tovbeler olsunnKesin kadinin haberi vardir diyecektim ki varmis, hic sasirmadim.
Esimin yakin bir akrabasi var, adam face e fotografini koyardi altina once sevgilisi, seni cok ozledim bitanem vs yazardi, sonra karisi canim yakisikli kocacigim... adamin profilinde hem sevgilsiyle hem karisi ve cocuklariyla mutluluk pozlari vardi.
Adami da gorseniz, evladim olsa eldivenle severim
Sinir oldum engelledim adami, siz de yavastan mesafe koyun bu ciftle araniza, böyle genis insanlardan her sey beklenir.
ataerkil düzen sadece erkeklerin kendini ustun gormesi degil, kadinlar da erkekleri ustun haklara sahip varliklar olarak görüyorlar; kendilerini de erkegi memnun etmekle mukellef zannediyorlar o yüzden erkek ne yaparsa yapsın, kadin sucludur (!) o zihniyete gorehic oyle bi hali yoktu
banada tavsiye verince gorme gec diye dur dedim kendime
Aslinda bu nikah olayini insanlar kaniksamisTiksindim kadından ya. Hadi boşanmaya cesaretin yoktur, afedersin vs ama kadın pişkin pişkin nikah bende diyor.
Bu kadına müstahak, gram acımadım. Çok sinirlendim ya insanda biraz onur olur, boynuzlanmaya devam etsin ne diyelim.
İşte kadının vazifesi de bu kart zamparaların kadınların koynundan çıkıp evlerine dönmelerini beklemek bu yozlaşmış insanlara göre.ataerkil düzen sadece erkeklerin kendini ustun gormesi degil, kadinlar da erkekleri ustun haklara sahip varliklar olarak görüyorlar; kendilerini de erkegi memnun etmekle mukellef zannediyorlar o yüzden erkek ne yaparsa yapsın, kadin sucludur (!) o zihniyete gore
Aslinda bu nikah olayini insanlar kaniksamis
Kocasi aldatan bir kadin bosanmak istese, "erkektir yapar, nikahi sende, biraz disarida gonlunu eglendirsin nasilsa sana geri doner" diye erkegi savunan laflar edebiliyorlar
Boyle bir tanidik var, kadin ayrilmak istiyor "benim kadinlik gururum incindi, dokunmasini istemiyorum, tiksiniyorum" diyor ama hem esinin ailesi hem kendi ailesi "kızım erkektir, ne yaparsa yapsın nikahi sende, elbet donecektir sabret" deyip kadinin bosanmasina karsilar
Kadinin gururu olamaz bu tiplere göre.İşte kadının vazifesi de bu kart zamparaların kadınların koynundan çıkıp evlerine dönmelerini beklemek bu yozlaşmış insanlara göre.
Sinir oluyorum ya, erkek olmak varmış. Aldat, kandır sonra kadın seni kazanmak için uğraşsın daha.
evet hamile olmasa direk sorardim
sanane demezdi eminim ama boyle olunca diyorum ya birsey olursa vs vs
benimkinin facesine bakarken tolganin afina acilmis ortak hesap gordum acaba yanindakini taniyormusun dedim
kizardi bozardi vs ama hicte sordugum sorunun cevabini vereyim demedi
sonra demin ne dedim bazi seyleri gormeyeceksin nikahi sendeyse korkun olmasin dedi
Esimin yakin bir akrabasi var, adam face e fotografini koyardi altina once sevgilisi, seni cok ozledim bitanem vs yazardi, sonra karisi canim yakisikli kocacigim...
Adami da gorseniz, evladim olsa eldivenle severim
tovbeler olsunn
boylesinide ilk duydummm
olay çözülmüş ben daha yorum yapıyormusum.
Yaa arkadaşın ama keşke bu zihniyetler tükense...
Hay nikahina...
Ulan adam başkasının koynuna girdikten sonra nikah onda olsa nolur olmasa nolur. Bu da farklı bir kendini kandırma yöntemi heralde.
Igrenclik diz boyu
Midelerdeki genişlige bak.
.Boyle bir tanidik var, kadin ayrilmak istiyor "benim kadinlik gururum incindi, dokunmasini istemiyorum, tiksiniyorum" diyor ama hem esinin ailesi hem kendi ailesi "kızım erkektir, ne yaparsa yapsın nikahi sende, elbet donecektir sabret" deyip kadinin bosanmasina karsilar
meraba kızlar konuyu son kez duzenleyip bitiriyorum .
hiç oyle fake hesap gibi ekşinlara girismedim öncelikle soyleyeyim
neden mi eğer mesaj atsam ileride karşıma çıkar belkide eşimle aram bozulurdu çünkü eşim böyle şeyleri sevmez .
daha sonra arkadaşıma gitmeye karar verdim bugün saat 11 gibi aradım dedim müsaitsen bi kahveye geleyim senide özledim dedim
oda gel tabi bende seni ozledim seni canım sıkılıyordu zaten dedi .
neyse 1 bucuk gibi gittim
konuya nasıl girsem diye dusunurken ilk bi evliligi nasil gidiyor agzini arayayim dedim cunku disardan gorundugu kadari ile güzeldi .
Dedim aksam bizde biraz tartistik oyle canim daraldi falan dedim kendide belki acar diye .
Bana erkeklerin bazi yaptiklarini gormeyeceksin dedi.
Bende bu laftan sonra actım konuyu hafiften dedim dun benimkinin facesine bakarken tolganin afina acilmis ortak hesap gordum acaba yanindakini taniyormusun dedim
kizardi bozardi vs ama hicte sordugum sorunun cevabini vereyim demedi
sonra demin ne dedim bazi seyleri gormeyeceksin nikahi sendeyse korkun olmasin dedi
kizlar ben konuyu uzatmadim kahvemi ictim ve eve gideyim cocuk huysuzlaniyor dedim (teyzemin oglu ) kalktim .
arkadasiminda gordugum kadari ile haberi var
yani bilmiyorum ben karmakarisigim hem esini seviyor hemde onu aldatmadina goz yumuyor .
Açıkça nikahina guveniyor
ben ustume duseni yaptim pismanmiyim hayor degilim ama duydugum cevaplar beni sekteye ugratti acikcasi .
bu kadar rahatlik pazarda bile yok
hangi kadin gururunu hice sayip donup dolasip bana gelir dysuncesiyle nikahiyla ovunur ki.
bilmiyorum bu nasil is
Ah ah.
Ulen sanki adam 20 dönüm arazi de, tapusunu almış... Şu ülkede kadın olacağıma su kurbağası falan olsaydım keşke.. Gram değerimiz yok.
icinde yasadigi buhran diyorsunuzda hangi kadin yasadigi seyi bi baskasina gorme diyerek tavsiye verebilir .nasılsa nikah bende diye övündüğünü, takılmadığını mı düşünüyorsunuz? ben sizin gibi düşünmüyorum. söz konusu kadın belli ki kendince bir savunma/rahatlama mekanizması geliştirmiş, onu oynuyor. hiçbir kadın, hiç kimse, böyle bir konuya tapusu bende mantığıyla yaklaşmaz. kadının hamile olduğunu söylemişsiniz; içinde olduğu buhranı, keşmekeşi tahmin edebiliyor musunuz? kendisini nasıl rahatlatıyor, nasıl kandırmaya çalışıyor, hiç düşündünüz mü? yeni bir insan getirecek dünyaya; belki korkuyor, belki bir destekçisi yok, anlamaya çalışıyor musunuz?
oturduğumuz yerden ahkam kesiyoruz, yaşaması o kadar kolay değildir emin olun. onur gurur bir tek bizde yok, ne tür psikolojik bir şiddetle, sıkışmışlık duygusuyla bu olayı sineye çekiyor bilemeyiz. bu ülke kadınlar için çok ama çok zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?