- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 158
- 35
okudugumdan hiç birşey anlamadım kusura bakma
yumurtlama gununde ılıskı yok 20 ocak ve 22 ocakta ılıskı var 1 subatta reglı tarıhım. esım gorev ıcabı yoktu zaten yanımızda ama dr buna hıc tenezzul bıle etmıyor.Cute kesinmi peki.hemen olumsuz dusunme lutfen...tamamcok zor surec ama ben 7.haftada ogrenmistim bosgebelik oldugunu.
Belkigec dollenme falandir..
valla bende geç döllenmeden süpheleniyorum.. sanki testler için erken gibi geliyor.Cute kesinmi peki.hemen olumsuz dusunme lutfen...tamamcok zor surec ama ben 7.haftada ogrenmistim bosgebelik oldugunu.
Belkigec dollenme falandir..
yumurtlama gununde ılıskı yok 20 ocak ve 22 ocakta ılıskı var 1 subatta reglı tarıhım. esım gorev ıcabı yoktu zaten yanımızda ama dr buna hıc tenezzul bıle etmıyor.
Kesın degıl ama bence saglıklı olma umududa kalmadı cumartesı usg ıle bakılacak.
Gitttim gitmem mi oda karından kese gördü ama doktorun kıst olarak degerlendırmısCuteMom İnşallah hayırlı haberlerini alırız canim ben inanıyorum. Ben çok sabırsız bir insanım dayanmaz şimdiye kadar başka bir doktora daha giderdim. Sen de gitsen mi acaba? Namaz sonrası sana dua edeceğim canim. Hamile değilim ama belli mi olur Rabbim belki kabul eder. Sen de umudunu yitirme sakın.
yumurtlama gununde ılıskı yok 20 ocak ve 22 ocakta ılıskı var 1 subatta reglı tarıhım. esım gorev ıcabı yoktu zaten yanımızda ama dr buna hıc tenezzul bıle etmıyor.
Kesın degıl ama bence saglıklı olma umududa kalmadı cumartesı usg ıle bakılacak.
bir arkadaş yazmış bende aynı fikirdeyim, sarılıp koklayabileceğin bir çocuğun varmı ne güzel.
şükredebilmen için bir sebep bence.
hiç olmayanlar ve bu stresi yaşanlar (ben dahil) ne yapsın?
çok çok haklısın canım bende 5 yıl yaşadım imkansız dedi doktor olunca ise rabbimin mucizesi bu dedi o derece imkansızdı yani.. ama psikoloji dersinde görmüştüm hamile kalıp sonra sıkıntılar çıkıpta düşükle yada kürtajla sonuçlanırsa kadınlar sanki evlerinden yaşayan bir evlatları ölmüş gibi değerlendiriyorlarmış..
ben o kadar uğraştım acılar çektimki senide çok iyi anlıyorum allahım kimseyi aratmasın o hastane kapılarında rabbim kucağınızı doldursun
amin cnm, ben bir tane kaybettim. bir tanede beklemedeyiz. ne olacak Allah bilir.
sana imkansız denmiş ne güzel kavuşmuşsun yavruna darısı başımıza inşallah.
İçimi acıttın kimbilir senin nekadar canın yanıyo rabbimden senin için bir mucize diliyorum güzel yüzüne güzel yüreğine sıcacık bir gülümseme konduracak bir dilek rabbim muradını versin muradını önce karnına sonra koynuna koysun duaların kabul olsun inşallahBundan bir kaç ay evvel aslında çokta aciliyeti olmayan ama artık kesinliklede beğenmediğim koltuk takımlarını değiştirirken Eşime, ayyyy aşkımm çok mutlu olucam düşünsene ne kadar ferah cıvıl cıvıl olacak diye onu ikna etmiştim.
Bu sabah yine o odadaydım , işe gitmeden evvel mutlaka girdiğim baktığım bir iki kurcaladığım bir yer orası benim için ayrıca cok yogunum öyle çokta oturacak vaktim yok buara yaptığım tek şey zaten uyumak .
Fark ettim ki odanın bana kattığı hiçte bişey yok , ne ekstra bir mutluluk nede öfke.
Oğlumun kardeşine hamileyim yani o öyle zannediyor , ona bu haberi verirken içim titremişti en başta aşırı bi tepkı vermedi ama günler günler gecince dersler bittikten sonra koyun koyuna otururken aramızdaki diğer kişiyede laf atmadan olmuyordu.
18 gündür ayrıca bugün oğlumun doğum günü birde onu dün gece rüyamda ormanda kaybolmuş gördüm ve bulamıyordum. Uyandığımda acayip mutsuzdum , uyanalı çok oldu ama hala böyle hissediyorum .
6+2 günlük hamileyim ama tam olarak neye hamile olduğum bilinmiyor ancak netleşen bişey var ki kan testlerine göre (%60 yükseliyor ) sağlıklı bir hamilelik değil bu.Üstelik dış gebelik ihtimalide yüksek ama boş gebelik veya gelişimi durmuş bişide olabilirmiş.
Başıma ne geldi henüz bilmiyorum ama bundan öncekileri biliyorum.
3 Tüp bebek denemesi modern ve alternatif tıpla beraber süre gelen bir süreç, sonra korunurken gerçekten korunurken ve henüz evli değilken ve evlenme ihtimalimiz bile yokken hamile kalışım , sonra bir daha korunurken hamile kalışım ve 4 aylık ölü doğum . Hepsini unuttum kısmen en azından artık burnumun direği sızlamıyor bunları birine anlatırken şimdi peki nasıl unutucam ? Yinemi 10 gün sonra bişey olmamış gibi devam edicem
Ne yapcam ? Nasıl yapcam , nereye gitcem .
Ayrıca birinin bizimkine bu olumsuzluğu haber vermesi gerekiyor ,daha öncedende vermiştim.
Hem çok üzülüyorum , hemde sıkıldım artık yeter diyip bütün bu kaderi değiştirmek istiyorum,
sizin gibi bir coğunuz gibi normal üremek , içim bozulmadan 9 ay gecirmek istiyorum , isteyemezmiyim ?
Ayrıca bu bebeği bütün bedenim kalbim organlarım istiyor ne yapayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?