pintilik cok kotu. simdiden ailesinden gizli alıyomuş baksana ailesi istemediğinden.
herşeyde bir hayır vardır.. bitmesi belki daha iyidir.. hem daha iyi birisi cıkar karşına üzülme..
nişanlın cok sevseydi ailesine rest çekip senle olurdu. hic aramadıgına gore var bi haller onda.
üzülme sevin gerçek yuzunu evlenmeden gostermiş sana..zaten en çokta bu beni uzuyor. burda okudugum bikaç konularda nisanlimla ayrildik baskasini bulmus falan diye okudum. eger oyleyse oda birini bulduysa ben kahrolurum yikilirim. ona çok guvendim beni birakip baskasina giderse cok uzulurum :'( :'(
üzülme sevin gerçek yuzunu evlenmeden gostermiş sana..
benim gibi dertli birisin,
biliyorum şimdi burda ne söylersek söyleyelim üzüntünü gidermeye yardımcı olamayız.
bir süre acılarını yaşa. acı çekmek hayatımızın bir parçası, acı olmayınca tatlıda olmuyor.
ne zamana kadar surecek bu aci. kalbim her sabah uyandigimda daha cok aci cekiyor. sanki her nefes alisimda icimdeki atesi yangini disari vuruyor gibiyim.
bilmemki belki bir ay belki bir sene bu sana kalmış. gece uyku problemin varmı?
bir ay surmez bencedort aydir unutamadimki zaten. ilk baslarda vardi surekli uyanip telefonuma bakiyodum mesaj atmismi diye. bazen uyaniyodum resmine bakip sarilip uyuyodum. bi haftadir falan yine oluyor arada bir. uyaniyorum yatagimin yaninda pencere var oturup bakiyorum disari telefonuma bakiyorum bazende...
öncelikle resimlere sarilma olayını bir kenara birak. sana faydası olmaz.
boş zamanlarında yapmaktan hoşlandığın hobilerin varmı?
bulmaca çözmek, günlük tutmak, fotograf çekmek vs...
Hicbiseyim yok malesef.
Kendime hobi edinmedimde ondan yokneden?
Yanar yanar hem de cok yanar ben kendi elimle kaybettim.sevdigimi zamaninda söyleyemedim ve gitmesine izin verdim.aradan iki sene gecti simdi söyledim ama baskasiyla birlikte ben o zaman konusabilseydim belki hersey farkli olacakti
Peki baska birini mi bulmus seni artik istemedigine emin misin ? Yoksa süpheleri mi var oturup doğru düzgün herseyi konustunuz mu ? Eger bu kadar uzun zamandir senden ayri kalabildiyse baska birisi olabilir hayatinda.Erkekler bizim gibi degil cok kolay unutuyolar,sen hergün yasadiginiz güzel anilari paylastiklarinizi sana söyledigi güzel sözleri düsünerek kendini avuturken o da beni düsünüyordur diye zannederken onlar yeni bi askla bizi coktan unutmus olabiliyorlar maalesef..Tükendim artik yorgun bitkin bedenim dayanilmaz acilar var icimde
Dun karsima cikti konustuk :'( :'( bana guvenmiyomus artik aksamdan beri icim söküldü ağlaya ağlaya. Sana aldiklarimi getir bitti hersey dedi. Bitti hersey cok canim yaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?