- 19 Ağustos 2020
- 244
- 367
- 53
- Konu Sahibi Cankizz225
-
Ben de ilk defa duydumAbartiyorsunuz
Boyle durumlarda tuz dagitildigini da ilk defa duydum,garip
Evet zaten bunun için utanıyorum götürmez diye düşündüm hayır falan diyince kızdı kendi götürdüAlt tarafı yanlış olmuş deyip değiştiricektiniz.. Annesinin markete gönderip yanlış ürün alınca annenin tekrar markete gidip değiştirmek zorunda kaldığı minikler gibi olmuşsunuz..
Gerçekten bilmiyordum zaten kaç defa sordum ben de garip gelmişti küçük paket demişti ben de aldım geldim. Sanırım değer vermeyin konusunda haklı olabilirsiniz ama elimde değilTuz dağıtmayı ilk defa duydum, cidden garip bir adetmiş.
Yaşadığınız olayda birşey yok, herkes hata yapar. Kendinizi şöyle teselli edebilirsiniz. sizin işleriniz vardı, anneniz o yüzden gidip değiştirdi. ayrıca adetin garip olması yani insanlar tarafından bilinmemesini de bahane edebilirsiniz, adeti bilmiyordum nasıl dağıtacaklarını da anlamadım dersiniz konusu geçerse.
Bir daha markete gitmemeyi gerektirecek kadar büyük bir şey değil
ayrıca bu kadar değer vermeyin daha tanımadığınız kişilere
Gerçekten tuhaf katılıyorum isteyen annem ben değilimYaş kaç? Markette ürün iadesi yapmak ile rezillik arasındaki bağı kurmak için 18 veya 18 yaş altı olduğunuzu düşünüyorum. İnşallah öyledirBir de tuz dağıtmak da çok ilginç, gerçi adak adı altında koyun ya da horoz kesmek de bana ilginç geliyor ama bu daha da tuhaf
Gerçekten mi moral oldu teşekkür ederimBen sevgilim beni beklerken yanlış havaalanına gittiğim için uçağı kacirmistim, bir kere de onun içinde olduğu vapuru kaçırmıştım, bir kere de yanlışlıkla otostop çektiğimiz adamın ceketini çalmiştım,onun sanıp. Çok kere beraberken onu kaybettim ve daha neler neler... Hiç de rezil olmuş gibi ya da salak gibi hissetmedim.
Ne var ki , gayet insani şeyler bunlar
Haklısın normalde bu kadar salak değilim gerçekten ama hoşlantı olunca tuhaf tuhaf düşündüğüm doğru belki çocuk benden hoşlanmıyor ben yanlış anlamış bile olabilirim ama bu sefer ben hoşlandımNiye rezil olasınız yahu herkes yanlış alabilir alışıklardır onlar bu durumlara ne alakası var ki daha küçük istemiş annem dersiniz olu biter ayrıca bence çok da mana yüklemeyin bir bakmaktna hoşlanmaya geçmişsiniz hani hoşlama falan olsa illa bir muhabbet kurmaya çalışırdı diye düşünüyorum çok takıntı yapmayın ben olsam gider gülerek yanlış almışım ya annem küçüklerinden istemiş derdim
Hiç sorma...Vallahi ben tuz olayinda kaldim..ne acaip isler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?