Acelyam 2aylık burnusum

ACELYAM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
694
5
118
42
Almanya
kizlarrrr iste burnumun 2 aylik halii daha sis olmasina ragmen her gecen gün dahada sisleri iniyor vede güzellesiyor...MASALLAH:nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım harika gözüküyor.Doktorunun eline sağlık.Her geçen gün şişlikler indikçe daha da mükemmel gözükecektir.Yeni burnuşunla sağlıklı ve mutlu günler diliyorum sana.Darısı bnm başıma bende 2 ayı geride bırakabilseydim hayırlısıyla.Bnm ne kadar şiş olduğumu tahmin edersin artık... :)))
Çok öpüyorum...

canlarimm hepinize ayri ayri tesekkurler mucuksladim sizlerii..darisi olmak isteyenlerin basinaa..begendinize sevindim...:1hug::1hug:

Yaw Nuray çok tatlısın:D Sevincinden 3 tane ayrı başlık açmışsın:)) benim de yüzlerce açasım var, maaşallah diyelim Allah mutluluğumuzu bozmasın;)

Yaw Nuray çok tatlısın:D Sevincinden 3 tane ayrı başlık açmışsın:)) benim de yüzlerce açasım var, maaşallah diyelim Allah mutluluğumuzu bozmasın;)

efet yaaaa napayim:) hersey guzel gidiyor ALLAH bozmasin cumlemizi diyorum:) o senin tatliligin canookaydirigubbakcemile2

uuuuuuuuuuuu buraya yorum yapmamışım nsl kaçmış benden:)
resimlerinde söledim yine söyleyeyim süper deişim iyiki olmuşsun cnm çok ama çok yakışmış:)

uuuuuuuuuuuu buraya yorum yapmamışım nsl kaçmış benden:)
resimlerinde söledim yine söyleyeyim süper deişim iyiki olmuşsun cnm çok ama çok yakışmış:)

nasil kacar bilmiomkii:)) üstadd kacmasin bi daha :) saol canimin icin findukummmgamyoncuiremsu

nasil kacar bilmiomkii:)) üstadd kacmasin bi daha :) saol canimin icin findukummmgamyoncuiremsu

burun estetigi benden sorulur dermişimmmmmmmmmmmmmm:delphin::1:
valla bi yere yorumm yapmıyosam dalgınlıgımdandır:)yoksa kaçmas:)sempatiksalakcinni

kıs açelyaaaa son ekledigin eski resimlerin nsl öle ya höng oldum inannnnnn iyiki olmuşsun gerçkten kaşın gözün güzelligini kapıyormuş eski burnun şimdi tam bi barbie olmuşsun tü tü mşlh:)yeni hallerini ekle hep gözümüz gönlümüz açılsın:)

kıs açelyaaaa son ekledigin eski resimlerin nsl öle ya höng oldum inannnnnn iyiki olmuşsun gerçkten kaşın gözün güzelligini kapıyormuş eski burnun şimdi tam bi barbie olmuşsun tü tü mşlh:)yeni hallerini ekle hep gözümüz gönlümüz açılsın:)

mucuksssss nemcim yirim seni:))) biliyom ya eski burnum erkeksi burunmus emre bey öle demisdi:) sonra burnumu incelerkene hakikaten öyle dedim ya erkeksi duruyom::) burnum dan memnun kalmayan tek kisi benimkisi oldu oda kiskancligindan :) biliyo yakisdini gözumun ortaya cikdigini anammmm iyice cildirdi kiyafetime saten karisiyodu simdik oldu cilgin derberder:Dhihoyyyt

Back
X