Acaba rezil mi oldum utanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne var bunda rezil olacak allah aşkına. Hatta ne güzel sohbet konusu çıkmış işte. Bir daha markete gittiğinizde kasadan geçirirken: "Geçen günkü gibi yanlış almadım inşallah" deyin gülün.

Ne var bunda rezil olacak allah aşkına. Hatta ne güzel sohbet konusu çıkmış işte. Bir daha markete gittiğinizde kasadan geçirirken: "Geçen günkü gibi yanlış almadım inşallah" deyin gülün.
Bugün gittim dayanamadım ne yapim yoktu ama kasada arkadaşı vardı dünkü tuzu yanlış alan sen miydin dedi bende gülüp evet dedim sonra muhabbet etti daha doğrusu sürekli soru sordu tandır mı yapısıyorsunuz diye (annem götürünce öyle demiş tandır yapıyoruz bu tuz olmaz diye bilmiyordum bana da küçük değil büyük paket istemiştim demişti sonra bu tandır yaptığımızi nasıl biliyor diye anneme sormuştum o da ben söyledim dedi asıl soru ben de gerçeği söyledim kaza olduğu için dağıtacağız dedim aldıklarım büyüktü dedim iki ayrı şey oldu) neyse buralı mısın sordu okuyor musun.... Gibi sorular sordu normalde bu kadar samimi değiliz yani arkadaşı için sormuş olabilir mi acaba?

Bilmem ki belli mi olur. Belki kendisi için sormuştur?

Bence rezil olacak bir durum yok çocuk en fazla yaa yazik kiz da bilmiyormuş o kadar ugrastik der guler gecerdi bence

Abartiyorsunuz
Boyle durumlarda tuz dagitildigini da ilk defa duydum,garip
Kaza olduğunda nazar çıksın kaza bela defolsun niyetiyle dağıtılır
Bizde tuz/makarna/ekmek farketmez
Hani derler ya "verilmis sadakaniz varmış " diye
Bizde de şükür ve korunma amaçlı sadaka dusuncesiyle dağıtılır.
Bu arada tuz gercekten enerjisel olarak olumsuzluklari bertaraf edermiş bunu yeni öğrendim ben de.

daha küçük oldığunuzu hissediyorum, bu devirde markette çalışan birini seçmekten daha riskli birşey bilmiyorum

1 mesleği sabit değil
2 gelecrği yok mesleğin
3 geleni gideni bitmez senin gibi kaç kızla bakışoyordur

meslek küçümsediğimden değil

kız arkadaşım garson, market çalışanı vb hepsini denedi

sonuç hepsi boş çıktı çünkü onlar maddi yoklukta sıkıntı çekmek istemiyorlar.

rezil oldum diye düşüneceğinize daha garanti meslek grubu daha az bakışan meslek grubu bulun bence

Yanlış anlama ama şu cümlen asıl rezillik bence
Kendini eziklemişsin
Evet ben konuşurken düşünmeden konuşuyorum içimden geldiği gibi sanırım artık dikkatli olmam gerek biliyorum bu olay bana baya bir ders oldu böyle durumlarda nasıl davranmak gerektiğini öğrenmiş oldum

Diyorsun ... Bilmiyorum ben de duygularından emin değilim ilk başlarda o hoşlanıyor sandım ben hoşlanmıyordum hem dediğiniz sebepten hem de duygusal olarak bir şey hissetmiyordum hatta bakmasını bile istemiyordum sonra zamanla ne bilim ya gerçekten seviyorsa diye düşündüm ben aslında belki beni seviyor olmasını sevdim uzun bir süre gitmicem sanırım gelip benle konuşacak diye korkuyorum konuşursa kesin şans veririm ama benim de bir akrabam orda çalışıryor eğer o öğrenirse ya da ailem öğrenirse basım ciddi derecede belaya girer ondan uzak duracağım her zaman ki gibi

Son düzenleme:
seçeceğin meslek grubunu şimdideden belirleki ilerde kafan karışmasın

ben mesela doğu görevi olöayan memur istiyorum kesin

feriştah gelse şaşmam bence.

tuzu ilk defa duydum ama güzel bir adete benziyor. ayrıca çok tatlı bir an yaşanmış o yüzden merak etme :)

seçeceğin meslek grubunu şimdideden belirleki ilerde kafan karışmasın

ben mesela doğu görevi olöayan memur istiyorum kesin

feriştah gelse şaşmam bence.
Bence büyük konuşmayın ya çok aşık olursan umarım istediğin gibi biri karşına çıkar

bak güzel bir şeye vesile olmuş o sırada konuşmuş olmuşsunuz.yanlış alman ona tatlı gelmiş belli ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…