Acaba rezil mi oldum utanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
YaŞ 15 falan sandım da 20 yaşında bunu rezillik olarak görmek pek olmamış sanki hıı?

Büyük rezalet:))))

Ayol oğlan olayın farkında bile değil bizim kız rezil oldum diye konu açıyo.. Tamamen yarası olan gocunur konusu işlenmekte bu olayda:)

Neden utandinizki? Kendiniz götürseydiniz cok daha iyiydi.Hata yapabilir yani insanlar ne var bunda? Emin olun ,siz böyle düşünüyorsunuz ya erkekler hic takılı kalmiyor nerdeyse bu tip seylere.Sizden gercekten hoşlanıyorsa, degil annenizin geri goturmesi ,babanız bile goturse yine sorun olmazdi hoşlanan biri icin.Bence günlük rutininize devam edin.Ne zaman gitmeniz gerekse gidin yani oraya.Böyle yaparak cocuksu bi tavir sergilemis olursunuz.Yani özellikle gitmeyerek.

YaŞ 15 falan sandım da 20 yaşında bunu rezillik olarak görmek pek olmamış sanki hıı?
Yaa rezillik değilde kendimi kötü hissettim bir çocukmuşum gibi annem götürünce gururum kırıldı ben göturseydim keşke çok pişman oldum tek sorun bu

Son düzenleme:
Evet tuz ve ekmek dagitilir boyle talihsiz olaylar yasandiktan sonra. Neden tuhaf karsilandigini anlamadim, sonucta temel ihtiyac, insanlarin isine yarasin mantigi. Illa kan akitmaktan daha insani bence.

Konu sahibi hic takilacak bir durum gormedim ben. Bir daha gittiğinde bahsini acarsin, esprisini yaparsın, ortam isinir bu sayede.

Evet öyle yapacağım hem bu sayede muhabbetimiz artar belki işime bile yarar

Haklısın sanırım teşekürler

Abartıyorsun ayrıca o cocugun senin gibi birsürü kesistigi vardır diye düsünüyorum yani çokta önemseme

Abartıyorsun ayrıca o cocugun senin gibi birsürü kesistigi vardır diye düsünüyorum yani çokta önemseme
Ben de öyle düşünürdüm ama bilmiyorum ki gerçekten hoşlanıyor gibi sadece bakışma değil yani her türlü belli ediyor dün yanına gidip konuşunca heycanlandı şaşırdı konuşunca. Direk gözüme bakıyor hiç kaçırmadan ben kaçırıyorum biraz uzaklaştıktan sonra çaktırmadan bakim dedim hala bakıyordu aynı yerde başka şeyler de var ama yüzde yüz emin olamıyorum zaten eğer dediğiniz gibi ise iyi daha ilerlemeden unuturum

Şaka mı bu tabi ki abartıyorsunuz

Tuzun sebebi aşağı yukarı her yemeğe girer ve bir çok kişiye nasıp olur bu düşüncr ile tuz dağıtılır

Abartıyosun ,çok tatlısın ama öyle geldi içimden bu beslediğin duygu utanmak falan, geçer 1-2 güne hem belki ürün yanlışlığından aranızda bir muhabbet oluşur iyi düşün iyi olsun yaşını öğrenebilir miyim

Teşekkür ederim bir daha gittiğimde bir bahaneyle konuşup söylerim yanlış almışım diye muhabbet de olur ondan konuşmam artık o konuşsun 20 yaşındayım zaten utandığım konu annemin götürmesi idi kendim göturseydim keşke ben aşık olunca mantıklı düşünmüyorum ya

Temiz duygularını kaybetmemen dileğiyle, kolay gelsin hislerinin tadını çıkar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…