- 24 Aralık 2012
- 1.840
- 237
- 163
merhaba benim bir sorum bu şekilde diğeri ise iş hayatımla ilgili. ben şu anda çalışmıyorum gönlüme göre bir iş bulabilecek miyim yakın zamanda?
şimdiden çok teşekkür ederim.
1-
Sen sezg,li duyarlı arkadaş canlısı birisin.Mevcut ilişkin kartlara göre bitecek gibi görünüyor maalesef. Ama bunun senin için hayırlı olduğu ve yaaşnanlardan ders çıkartman olası bir durum. Sonrasında yeni ve güvenilir bir ilişkiye başlayacaksın. Kendine ve çevrendekilere özen göstermen gereken bir dönem. Aile ile iletişimin artabilir.
eylül ayı söz nişan görünüyor.
2-
Yakın zamanda bir mülakat vs gibi bir şeye girebilirsin. Ya da iş görşmesi senden yaşça büyük iyi konumda birinden tavsiye - yardım alacaksın. Onu iyi değerlendir sana söylenenlere kulak ver. İş konusunda ilk başta pek de akıllıca olmayan bir karar vermiş olabilirsin. Ama önemli olan buradaki hatalardan ders alman ve önüne bakman. Bir iş yerine girdiğinde ilk olarak herkesin amacını değerlendirmeye almalı körü körüne konıuşup hareket etmemelisin. Yapı olarak kendinden emin ve bağımsızlığına düşkünsün ne olursa olsun fikrini savunan birisin ama çalışacğın muhtemel işler bu yapıya ıuygun olmaya bilir. Biraz nabza göre şerbety vermeyi öğrenmen gerekiyor. Olunklu ol ve uzun vadeli kariyer planları yap. Ona göre adımlar at. Sadece gününü kurtaracak iş değil önü açık bir alan tercih et. Bu şekilde bir yol izlersen gireceğin her işte önemli başarılar elde edecek git gide öz disiplini kuvvetli başarılı birine dönüşeceksin. Bir işe girmen bir ortaklıkta bulunman olası. Yaratıcı ve orjinal fikirlerinle takdir göreceksin. İki yerden birden iş teklifi gelebilir seçeneklerini dikkatle değerlendir arkasından her şey hızla gelişecek.
Gelecek yıl mart ayı olarak çıktı kartın.