bu kizin facesiAdam o kdr aptalmıkı delilleei eliyle sunacak face te.ya adamın kızkardeşi ise yada kuzenlerinden biri ne biliyim muhtemelen eşinin kıskanmayacagı biri.adam altadma kapasitesine sahip olup o aleni sergileyecek kdr aptal değildir.
Kız kardeşi ya da kuzeni olsa birlikte face mi açacaklar sizce?Adam o kdr aptalmıkı delilleei eliyle sunacak face te.ya adamın kızkardeşi ise yada kuzenlerinden biri ne biliyim muhtemelen eşinin kıskanmayacagı biri.adam altadma kapasitesine sahip olup o aleni sergileyecek kdr aptal değildir.
Yani ortak isim mi kullanıyor Ayşe Mehmet gibi ?bu kizin facesi
ilk kendi ismi sonra adamin ismi yaziyor
hamileligi normal ilerliyorArkadaşınızın hamileliği nasıl bir durumda şuan. Yani her şey yolunda mı yoksa riskli bir hamilelik süreci mi yaşıyor?şuan en önemlisi bebeği sonuçta .Eğer öyle adi bir kocası varsa gerçekten bebeğini riske atmaya değmez çünkü. O kızın koyduğu fotoğrafı profilin falan ekran görüntüsünü alın elinizde dursun. sizi de engeller falan sonra elinizde delil olmaz. Arkadaşınız da yakın bir dostunuz ise uygun zamanda söyleyin bence. tabiki önce o kızın adamın sevgilisi olduğundan emin olmak gerekiyor. Ama evli kimse de yanak yanağa normal bir arkadaşı ile fotoğraf çekilmez bariz aldatiyor adam.
yani iste ayse ahmet gibiYani ortak isim mi kullanıyor Ayşe Mehmet gibi ?
acmayacagini bildigimden soruyorum bende ne yapsam diyeKız kardeşi ya da kuzeni olsa birlikte face mi açacaklar sizce?
ama hamile suanBence bilmiyormuşun gibi yap,
sonra o kadının yanında aç faceyi şaşırmış ol aaaa x ???
De göster.
Ben olsam öyle yapatirdım.
Ben sizi anladım.O üye çok pembe gözlüklerle bakmış bir başka üye de dünkü konuya öyle yazmıştı.Ya kadınlar hamile olunca pembe gözlüklerle bakıyor dünyaya.Adam aldatıyor bariz ben söyleyin ya da söylemeyin diyemiyorum. İki ucu boklu değnek...acmayacagini bildigimden soruyorum bende ne yapsam diye
bende bu yuzden tedirginimYinede emin olmadan böyle bir işe girişmezdim.biraz daha araştırın sonunda eşinin tanıdıgı biri çıkarsa ....önce bi zarflayın bklım arkadaşınız hiç süphe dıyuyormu ilişkilerinde problem varmı.ben farklı bir şekilde arkadaşımın eşinin başka biri ile görüştüğünü duydum.ki duymayan yokmuş hatta kendide farkındaymış.zarfladım söylemedi.direk şu kız dedım nasıl bırıdır kem kum dedi söylemedi.meger herseyı bılıyormuş.bir süre sonra sorunları gelıp kendı anlattı.bu işler iki ucu.. işler .dikkatli yaklaşmakta fayda var.
evet sanirimKız adamla ortak facemi açmış anlayamadım tam .
evet hamile olmasa direk sorardimBen sizi anladım.O üye çok pembe gözlüklerle bakmış bir başka üye de dünkü konuya öyle yazmıştı.Ya kadınlar hamile olunca pembe gözlüklerle bakıyor dünyaya.Adam aldatıyor bariz ben söyleyin ya da söylemeyin diyemiyorum. İki ucu boklu değnek...
hayir arkadasimla arkadasimin esi bizde ekliO kızın munarasi eşin de de var heralde yoksa nasıl çıkıyor tanıyor olabileceklerin de?
Önce eşinize sorun bence bu kız kim diye.
Arkadaşınıza da direk söylemeyin ona supheyi atın. O üstüne düşer ısrarla sorar sikistirirsa anlatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?