Açgözlü Kp kabusu

Köyde yıllardır yapamadığı inşaatı tamamlamaya çalışıyor. Para yok borç var diyor evde herşey dolu en pahalısından tv aldı tüplüyü bize verdi ve diyordu onlara tv verdim benimkinin borcunu ödemediler öyle nefret ediyorum ki
Kocan kocan kocan derim başka da bişey demem sen kocana de ki beni hiç karıştırma laf duymak istemiyorum kendin nasıl halledersin hallet insan sinir hastası olur bende 5 yıl kv aynı bahçe içinde yaşadım kadın bir gün iki kilo domates almadı eve hiç birseyi beğenmez kocasından maaşı var evini duzer herkes bende oturur onun evi müze en son birşey yaptı bana orda kocam dur dedi bir hafta içinde ev bulduk temizlettik çıktık 3ay oldu görmüyorum konuşmuyorum

Kocan kocan kocan derim başka da bişey demem sen kocana de ki beni hiç karıştırma laf duymak istemiyorum kendin nasıl halledersin hallet insan sinir hastası olur bende 5 yıl kv aynı bahçe içinde yaşadım kadın bir gün iki kilo domates almadı eve hiç birseyi beğenmez kocasından maaşı var evini duzer herkes bende oturur onun evi müze en son birşey yaptı bana orda kocam dur dedi bir hafta içinde ev bulduk temizlettik çıktık 3ay oldu görmüyorum konuşmuyorum
Haklısınız anlatamıyorum dedim ya hani dinlemiyor beni başka birşeyle ilgileniyor ben bu konuda konuşunca boşver takma diyor konuşturmuyor bile ağzını açıp tek laf edemiyor onlara

Saka gibi adama bak.
Siz ne yiyip içecekmişsiniz?
Ac gözlü az gelir buna 1400 lira alan adamdan 1000 lira istemek ne yuh!
Toprak doyursun gozunu

eşin adam olsun da asgari aldığına ikna etmeye çalışacağına size verecek param yok desin.

Siz neden çalışmıyorsunuz ?
yeni ev yeni düzen kredi asgari ücret?
nasıl geçiniyorsunuz?

bence ihtiyaç kredisi çektik ödeyemiyoruz yardım edin diye siz ağlanmaya başlayın para onlarda çıkacak olursa kesin bir daha aramazlar bence :D

Orada yaşıyorken iki oglu da para gönderiyor du 1.500 biri 1500 diğeri benim bi pazarıma yetmiyor o para diyordu şimdi de bize böyle yapıyor . Bizden beklentisi yani iki oğlundan inşaat borcunu kapatsınlar, yemeye para göndersinler , bana araba alsınlar , siğortamı yatırsınlar sonra kendi hayatına baksınlar .ölmezsek biz daha genciz ve istediğimizi giyip gezemiyoruz bile ha birde eşim çocuk istiyor ben nasıl bakarız demek yerine doğuma kaynana gelir gitmez diye üzülüyorum isimleri geçince tüylerim diken diken oluyor nefret ediyorum

olay şöyle Kp gille birlikte yaşıyordum önceden bir sene oldu ayrı eve geçtik . Ben çalışmıyorum esiminde maaş asgari ücret bu bir senede her ay para istedi oğlundan her ay 1000 lira istedi kv aracılığıyla zannımca bunlar esimin aldığı maaşın daha fazla olduğunu zannediyor. Biz taşındığımızda evimizde doğru düzgün esya yoktu daha doğrusu hiç yoktu biz ihtiyaç kredisiyle aldık herseyi ve hala eksik var ve diyor ki esya alacağınıza bana para göderin esyasızda durulur, baba yaşıyorken ayrı ev mi dizilir şeklinde konuşuyor ve aylardır oğluyla konuşmuyor aynı ortamda yüzüne bile bakmıyor. Esim babasına konuşma bile yapmıyor en çok sinirlendiğim de bu ya ben onlar hakkında konuşsam beni dinlemiyor konuyu değiştiriyor ya da bana sen konuş babamla diyor. Uzattım kusura bakmayın ama artık bıktım bu durumdan napabilirim de halledebilirim bu sorunu.defalarca da söyledim annesine ve babasına size para gönderirsek bize hiç kalmıyor diye :110:
aynı durum bizde de var evimiz ayrı ama pazar parası fatura parası okuyan erkek kardeşe haşlık sürekli bizden isteniyo vermiyoruz ısrarla her ay tekrarlanıyo
belki eşim habersiz veriyodur onuda bilmiyorum:işsiz:

Eşime defalarca konuşma yaptım bazen öfkeli bazen sakin ama onu devreye sokamadım bir türlü ne yapmalıyım siz olsanız eşinizin onlara haddini bildirmesi için nasıl bi yöntem denerdiniz

Haklısınız anlatamıyorum dedim ya hani dinlemiyor beni başka birşeyle ilgileniyor ben bu konuda konuşunca boşver takma diyor konuşturmuyor bile ağzını açıp tek laf edemiyor onlara
Aynı eşimin kardeşi o da böyle ama anne de baba da olsa haksız haksızdır söyleyeceksin böyle olmaz yaaa

aynı durum bizde de var evimiz ayrı ama pazar parası fatura parası okuyan erkek kardeşe haşlık sürekli bizden isteniyo vermiyoruz ısrarla her ay tekrarlanıyo
belki eşim habersiz veriyodur onuda bilmiyorum:işsiz:
Allah yardımcınız olsun ne deyim. Erkek evladı geleceğin sigortası olarak büyütüyorlar o yüzden bu sorunlar ben Kp en büyük oğlunu para göndermiyor diye evlatlıktan reddetti şimdi onun adını kimse ağzına alamıyor her gün beddua ediyor oğluna. ..kendi evladına

Back
X