Acı çekiyorum ve bilin istiyorum

Kimseyi yargılama demişler, günahından haberin olur ama tövbesinden haberin olmaz.. El kadar çocuklar ne türlü kötülüklere maruz kalıyorlar, onlar ne günah işledi de başlarına geliyor acaba?
Allah yardımcın olsun Cute inşallah hayırlı sağlıklı bir evladın olur

cute merhaba,tamamını okuyamadım konunun ,sadece kendimden örnek vereyim, belki için ferahlar.
ata da geç döllenme oldu. doktoruma söylemiştim,ben y.dışındaydım, ve reglime 1 hafta kala hamile kaldım.emin olma sebbim belli kesin net ilişki olmadı çünkü ben yoktum.neyse devamlı gidiyorum kan tahlili vs,kalp atışı yok,değerler az diyip duruyorlar. ben de inan bilmiyorum bu değerler kaç olmalı ne kadar artmalı,araştırmıcam dedim kendi kendime,hamileydim ve mutluydum,o kadar ...cahilllik mutluluktur bazen ya o hesap :):)
kalp atışını vaji ultrasonu ile bile alamadık,ama beklicem dedim,9.haftada aldık kalp atışını,ve çok şükür Ata doğdu sağlıkla..
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah cute,için,i sıkma bu kadar.ne yapsan ne etsen de sonucu değiştiremezsin,o yüzden inanmak önemli diyorum sadece..

Insaallah hersey hayal diyeceginiz Mucizeleri yasar ve mutluluğu paylssirsiniz bizimle

ay inan ağladım okuyunca .
sizi alnınızdan öpüyorum
Hakkınızı helal edin bilmeden sizi üzmüşüm bu yazdığım ilk kızımın hikayesiydi... Ikinci kızımda 6 aylık gebeyken şeker fırladı 170 oldu 200 olursa gözleri kör olur bebeğin alırız dediler yine dua sabır teslimiyet ve tevekkül ile Rabb'ime sığındım şükürler olsun sağasağlam 10 yaşında :)
3. Kızımda ise 35 yaşında gebe kaldığım için down riski yüksek çıktı ve amniyosentez istendi"yüzde yüz özürlü de deseniz bebeğimi aldırmayacağım o yüzden amniyo vermeyeceğim" dedim vermedim aynı usül dua sabır tevekkül teslimiyet... O da şimdi 3 yaşına girmek üzere ve Rabb'ime binlerce şükürler olsun ki o da sapasağlam...

Sizi şuan çok iyi anlıyorum aynısını yaşamıştım seneler önce bence genetik test yaptırın siz yaptırmışsınız sanırım
eşiniz de yaptırsın

Cute çok üzüldüm okurken insanın canı yanarken hiçbişeyi görmüyor değersiz oluveriyor birden herşey daha nasıl anlatabilirki insan çaresizliğini. Aklımız ermiyor bazı şeylere neden diyoruz Allaha sığınmaktan başka varmı çaremiz..Vardır onun bir bildiği hayat bir sınav sen en zorlarından geçiyorsun ama çok güçlüsün inşallah yavruşunda sana çekmiştir ve herkese gücünü gösterir. dualarım seninle.

1 kimyasal gebelik bir kalp durması sonucu kürtaj bir de adı kesinleşmemiş bir gebelik geçen 3 sene ve boş kucağımla ben de hamilelik düşünen düşünürken kısa süre sonra hamilelik haberini alıp hiçbirşeyi takip etmeyen ve her aşamada sağlıkla ilerleyen gebeliklere şaşkınlıkla bakıyorum (maşallah)
Ama elimizden geleni yapıyoruz sonuçta ve gerisi de nasip... Inşallah sağlıklı bir gebeliktir...

Koltukla bebegin ne alakasi var biraz karisik yazmissin ins Allah hayirli bi evlat verir
Yani cok severek hayatima mutluluk katacak diye dusunerek koltuklarimi degistirdim o an cok heyecanli cok mutluydum ama anladim ki o koltuklar benim icin hic onemli degilmis anlik bir hevesmis, boyle seylerle mutlu olamiyorum, ksyiplarimmhep icim de ve belki birini daha kaybedebilirim cooook mutsuzum . Demek istemis diye dusunerek iki konuyu birbirine bagladim ben dogru anlamisimdir isallah.

Çok özür dilerim ama ben koltuklarla ne alaka anlayamadım. Yorumları da okumadım soran olmuş mu diye :/

Koltuk ev esyalar ne bilim giysilerim hic umrumda degil yine hiclik duygusuyla uyandim bugun.

Bu aksam beta bakilacak yarin sabah cok erken saatlerde doktorda olacagim

Koltuk ev esyalar ne bilim giysilerim hic umrumda degil yine hiclik duygusuyla uyandim bugun.

Bu aksam beta bakilacak yarin sabah cok erken saatlerde doktorda olacagim
Onlarin tadini alacagin gunlerinde gelecek.suan bu durumdan dolayi boylesin.psikolojini cok iyi anliyorum.
Hadi
Insallah guzel haberler yazarsin buraya insallah...

Cute birde bende keseyi gorduler.yani bos keseyi.kurtajdan once emin olmak icin yolk kesesine baktilar..tam emin degilim ama raporda bu keseninde olmadigini gebeligin olusmaadigi falan yaziyordu.sanirim gec dollenme ile ilgili.yolk kesesi olursa bekleteceklerdi beni.bilgin olsun diye yazdim

Yarın ne olur ne gider bilmiyorum ama dış gebelik diye cok korkuyorum arada başım donuyor mıdem bulanıyor daha dogrusu dırek kusacak gıbı oluyorum . Boş gebeliğe gelince durum ne olacak bilmiyorum nasıl o usg ekranına nasıl bakıcam bakmasammı dıye dusunuyorum

Ben bu dediklerini hic yasamadim.sadece 5.haftamda karnim aniden sisti.goren 5 aylik sanmisti dusun.birde nefes alip veremiyordum zorlaniyordum.gece 10 defa tuvalete kalkiyordum.bulantim kusmam hic olmadi.
Kendini herseye hazirla.bende senin gibi ekrana bakinca yikilicam diyordum.yikilmadim.oyle bir guc geldiki o an..dilerim istedigin olur..merakla bekleyecegim

Sevgili cute yorumlarini severek takip ediyor,konular acip kendini guzelce ifade edince guclu bir kadin olusuna hayran kaliyorum.
Öncelikle bol bol dua edin,allaha siginin. Ve kotu dusunmeyin lutfen olurmu? Siz guclu bir kadin,anne ve essiniz yilmak yok

Allahim gonlunuze gore versin, dualarinizi kabul etsin insallah..
Isteyen herkese nasip olur insallah anne olmak

Hayırlı haberlerini bekliyorum,dualarimdasin iki gündür güzel anne...

Ne nasil bilmiyorum ama normal bir hamileyim suanda dunden beri rahat bi nefes aldim. Uzun sure gebelik saygalarindan uzak kalacagim bebegim gec dollenme iliski gunlerinden oturu baska turlusu mumkun degilmis dr cok rahat 10 gunsonra kalp atislarina gidicez insallah

Okurken sabah sabah dedim inşallah iyidir bebiş ve yorumunu okuyunca cok Mutlu oldum Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…