acaba sevgilisi mi ? gostersem mi

fake bı hesap acıp
bu adamın mechul sevgılısıyle olan profılını lınk olarak arkadasınızın facesıne gonderın

ne bılım aklıma baska bırsey gelmedı
boyle durumlar cok rısklı
onlar barısır olan size olur

yada ıftıra atmakla bıle suclanabılırsınız
benım basıma geldı 1 kere en yakın arkadasımı uyardım bin pısman oldum bıdaha asla karısmam dedım

ama kımlıgınızı acık etmeden kısıyı uyarabılırsınız

meraba kızlar konuyu son kez duzenleyip bitiriyorum .
hiç oyle fake hesap gibi ekşinlara girismedim öncelikle soyleyeyim
neden mi eğer mesaj atsam ileride karşıma çıkar belkide eşimle aram bozulurdu çünkü eşim böyle şeyleri sevmez .
daha sonra arkadaşıma gitmeye karar verdim bugün saat 11 gibi aradım dedim müsaitsen bi kahveye geleyim senide özledim dedim

oda gel tabi bende seni ozledim seni canım sıkılıyordu zaten dedi .
neyse 1 bucuk gibi gittim
konuya nasıl girsem diye dusunurken ilk bi evliligi nasil gidiyor agzini arayayim dedim cunku disardan gorundugu kadari ile güzeldi .

Dedim aksam bizde biraz tartistik oyle canim daraldi falan dedim kendide belki acar diye .

Bana erkeklerin bazi yaptiklarini gormeyeceksin dedi.
Bende bu laftan sonra actım konuyu hafiften dedim dun benimkinin facesine bakarken tolganin afina acilmis ortak hesap gordum acaba yanindakini taniyormusun dedim
kizardi bozardi vs ama hicte sordugum sorunun cevabini vereyim demedi
sonra demin ne dedim bazi seyleri gormeyeceksin nikahi sendeyse korkun olmasin dedi
kizlar ben konuyu uzatmadim kahvemi ictim ve eve gideyim cocuk huysuzlaniyor dedim (teyzemin oglu ) kalktim .
arkadasiminda gordugum kadari ile haberi var
yani bilmiyorum ben karmakarisigim hem esini seviyor hemde onu aldatmadina goz yumuyor .
Açıkça nikahina guveniyor
ben ustume duseni yaptim pismanmiyim hayor degilim ama duydugum cevaplar beni sekteye ugratti acikcasi .
bu kadar rahatlik pazarda bile yok
hangi kadin gururunu hice sayip donup dolasip bana gelir dysuncesiyle nikahiyla ovunur ki.

bilmiyorum bu nasil is

Belki hamile olduğu icin kendini kocasina karsi eksik hissediyordur o yüzden de aman nasilsa gecici deyip goz yumuyor
Ya da erkektir yapar nasilaa gonul eglendiriyor, bense baki olanim diye düşünüyor
Boşanmak istemedigi icin de gormezden gelmeyi tercih ediyordur
Ama eminim icten ice kırgın ve gururunun ayaklar altina alindigini hissediyor diye düşünüyorum

hangi kadin gururunu hice sayip donup dolasip bana gelir dysuncesiyle nikahiyla ovunur ki.

2014tten beri kkda olup buna şaşırmanıza da ben şaşırdım. Kk sayesinde artık hiç şaşırmıyorum böyle şeylere. Kocişimi elin fahişelerine yar etmem demediğine dua edin.

2014tten beri kkda olup buna şaşırmanıza da ben şaşırdım. Kk sayesinde artık hiç şaşırmıyorum böyle şeylere. Kocişimi elin fahişelerine yar etmem demediğine dua edin.
surekli kocasina hanimis hanimis yapip totunden ayrilmayan bir kadina sasirmam namumkun .

malesef cigerim bunu kaldormiyor

hic oyle bi hali yoktu
banada tavsiye verince gorme gec diye dur dedim kendime

Sizi cesaretinizden dolayı tebrik ederim. Doğru olanı yaptınız. Gerisini kendi düşünecek.

Doğru olanı, en doğru şekilde doğru hamlelerle yapmışsın Gamzeeli tebrik ediyorum öncelikle seni..

Ama ne yalan söyleyeyim bende şok oldum gelen cevaba

Ben de bu adamların, bu kadınları nasıl kandırdığını merak ediyorum.
başka sevgilisi olduğu konusunda nasıl ikna ediyor.

Tiksindim kadından ya. Hadi boşanmaya cesaretin yoktur, afedersin vs ama kadın pişkin pişkin nikah bende diyor.

Bu kadına müstahak, gram acımadım. Çok sinirlendim ya insanda biraz onur olur, boynuzlanmaya devam etsin ne diyelim.

Kesin kadinin haberi vardir diyecektim ki varmis, hic sasirmadim.
Esimin yakin bir akrabasi var, adam face e fotografini koyardi altina once sevgilisi, seni cok ozledim bitanem vs yazardi, sonra karisi canim yakisikli kocacigim... adamin profilinde hem sevgilsiyle hem karisi ve cocuklariyla mutluluk pozlari vardi.
Adami da gorseniz, evladim olsa eldivenle severim
Sinir oldum engelledim adami, siz de yavastan mesafe koyun bu ciftle araniza, böyle genis insanlardan her sey beklenir.

Ben kadindan daha cok dert ettim burdan bilseydiniz sizde hamile halinizle strese girmezdiniz bosuna.

Doğru olanı, en doğru şekilde doğru hamlelerle yapmışsın Gamzeeli tebrik ediyorum öncelikle seni..

Ama ne yalan söyleyeyim bende şok oldum gelen cevaba
ilk once hamile diye arkadaslatin onerisi ile link atacaktim sonra dedim belki ilerde benim bu karsima cikar kiz ogrenir benim yaptigimi kotu ben olurum esim yanlis anlar falan dedim .
gittim agzini ararken gelen cevap uuzerine konuya girdim cevabimida aldim .

Genislik onu sikmiyorsa beni hic sıkmaz

Gorundugu uzre kocasini seviyor kendisi
sinirlide biridir bu kadin
ben cok sasirdim dogrusu
uzak durma karari aldim kendimce

evet bende uzak durma karari aldim
bebegi ve kendidi icin dert ettim kendine
bazi insanlar herseyi hakediyor

Elinden gelenin fazlasını çokta doğru şekilde yapmışsın.. Allah'ım cevaba bak yaa "nikah sendeyse korkma,bazı şeyleri görmezden geleceksin" Çok tiksindirici
Bencede mesafe koyun aranıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…