Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım takipteyim![]()
mrb bende baktırabilir miym?23 yasndaym.terazi burcuym.6 ay ònce nisanlmdan ayrldm.o döncek mi?gelecekteki is ask durumları nasl olcak?tesekkür ederm.
Iyi gunler birde bana bakarmisin ilskim konusunda kararsiz ve cikmazdayim aklimda soru isaretleri var ama uzun surede cozulebilicek seyler kartlar ne der acaba :)
Bu ara hoslandigim birisi var aceba biseyler olma ihtimali var mi bakabilirmisin
Cnm banada bakarmısın aşk varmı ufukta :)
Burcu ya da yükseleni ateşgrubu brini geride bırakmışsın. hayatına ise burcu ya da yükseleni hava grubundan birisi girecdek. Aşk ve evlilik teklifi çıktı kartlarında.[/QUOT
doğru bildin canım :)evlilik varmı ya?
merhaba özelden bilgilerimi yazdım bana da bakar mısınız?
banada bakarmisn nolur...hic arkadasim yok boyle gercekten onlarla olmaktan onlarla eglenmekten zevk aldigim...yapmacikta olamadigim icin kendimi cok yalniz hissedyorum...kendimi zevmez oldum artk...ne zn normal biri olucam gulup eglenmek benimde hakim ama yapamiyorum icim kararmis26 yasimdayim
merhaba canım, hayatıma ne zaman yeni biri girecek yani aşk hayatım için bakarsan sevinirim.kolay gelsin :)
banada bakar mısınız çok istiyooorum
Bana da bakar mısın canım rica etsem özelden mesaj atamıyorum :/