- 25 Eylül 2011
- 7.567
- 11.484
- 498
Insallah dusundugun gibi degildir.olsa bile sen guclu bi kadinsin...bu belirsizlik seni yoruyor..ins guzel haberler yazarsin burayayumurtlama gununde ılıskı yok 20 ocak ve 22 ocakta ılıskı var 1 subatta reglı tarıhım. esım gorev ıcabı yoktu zaten yanımızda ama dr buna hıc tenezzul bıle etmıyor.
Kesın degıl ama bence saglıklı olma umududa kalmadı cumartesı usg ıle bakılacak.
çok şükür canım doğum yaptım nasılsa olmuyor yani tıbben imkansız diye korunmamıştım ve 1 yıl sonra ikinciye hamile kaldım. doktor bir mucize bir kere olur ikinci olmaz demişti ve çok şaşırmıştı ama herşeyin hayırlısını ve tam istemek lazım allahtan ben boşandım mesela..
ve çok zor büyütüyorum çocuklarımı herşeyin başı sağlık ve huzur gerisi gelir inşallah sağlıkla gelsin meleğin canım
canım şimdi biraz daha iyisin ama dimi.. herkesin ne tecrübeleri var baksana.. nebilim ya benim içimden hep iyi olacakmış gibi geliyo..Ben konuyu sabah ağlayarak actım ,
bilerek lafı dolandırmadım veya anlaşılır olmadığının farkında değilim.
Beni anlayanlara teşekkür ederim
progesteron degerım dusmus bu seferde bı ara umut edecek gıbı olsamda yıne saldım kendımı patates cuvalı gibicanım şimdi biraz daha iyisin ama dimi.. herkesin ne tecrübeleri var baksana.. nebilim ya benim içimden hep iyi olacakmış gibi geliyo..
progesteron degerım dusmus bu seferde bı ara umut edecek gıbı olsamda yıne saldım kendımı patates cuvalı gibi
kusura bakmada sıçtın sıvadın..Aldırılanların ahı tutmuş...
Ay ne kadar üzüldüm ! Ben bilerek hamile kalmadım 2 kere korunurken hamıle kaldım ve 1 tanesini bekar oldugum için aldırdım .Aldırılanların ahı tutmuş...
Vermedi canımdoktorunuza progesteron iğnesi yada jeli vermedi mi canım.
Aldırılanların ahı tutmuş...
tam olarak bunları düşündüm ama kelimeye dökemedim, imzamı atayım.Düşmez kalkmaz bir Allah demişler kardeşim imtihanların sebebi her zaman hatalar olmayabilir, Allahu Teâlanın sınavına tabiyiz. Sen şunu yaptığın için bunlar bunlar başına geldi demek tövbe haşa Allahu Teâla adına konuşmak olur bu hüküm kula düşmez
Öyle iyi geldi ki şu an bu cümleleri okumak...Düşmez kalkmaz bir Allah demişler kardeşim imtihanların sebebi her zaman hatalar olmayabilir, Allahu Teâlanın sınavına tabiyiz. Sen şunu yaptığın için bunlar bunlar başına geldi demek tövbe haşa Allahu Teâla adına konuşmak olur bu hüküm kula düşmez
Helal olsun bu kadar güzel anlatılabilirdi.Düşmez kalkmaz bir Allah demişler kardeşim imtihanların sebebi her zaman hatalar olmayabilir, Allahu Teâlanın sınavına tabiyiz. Sen şunu yaptığın için bunlar bunlar başına geldi demek tövbe haşa Allahu Teâla adına konuşmak olur bu hüküm kula düşmez
Öyle iyi geldi ki şu an bu cümleleri okumak...
Tam neden diye sorgularken içimi...
Ferahlık verdin,Allahım razı olsun inşallah senden.
Oruçluyum şu an ve tüm dualarım seninle... Rabbim gönlündekini versin hayırlısıyla inşallah...
Nick uzun zamandır seni aktif göremiyordum forumda ya da gözüne hiç çarpmadın,nasılsın iyi misin ?Allah razı olsun ne güzel dua aldık öyleAllah ne sıkıntın var ise feraha erdirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?