Acaba rezil mi oldum utanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizde bir kaza atlatinca tuz ekmek yaninda bisey daha oluyordu su an hatirlamiyorum dağıtırız. Abartiyorsun. Ben yogurdun tarihi gecmese bile ekşi ise geri götüren biriyim. Bunda ne var ki. Siz yanlis urun degil bir boy büyüğünü almışsınız. Bunda kotu hissedeceğin bisey yok. Kendine bu kadar yuklenmemelisin. Daha büyük seylerde bile kendine gülüp eglenmesini öğrenmelisin. Bu ne ki.

Zihnimde bir şeyler canlandı sanki. Eskiden bir şey olduğunda annemde tuz verirdi sanki bi kaç kişiye öyle anımsadım bi anda

Utanmanız gereksiz olmuş yani gayet normal bi durum.

Kesinlikle haklısınız sizin ve diğerlerinin sözleri bundan sonra kulağımda küpe olacak

Zihnimde bir şeyler canlandı sanki. Eskiden bir şey olduğunda annemde tuz verirdi sanki bi kaç kişiye öyle anımsadım bi anda

Utanmanız gereksiz olmuş yani gayet normal bi durum.
Evet bazı kişiler daha yazmış tuz dağıtıldığını bir biz yapmıyoruz diye rahatladım
Abartma konusuna gelince sanırım herkes haklı en olmadık şeye bile utanan insanım umarım değişirim yakında... Cevabınız için teşekkürler bu arada

Değişin aynı sıkıntıları ben de çekiyorum çok iyi anlayabilirim sizi psikolojik bir şey sosyal fobiyle de alakalı bunlar ama ben hiç psikoloğa ya da bir danışana gitmedim açıkçası .

Değişin aynı sıkıntıları ben de çekiyorum çok iyi anlayabilirim sizi psikolojik bir şey sosyal fobiyle de alakalı bunlar ama ben hiç psikoloğa ya da bir danışana gitmedim açıkçası .
Birgün mutlaka gideceğim şu Corona biraz azalsa hayat normal dönse gideceğim ben de sosyal fobi miyim diye şüpheleniyorum inşallah değilim

Allah iyiliğini versin ya çok tatlısın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…