Acaba rezil mi oldum utanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abartıyorsun. Nolcak herkes ne rezil oluyor. Bu ne ki...

Seni dinledim gittim çocuk yoktu arkadaşı kasada bana dedi ki dün yanlış tuzu alan sendin demi diye bende gülüp evet dedim sonra bu nedenini buralı mısın okuyor musun gibi şeyler de sordu hakkımda bilgi almaya çalıştı yani bence arkadaşı için... Utandığım için geri getirmedim dedim olsun ne olacak niye utandin ki dedi ...
A! ama şöyle bir sorun var bana tandır mi yapıyorsunuz diye sordu o zaman nerden biliyor diye düşünmedim annem götürünce öyle demiş ama ben gerçeği söyledim yalancı duruma düşmüş gibi oldum bunlar oldu yani

Bugün gittim görürsem yanlışlıkla aldım diyecektim ama yoktu
arkadaşı kasada bana dedi ki dün yanlış tuzu alan sendin demi diye bende gülüp evet dedim sonra bu nedenini buralı mısın okuyor musun gibi şeyler de sordu hakkımda bilgi almaya çalıştı yani bence arkadaşı için... Utandığım için geri getirmedim dedim olsun ne olacak niye utandin ki dedi ...
A! ama şöyle bir sorun var bana tandır mi yapıyorsunuz diye sordu o zaman nerden biliyor diye düşünmedim annem götürünce öyle demiş ama ben gerçeği söyledim kaza olduğu için dedim shajajsh yalancı duruma düşmüş gibi oldum bunlar oldu yani bence hoşlanıyor eğer değilse boşuna gelin güvey olmakta istemem

Utandiğımdan getiremedim niye dedin, bak arkadaşlar öneri vermişler o an sen devil annen musaitti, senin işin vardi belki o yuzden sen goturemedin, annen goturdu...
Boyle birsey soyleyesen daha iyiymiş ama ayrintilara çok takilma, her ayrintiyi da belirtme

Burdada vardır tuz dağıtmak .çünkü her yemeğe girdiğinde sevap olur kaza belanın onune geçer diye tuz dagitiliyor :) ekmek dagitanda var .ayriyetten rezil olmadın sadece biraz sapşîk gibi canlandin gözümde eminim onunda oyledir

Evet yaa olan oldu artık ben çok tecrübeli değilim karşı cinsle ilişkilerde ondan kendimi nasıl ifade edeceğimi çok bilmiyorum gerçekten bu yaşıma kadar böyle şeyler yaşamadım ne bilim ya neyse tavsiyen kulağımda olacak artık

Sadece gidip yanlış almışım diyecektiniz, azıcık kendinizle barışın olun
Herkes siz gibi değil ya ben kendimi bildim bileli hep utangaç içe kapanık biriyim keşke dediğin gibi kolay olsa öğrenecek birşey ise bana öğretmeni isterdim

Herkes siz gibi değil ya ben kendimi bildim bileli hep utangaç içe kapanık biriyim keşke dediğin gibi kolay olsa öğrenecek birşey ise bana öğretmeni isterdim
Öğrenilecek birşey değil. Bende eskiden elsenin gibiydim. Simdi Karsimdakine fırsat vermeden kendi kendimle dalga geçiyorum.

Ya bende o yanımdayken şapşal gibi birilerine çarpıyordum dönerken falan o yokken kimseye çarptığım yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…