• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba ?

genelde erkek arkadaşlı eklidir ..
bende girer bakarım arada ..
bayan yoktur listesinde ..
cokta girmez zaten internete ..

bayan arkadaşlarını eklemesinde,gönderilerini beğenmesinde ne varki....ne olur yani öyle olursa..seni aldatma ihtimali mi artar..
canım yapcak adam herşekilde yapar...gönderileri filan beğenmeye bakmaz bu işler..hatta bundan zararda gelmez..yeterki insanın içinde olmasın

bence kendine güven ve bu durumuda hiç ipleme..

Elbette aldatacak adam her türlü aldatır.
Benim düşüncem beğendi aldatacaktan çok neden böyle bir şey olsun ki yönünde :31:

genelde erkek arkadaşlı eklidir ..
bende girer bakarım arada ..
bayan yoktur listesinde ..
cokta girmez zaten internete ..

Sizler evlisiniz sanırım maşallah adamlar çalışmaktan vakit bulamıyor :1:
Biz öğrenci olduğumuz için karşımızdakinin de bol bol vakti oluyor bunlara işe mi sokmak lazım acaba yorgunluktan kafasını kaldıramasın :31: :ssz:

Maşallah diyelim size öyleyse :)
Ben daha kısıtlayıcıyım maalesef ya da zaten böyle şeyler yapmak içimden gelmediği için karşımdakinin karışmasına gerek kalmayınca öyle bir izlenimim oluyor :50:

kodlarınız uyuşmuyor olabilir
yani benm sevgilim çok kıskanç bir şeye izin vermez etmez ama bende öyleyim işte bende öyle olunca sorun çıkmıyor.
sizde sen fazla kuralcısın ama sevgilin rahat sanırım ondan kaynaklanıyor.

karşı taraf bunu yaptığında benim aklımdaki soru işareti direk NEDEN? oluyor
siz rahatsanız ne mutlu :nazar:

Çok şükür rahat ve mutluyum...
NEDEN? sorusunun cevabı belli değil mi?
Adam kız arkadaşının fotoğrafını gerçekten beğenmiştir,facebook durumu hoşuna gitmiştir vs.
Sonuçta insanlar da oraya sevgili,aile,bebe fotoğrafları,durum olarak da maçlardan,güncel olaylardan bahsedip koyuyor onları beğenmesinden neden rahatsız olayım ki?

Merhabalar arkadaşlar :)
Bugünlerde sürekli kafamı kurcalayan bana rahat vermeyen bir konu var ve merak ediyorum bir tek ben mi?
Öyleyse çok üzüleceğim :ssz: Şimdi konumuza geçelim:
Eşinizin/sevgilinizin/nişanlınızın sosyal medyada hanım arkadaşlarını eklemesini,takip etmesini,gönderilerine beğenide bulunmasını nasıl karşılıyorsunuz?

İlk cevabı ben vereyim önce ben sana yetmiyor muyum triplerine girip sonra ne yaparsan yap diyerek vicdan azabı yaşatıyorum :30:
Bundan sonraki tercihlerimi internetten pek anlamayan adam yönünde kullanacağım :1:
Peki sizlerin bu konuda görüşü nedir ?

hiç hoş karşılamıyorum..baskıcı tutucu ve yobazım..
facesini kapattırdım..o da alıştı benim kıskançlığıma..
yuvarlanıp gidiyoz çok şükür..

Back
X