- 6 Eylül 2021
- 595
- 1.128
- 43
- 29
- Konu Sahibi nazaarboncukk
-
Afedersin sana bunları söyleyen kişi gerizekalı mi ya . Bu yaşadıklarının neresi normal ya çıldırcam ..
o arkadaşa de ki
“ gel benim kocamla sen evlen “
Okurken kanım dondu, ne ruh hastası insanlar var. Akıl hastanesine kapatılmalı bh adam, hatta tıbbi deneylere falan denek olarak kullanırsın falan lütfen
Böyle birine sabredip hayatını heba etme öyle bir kocayla iliski yürümez o evde çocuk buyutulmez kendine eziyet etme lütfenO gün o kisiden bunlari duyunca aklim almadi. Kendime dedim Acaba kimse ne yasadigimin farkinda degil mi.. cünkü hemen hemen kime anlatmissam hepsi ayni bis Sonuca gidiyordu.. Sabir et deniliyordu.
O gün o kisiden bunlari duyunca aklim almadi. Kendime dedim Acaba kimse ne yasadigimin farkinda degil mi.. cünkü hemen hemen kime anlatmissam hepsi ayni bis Sonuca gidiyordu.. Sabir et deniliyordu.
Bir de yurtdışında yaşıyormuşsunuz böyle şeyler orada daha buyuk suç adamın hayatı kayar burada olsa kocandır yapar kızım diyip eve gönderirler de orada adamlar da korkar kanundan düzenden hukuktan. Allahım yarabbim
Ciddiyim.Sen ciddimisin .Lütfen gercek olmasın
Aynen öyle.Ben artık bu bakış açılarını, bu olayları kınayamıyorum. Ülkemin insanına üzülüyorum. Gerçekten üzülüyorum. İnsanların psikolojisi ciddi anlamda bozuk. Anormallik de değil bu. Ciddi depresyon. Konuyu açan kişi durumun anormalliğini sorgulayacak kadar güvensiz ve korkmuş, o yorumu yapan kişinin algısı şaşmış. Toplu terapi lazım bu ülkeye.
bunlar nasıl normal olabilir Allah aşkına? daha ilk instagram olayındaki kavgada kaçıp kurtulmanız gerekiyormuş zaten. ay diyecek bir şey bulamıyorum inanın. buna normal diyenin akli dengesi yerinde değildir.
Ben boşan demem sen BOŞAN o pislıgın sıfatına mıçsınlar pislik rezilCiddiyim.
Bosanmak mümkün degil.bü yüzden Tek yolum Sessizce Herkezden kacmamdiBen boşan demem sen BOŞAN o pislıgın sıfatına mıçsınlar pislik rezil
BoşanabılırsınBosanmak mümkün degil.bü yüzden Tek yolum Sessizce Herkezden kacmamdi
Adam size sidiğini bile içirmeye kalkmış daha nesi kolay değil?
Sonra? Yanimda mi kalicak saniyorsunuz? O birsey yapmasa ailem yapar, akrabayiz ve kiz kardesimde onun kardesi ile evli,yane kaynimla .Çekişmeli veya değil 10 yılda sürse gidin boşanın bu adamdan bi an önce.
İstedikten sonra insan herşeyi yapar gerisi bahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?