Acı çekiyorum ve bilin istiyorum

okudugumdan hiç birşey anlamadım kusura bakma

konu sahibi duygu yoğunduluğundan kendini tam anlamıyla ifade edememiş olabilir sadece siz değil birçok kişi yazmış. böyle yorumlara gerek yok diye düşünüyorum çünk adı üstünde bir derdim var başlığı ve konu sahbinin gerçekten bir derdi var

Cute kesinmi peki.hemen olumsuz dusunme lutfen...tamamcok zor surec ama ben 7.haftada ogrenmistim bosgebelik oldugunu.
Belkigec dollenme falandir..
yumurtlama gununde ılıskı yok 20 ocak ve 22 ocakta ılıskı var 1 subatta reglı tarıhım. esım gorev ıcabı yoktu zaten yanımızda ama dr buna hıc tenezzul bıle etmıyor.
Kesın degıl ama bence saglıklı olma umududa kalmadı cumartesı usg ıle bakılacak.

bencede geç döllenme var yani daha 3 haftalık .. ve kan değerleride buna bağlı olarak öyle..

başka bir doktoramı gitsen acaba?

Öncelikle geçmiş olsun, Allah Hakkınızda hayırlısını nasip eylesin,
Sanırım ikinci Bebek kararınız çok yeni idi, inşallah hayırla sağlıkla kucağınıza alın bu bebeğinizi , bu Bebek kısmet değilse de , en yakın Zamanda yeniden sağlıkla bebeğiniz gelsin ailenize inşallah ,

Biz de ilk Bebek istediğimizde 12 ay boyunca olmadı sebepsiz, ilk aylar büyük üzüntü ve yıkım yaşamıştım ,
sonra problem çok basit bir ilaçla düzeldi çok şükür , doktorumuzdan Allah razı olsun ,
şimdi bakıyorum ; otuzundan sonra evlenen arkadaşlarımın dahi ilk birkaç ayda hemen oldu bebekleri, herşey nasip kısmet işiymiş .

Bir de şu anki üzüntünüze istinaden , naçizane birşey söylemek isterim , hamilelik durumunu ilk aylar söylemedim ben kendi anneme dahi, ne Zaman detaylı ultrason oldu , doktorumuzdan cinsiyeti ile beraber müjdeli haberleri aldık , o zaman söyledim ,
Özellikle küçük çocuklarda Zaman mefhumu olmadığından, annesinin karnı belirginleşince söylemek daha doğru, çocuklar aynı zamanda sabırsız da oldukları için dokuz ay zarfında" hadi ne zaman gelecek bu Bebek kardeş " diye düşünüp sıkılabilirler de,

İnşallah menfi bir durum olmaz , fakat olursa da oğlunuz çok derin etkilenmeyecektir inşallah yaşı itibari ile...
En yakın zamanda hayırlı haberlerinizi alalım inşallah ..
Çok temiz kalpli iyi niyetli birsiniz, Allah vermeyeceği birşeyin istek duygusunu vermezmiş insana, siz de çok istiyorsunuz Allah'ın izni ile yakındır dört kişilik aile olmanız ...

CuteMom İnşallah hayırlı haberlerini alırız canim ben inanıyorum. Ben çok sabırsız bir insanım dayanmaz şimdiye kadar başka bir doktora daha giderdim. Sen de gitsen mi acaba? Namaz sonrası sana dua edeceğim canim. Hamile değilim ama belli mi olur Rabbim belki kabul eder. Sen de umudunu yitirme sakın.

Gitttim gitmem mi oda karından kese gördü ama doktorun kıst olarak degerlendırmıs
sen sımdı degıl buraya fızanada gıtsen bekleyeceksın zamana ıhtıyac var dedı.
Ama bellı bı sonuca erersekte bır kac doktora gozukecegım canım

Allah şifa versin bebeğine. olumlu düşün dua et. Kenzul Arş duası var onu okumanı tavsiye ederim... İnşallah bebeğin seninledir... Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin.

ama bu durumda, gerçekten geç döllenme var gibi... yumurtlama tarihinde yumurtlamayıp, 20 sine doğru yumurtlamış olabilirsin bu durumda ki muhtemelen öyle..

Canim olumsuz düşünme olur mu? İnşallah bebeğini saglikla kucagina alırsın. Olumsuzluklar yasamissin ama onlar geride kaldi. Bu sefer öyle olacagini nereden biliyorsun? Olumlu düşün. Her şey guzel olacak

bir arkadaş yazmış bende aynı fikirdeyim, sarılıp koklayabileceğin bir çocuğun varmı ne güzel.
şükredebilmen için bir sebep bence.
hiç olmayanlar ve bu stresi yaşanlar (ben dahil) ne yapsın?

canım ultranosla karından baktılar değilmi?

erken zamanda tehlikeli diye alttan bakmıyorlar galiba sende dikkat et

bir arkadaş yazmış bende aynı fikirdeyim, sarılıp koklayabileceğin bir çocuğun varmı ne güzel.
şükredebilmen için bir sebep bence.
hiç olmayanlar ve bu stresi yaşanlar (ben dahil) ne yapsın?

çok çok haklısın canım bende 5 yıl yaşadım imkansız dedi doktor olunca ise rabbimin mucizesi bu dedi o derece imkansızdı yani.. ama psikoloji dersinde görmüştüm hamile kalıp sonra sıkıntılar çıkıpta düşükle yada kürtajla sonuçlanırsa kadınlar sanki evlerinden yaşayan bir evlatları ölmüş gibi değerlendiriyorlarmış..

ben o kadar uğraştım acılar çektimki senide çok iyi anlıyorum allahım kimseyi aratmasın o hastane kapılarında rabbim kucağınızı doldursun

amin cnm, ben bir tane kaybettim. bir tanede beklemedeyiz. ne olacak Allah bilir.
sana imkansız denmiş ne güzel kavuşmuşsun yavruna darısı başımıza inşallah.

amin cnm, ben bir tane kaybettim. bir tanede beklemedeyiz. ne olacak Allah bilir.
sana imkansız denmiş ne güzel kavuşmuşsun yavruna darısı başımıza inşallah.

çok şükür canım doğum yaptım nasılsa olmuyor yani tıbben imkansız diye korunmamıştım ve 1 yıl sonra ikinciye hamile kaldım. doktor bir mucize bir kere olur ikinci olmaz demişti ve çok şaşırmıştı ama herşeyin hayırlısını ve tam istemek lazım allahtan ben boşandım mesela..

ve çok zor büyütüyorum çocuklarımı herşeyin başı sağlık ve huzur gerisi gelir inşallah sağlıkla gelsin meleğin canım

İçimi acıttın kimbilir senin nekadar canın yanıyo rabbimden senin için bir mucize diliyorum güzel yüzüne güzel yüreğine sıcacık bir gülümseme konduracak bir dilek rabbim muradını versin muradını önce karnına sonra koynuna koysun duaların kabul olsun inşallah

benim de o civardaydı tam ikş katı olmadı hiç bhcg katlayışım, 2 günde bir gidip kan veriyodum deli gibi, dr yasaklamıştı bana bhcgyi, artık kafayı sıyırmıştım, burda bunlailgili açılan yazılan ne varsa okudm, kendim de topik açmıştım, üstelik tüp bebekle hamile kalmıştı, düşün bende ki stresi, şimdi kızım 2 yaşında, bu kadar sıkma kendini, illa ikiye katlıycak diye bişey yok her bünyede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…