Acaba yaşadiklarim normal mi?

Afedersin sana bunları söyleyen kişi gerizekalı mi ya . Bu yaşadıklarının neresi normal ya çıldırcam ..

O gün o kisiden bunlari duyunca aklim almadi. Kendime dedim Acaba kimse ne yasadigimin farkinda degil mi.. cünkü hemen hemen kime anlatmissam hepsi ayni bis Sonuca gidiyordu.. Sabir et deniliyordu.

Okurken kanım dondu, ne ruh hastası insanlar var. Akıl hastanesine kapatılmalı bh adam, hatta tıbbi deneylere falan denek olarak kullanırsın falan lütfen

Akil Hastahanesi demisken.. beni oraya yatirmislar. Bir ara. "Esimde" cikartmak icin Hic Ugrasmadi. Ailem deseniz.. onlarin baska bir sorunlari vardi, o Hall olunca.. "birakin nazarboncuk zaten iyi güvenli bir yerde, allahtan sorunumuz hall oldu "dediler
Sorunlarida aileden biri, akilsizlik yaptmasiydi.

bunlar nasıl normal olabilir Allah aşkına? daha ilk instagram olayındaki kavgada kaçıp kurtulmanız gerekiyormuş zaten. ay diyecek bir şey bulamıyorum inanın. buna normal diyenin akli dengesi yerinde değildir.

O gün o kisiden bunlari duyunca aklim almadi. Kendime dedim Acaba kimse ne yasadigimin farkinda degil mi.. cünkü hemen hemen kime anlatmissam hepsi ayni bis Sonuca gidiyordu.. Sabir et deniliyordu.
Böyle birine sabredip hayatını heba etme öyle bir kocayla iliski yürümez o evde çocuk buyutulmez kendine eziyet etme lütfen

Haklisiniz, fakat "esim" akli coook geride. Onu zamaninda Türkiyeden getirdim. Dogru'da büyüdü. Okul vs okumadi pek. Buraya uyum saglamadi. Sanki burasi dogudan bir sehir olup öyle davraniyordu. Genisletmek sifir.

Aynen öyle.
Bazen düsüniyorum Acaba Ben mi yalnis birsey yapiyorum. Köyden gelmesi ve Hic bilgili insanlarla Ortamda oturmamasi, onun Akli bukadarini biliyordu. Arkadas etmesini istemezdi. Benimde etmemi istemezdi. Düsünün insta bile bir hesap kullanmamizi istiyordu, okadar Güveniyordu. Daha bircok sey. An cok Baba olmasini istiyordu, neden? Evde kalirim, hanim olurum diye. Cocuk büyütmek cocuk getirmekle yetmiyordu. Ondan iyi bir Baba olunmazdi.
Ailem arkamda durmadiklari beni cok üzdü, okadarmiydim Ben onlara.

bunlar nasıl normal olabilir Allah aşkına? daha ilk instagram olayındaki kavgada kaçıp kurtulmanız gerekiyormuş zaten. ay diyecek bir şey bulamıyorum inanın. buna normal diyenin akli dengesi yerinde değildir.

Aynen öyle , haklisiniz.

Ailem icin Sabir, Mücadele etim.

gerçek olamayacak kadar korkunç. Çişini size içirdi ve siz ortalığı ayağa kaldırmadınız mı? Korku filmi gibi . Yapmayın hemen suç duyurusunda bulunun.

Adam size sidiğini bile içirmeye kalkmış daha nesi kolay değil?

Çekişmeli veya değil 10 yılda sürse gidin boşanın bu adamdan bi an önce.
İstedikten sonra insan herşeyi yapar gerisi bahane
Sonra? Yanimda mi kalicak saniyorsunuz? O birsey yapmasa ailem yapar, akrabayiz ve kiz kardesimde onun kardesi ile evli,yane kaynimla .
Ölümle Tehdit edildim.
Keske bosana bilsem olaysiz.
Baska yolum var onu denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…