Acemi tarot

Zor ve sıkıntılı bir dönemin sonu görünüyor. Yakın zamanda işler yoluna girecek. Bir tatili planı yapmaya başlasanız iyi olur. Ailenizle tatil söz konusu olabilir. Eşinin destekçisi olman gereken bir döneme giriyorsun. Fevri hareketlerden kaçın, iç sesini dinle doğru olana karar ver ve eşine vereceğin iyi tavsiyelerle yol göster. Zamanlama yüzünden kapınıza kadar gelmiş bir fırsatı kaçırabilirsiniz. Ama üzülmeden yolunuza devam edin. Çünkü bu sadece kulağınıza küpe olacak gözünü dört aç ve gelen fırsatları kendi lehine çevirmeye çalış. Maddi anlamda geçici bir duraklama dönemine girebilirsin. Güçlü kalabilmen önemli. Tutumlu davranman gereken dçnemler olabilir. Ama finansal güvence yakınlarda. Bu darlık zamanında ailenin önemini kavrayıp hayattaki küçük şeylerde güzellik bulmayı öğreneceksin. Ve mutlu bir aile hayatı seni kucaklayacak. Ailene ve evine duyduğun sevgi seni olduğundan daha da merhametli ve sevecen bir hale gewtiriyor. İç sesine güven ailenin yanında ol. Maddi manevi kademe atlayacağınız günler yakın.

Teşekkür ederim, beni kırmadığın için. Maddi sıkıntıyı uzun zamandır yaşıyorum. Manevi olarak da ve eşimle ilişkim olarak da iyi bir dönemden geçmedim ve geçmemekteyim halen. Bu süreler ne kadar bir zamanı kapsar tahminen?

Hayatınında olumlu değişiklerin olacağı bir dönemdesin. büyük ya da küçük değişikler yapmak için iyi bir dönem. Son yaşadığın olaylar inancını yıktıysa da, artık bunların
senin için olumlu olduğunu görmeye başlayacaksın. İyi şans senden yana. Kendini kapana kısılmış hissedebilirsin. Sende olmayana odaklanmakla elinde olanların kıymetini
göremiyor olman olası. Hayatında eksiklik hissedebilirisn.Dalfgınlık ve sıkıntı çevrende olabilir. Yakın zamanda özgüvenin bilgeliğin ve sınırlamalarınınmeyvelerini vermeye başladı.
Hayatın boyunca olmasını istediğin bir şey için çalışmalarının karşılığını fazlasıyla alacaksın. Ailende huzur ve mutluluğu bulacaksın. Beklenmedik finansal sorunlar yaşasanızda başarılı bir serbest meslek
edinimi sonucu ev durumunda iyilik ve lüks yaşam sahibi olacaksınız.

çok sağol canım
gönlüne sağlık

Hayatına yeni biri giriyor ya da bir ilişki yeni bir boyuta taşınıyor. Su grubu bir erkekle birlite olma olasılığın yüksek. Sezgili, duyarlı, arkadaş canlısı biri. Bir aşk mektubu
ya da itiraf kapında. Bunun üzerine beklenmedik değişimler olabilir aşk hayatında. Ancak burada önemli olan başkası gibi davranma ve kendin ol. Bu yeni ilişkiyle beraber sen de yenileneceksin
farklı deneyimler yaşamaya hazırlan. Bu yeni duruma adapte olmak senin için zor olabilir özgürlüğüm mü yoksa bir kişiyle hayatı paylaşmak mı diye bir ikilemde
kalabilirsin. Bu kadar stres yapma ve içini ferah tut yaşadıklarını endişeden arınmış daha esprili gözlerle görmeyi denemelisin.

Çok teşekkür ederim:))

bana da evliliğimle ilgili bakabilir misin?Tşk.ler.

Kariyerine fazlaca odaklanmaktan kaynaklanan sıkıntılar yaşamış olabilirsin. İş hayatında iyiye yola alırken aile hayatında gerekli planlamalarınıyapman gerekli ki hem işi hem aileyi beraber idare edebilesin kasosa sebep olmaamalısın. Tanınma arzunu çevrene gösteriş yapma isteiğini bastırıp daha mütevazi bir hayat süremeyi seçme kararı vermen senin hayrına olacaktır. Zaman ilerledikçe özgürlüğüne daha düşkün hale geleceksin. bu duygunla bir aile olma konusundaki dengeyi sağlayamazsan kavgalar baş gösterebilir.

Merhaba, ismim Didem rica etsem bana da genel olarak bakabilir misiniz
Genel olarak bakım yapmıyorum artık çünkü tarotun mantığına aykırı soru sorarsanız cevaplamaya çalışırım sorunuzu ne kadarbelirgin sorarsanız o kadar iyi olur.

Ben de özelden yazdım.
Teşekkür ederim şimdiden :34:

Yatırım yapmak için iyi bir zaman. Bir kontrat ya da anlaşma yapabilirsiniz. Bunu evinizin kurulacağı olarak yorumlamak mümkün. Şu an bir moral çöküntüsü duygusu ile uğraşıyorsun. Hayatına devam etme gereği hissediyorsun. Bu dönemde bir ev, ya da iş değişikliği olası. Mevcut durumunla ilgili olan endişelerein gereksiz. İleri gidişte yaşanan herhangi bir duraksama geçici. Bir dönüm noktası söz konusu. Ev için sorduğun ise ekim ayı olarak gözüküyor ancak zaman konusundaki ilk bakımım o yüzden hata olabilir.

Yatırım yapmak için iyi bir zaman. Bir kontrat ya da anlaşma yapabilirsiniz. Bunu evinizin kurulacağı olarak yorumlamak mümkün. Şu an bir moral çöküntüsü duygusu ile uğraşıyorsun. Hayatına devam etme gereği hissediyorsun. Bu dönemde bir ev, ya da iş değişikliği olası. Mevcut durumunla ilgili olan endişelerein gereksiz. İleri gidişte yaşanan herhangi bir duraksama geçici. Bir dönüm noktası söz konusu. Ev için sorduğun ise ekim ayı olarak gözüküyor ancak zaman konusundaki ilk bakımım o yüzden hata olabilir.

Teşekkür ederim. Ağzına sağlık canım:16:

Aslında beni ilgilendiren şu an özel bir konu yok,bir anlık ilgimi çekti sadece belki bende genel baktırıyım dedim fakat özel bir durum olmadığı için vazgeçtim canım :-) Yine de çok teşekkürler :-)

Rica ederim canım sorun olursa sorabilirsin her zaman :) :71:

Banada bakabilirmisin :) madem bakmaya yeni basliyorsun benim icinde degisiklik olur
bende ask hayatimi merak ediyorum neler olucak neler yasiycam
gerekli baska bir bilgi varsa eger söyliyim ?? yazmamissin ama

Banada bakabilirmisin :) madem bakmaya yeni basliyorsun benim icinde degisiklik olur
bende ask hayatimi merak ediyorum neler olucak neler yasiycam
gerekli baska bir bilgi varsa eger söyliyim ?? yazmamissin ama

Mutlu bir aile hayatına sahipsin. Çevrendekilerle arkadaşlarınla ve ailenle ilişkilerin oldukça doyumlu. Şu an içinde bulunduğun durum ise aşk hayatında işler umduğun gibi gitmiyor. Geçmşte yaptığın bazı hatlara takılıp kalmış durumdasın. Kaybettiğin sevgilin için hala yas tutmaktasın. Bu dönemi atlatabilmek için ailen ve arkadaşlarından yardım alman iyi olabilir.Haziran ayı bitmeden duygusal anlamda yeni bir boyuta geçeceksin. Huzur ve güven bu yeni ilişkinin temellerini oluşturacak.

ailem ve evlat için daha doğrusu çocuk sahibi olmak için farklı bi dönemeçteyim.
bi değerlendirsen :)

Hayatında sorun olarak gördüğün ne varsa hepsinin yoluna girdiğini göreceksin yavaş yavaş. Ruhsal ve duygusal anlamda olgunlaştığın bir dönemdesin hayatında daha farklı anlamlar arayışına giriyorsun mevcut durumun duranlığı seni sıkıyor.İerleme yeni bir şeyler yapma arzun her şeyden güçlü. Bebek konusunda ise önüne gelen fırsat kaçacak. Bu sebeple hoşnutsuzluk ve skıntı çekeblirsin. Seyahat planları söz konusu.

Back
X