acaba sevgilisi mi ? gostersem mi

esime soylicem fakat cekiniyorum
esim kizar soylicem desem cocuga bisey olur vs der

Cok kotu bir durum ya..soyleseniz bi dert soylemeseniz bin dert.eger kesin deliller varsa elinizde mutlaka bir sekilde aciga cikarin..kadina yazik ya bide gebeymis

Cok kotu bir durum ya..soyleseniz bi dert soylemeseniz bin dert.eger kesin deliller varsa elinizde mutlaka bir sekilde aciga cikarin..kadina yazik ya bide gebeymis
bilmiyorum
esime soylesem karisma diye kizacak
ama ne bileyim bilmiyorum

bence qrkadasimda biliyor

Hamile kadina boyle bir sey soylenmez. Bebegin ve annenin sagligina verebilecegi zarar bu durumu bilip bilmemesinden daha onemli.

Bir kadini kocasi aldatiyor ve kadnin. Bunu biliyor olmasi cok sacma olur.alenen ortaya dokmusler bide ortak face cok tuhaf bende cikamadm isin icinden.hem zaten kadin bilmiyosa dogumdan sonra mutlaka bir sekilde ogrenmesni saglayin.allh korusn o arkadasnz ben olsam ve siz bile bile soylememis olsaniz size cok kizardm.

Valla evli adamlar sapıtıyo bi yerden sonra sanırım.. Allah söylettiğiyle sınamasın ama karısı bilmiyo mu vs diyenleri de anlayabılıyorum ama nasıl ayarlıyolarsa duyurmuyolar valla canlı şahitleri var bizim de gözümüzün önünde Allah kahretsin hepsini. Bi karısıyla tatile çıkıyo bi sevgilisiyle biz şokk!! En sonunda bir dost imzalı mektup yazıcam kadına valla Siz gördüyseniz başkaları da görmüştür kadına kıyamadıklarından söylememişlerdir..
Ben diye düşünüyorum,ben olsam bilmek isterdim ve defederdim hayatımdan haketmiyo o baba olmayı böyle terbiyesizlikle

bence simdi söyleme acelesi yok. bilmiyorsa eger dogumunu vs uzuntuyle gecirmesin. lohusaliginda da söyleme. dogumdan 2-3 ay sonra söyle derim. eger kadin biliyorsa dogumu bekliyordur belki ayrilmak icin. maddi manevi her anlamda suanda bilmesine gerek yok

Bir diğer senaryo da şu olabilir,bu sevgili kişisi -başka bişey yazmıym sımdı- bilerek açmış olabilir bunu. Ne biliym tartışmışlardır bu yapıştırmıştır hesabı yeniyse,intikam amaçlı..Belki de adamı tehdit edecek,belki de karısı zaten biliyo bırakıcam seni dedi adam tutuştu kız bırakmıyo.. Bu da bi ihtimal olabilir.

Çünkü var böylesi gözümle görmesem inanmam da.. Bana şimdi gel dese yine giderim,nolmuş ki evliyse ben başka o başka diyen kişileri duydu bu kulaklar.. Hala kafamın içinde dönüyo pislikleri.. Bi de kız küçükse daha manyak oluyo böylesi intikam için ya da adam onu boşasın beni alsın için bile yapılmış olabilir

Doğumdan birkac ay sonra söyleyin diyenler olmuş da, kadın o zamana bu adamla birlikte olur yani ne bileyim kadınlık gururu var sonuçta
Hamileyken baskasina giden adamla resmen bosanmasam da bana dokunmasini istemezdim ve bunu bile bile soylemeyene de cok kırılırdim

Sahte bir hesapla profil linkini atma fikri bana da mantıklı geldi.

Bebeğe bir şey olmaz insaallah endişelenmeyin.. Yasayacak ömrü varsa vardır.

Cok zor bir durum ama soylemelisin arkadasina.kizin face i belki ama adam da biliyordur heralde.cesarete bak sen hem foto var hem isim.

Yani çok zor bir durum ama o durumda olsam ben söylenmesini isterdim.Riskli bir hamilelik değilse sorun olur mu bilemiyorum.
Yazık ya çok üzüldüm o kadın için.Umarım mantıklı bir açıklaması vardır

Sen gördüysen herkes görmüştür bırak akrabaları sölesin

Sen de hamilesin kendini bu kadar uzmemelilisin.ben ayni duruma dussem olmaz ins normal zamanda soyleyenin niyetinden eminsem ona kizmazdim ama hamileyken soylenmesini istemezdim.dogum yaptiktan sonra soylenmesini isterdim.evlerden uzakkk ya rabbim sen sasirtma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…