok emek verdim, yok iyiyken iyiyiz ayağına dönüp yıllardır kahrını çektim... İnan değmiyor hiç kimse kendini bu kadar üzdüğüne. En mutlu olman gereken günleri bu şekilde geçirmemelisin. Maalesef değişmiyorlar hiç çabalama

Kıyamam size ya.. Rabbim yüreğinize ferahlık versin bu arefe gecesi Hürmetine... Dua edeceğim sizin için Sizi dinleyeceğim canım. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın bizi inşallah

Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah ne diyeyim evlilik çocuk oyuncağı değil kesinlikle iyi düşünüp karar vermeniz lazım

Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah ne diyeyim evlilik çocuk oyuncağı değil kesinlikle iyi düşünüp karar vermeniz lazım
Evet haklısınız. Sizin gibi güzel insanlar sayesinde içim ferahladı bi nebze.. daha sağlıklı düşünebiliyorum. Ailem ile konuşup işi sonuca bağlayacağız inşallah

Sadece beni değiştirmeye çalışıyor. B

Ben çok eskiden beri burdayım. eski üyeliğim vardı o zaman. Daha evlenmeden konu da acmıştım hatta. Herkes bana evlenme demişti. Ben evlendim. Çünkü tek kötü yönü beni değiştirmek istemesiydi. Amaaan sevdiğim için yaparım nolcak dedim.
Ama bu isteklerin ardı arkası kesilmedi.
Bir süre sonra o kadar ağır gelmeye başladı ki.
Ben benlikten çıktım çünkü.
Mutlu değilim, eski beni özlüyorum. Her fırsatta onu suçluyorum.
Yol ver gitsin gerçekten. Yakma kendini. Ben dinlemedim ama sen dinle burdakileri.
Bitti de, kestir at, hiç uğraşma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…