Acı çekiyorum ve bilin istiyorum

Insallah dusundugun gibi degildir.olsa bile sen guclu bi kadinsin...bu belirsizlik seni yoruyor..ins guzel haberler yazarsin buraya

Konu sahibi Turk degildi yanilmiyorsam o yuzden karisik gibi olmus yazdiklari.
Ama yine de Bilal e anlatir gibi anlatalim;
Arkadas hamilelik ve dusuk tehlikesi dolayisiyla oldukca uzgun ve mutsuz. Hevesle ve severek aldığı koltuklar dahil hiçbir sey onu mutlu etmiyor,anlamsiz geliyor. Etrafindaki guzel seyler ancak bebegiyle ilgili olumlu bir durum olursa anlam kazanacak..
Ok?

evet canım çok haklısın, öncelikle Allah bir kapı açacaksa hayırlısını ve sağlıklısını açsın inşallah.
umarım bende bebeğime sağlıkla kavuşurum.
sende inşallah zor günleri geride bırakırsın cnm.

Ben konuyu sabah ağlayarak actım ,
bilerek lafı dolandırmadım veya anlaşılır olmadığının farkında değilim.
Beni anlayanlara teşekkür ederim

Ben konuyu sabah ağlayarak actım ,
bilerek lafı dolandırmadım veya anlaşılır olmadığının farkında değilim.
Beni anlayanlara teşekkür ederim
canım şimdi biraz daha iyisin ama dimi.. herkesin ne tecrübeleri var baksana.. nebilim ya benim içimden hep iyi olacakmış gibi geliyo..

canım şimdi biraz daha iyisin ama dimi.. herkesin ne tecrübeleri var baksana.. nebilim ya benim içimden hep iyi olacakmış gibi geliyo..
progesteron degerım dusmus bu seferde bı ara umut edecek gıbı olsamda yıne saldım kendımı patates cuvalı gibi

Aldırılanların ahı tutmuş...
Ay ne kadar üzüldüm ! Ben bilerek hamile kalmadım 2 kere korunurken hamıle kaldım ve 1 tanesini bekar oldugum için aldırdım .
doğurup aileme şok geçirtemezdim

Aldırılanların ahı tutmuş...

Düşmez kalkmaz bir Allah demişler kardeşim imtihanların sebebi her zaman hatalar olmayabilir, Allahu Teâlanın sınavına tabiyiz. Sen şunu yaptığın için bunlar bunlar başına geldi demek tövbe haşa Allahu Teâla adına konuşmak olur bu hüküm kula düşmez

tam olarak bunları düşündüm ama kelimeye dökemedim, imzamı atayım.

Öyle iyi geldi ki şu an bu cümleleri okumak...
Tam neden diye sorgularken içimi...
Ferahlık verdin,Allahım razı olsun inşallah senden.
Oruçluyum şu an ve tüm dualarım seninle... Rabbim gönlündekini versin hayırlısıyla inşallah...

Helal olsun bu kadar güzel anlatılabilirdi.

Cumartesı gunu ıcın rotayı degıstırdım Cem Batukandan randevu aldık kendı doktorumada gıtmeyecegım bu surecte. Allahtan hayırlısı artık @NickimTam13Harf Allah razı olsun , benim pişmanlıgım zaten içimde yüreğimi bunlarla çürütürsem başıma gelen bişeyle başedemezdim. Allah affetsin

Allah razı olsun ne güzel dua aldık öyle Allah ne sıkıntın var ise feraha erdirsin inşallah

CuteMom istersen konuyu kapattır. Zaten hassassin iyice canın sıkılmasın düşüncesiz insanlar yüzünden. Git uzan elini bebeğinin üstüne koy dua et. Seni rahatlatan müzikler dinle. Unutma sen güçlü bir anne olacaksın ki bebek sana tutunsun. öpüyorum ikinizi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…